Fletë metalike të punës blej përdorur

Të GJITHA KATEGORITë

Band straightening
30
Bending makina horizontale mbi 40t
38
Crimping dhe flanging makina
88
Faceplate unazë Bending makina
2
Fletë metalike qendrat e punës
28
Folding makina (dora operuar) Bending gjatësi 0-1099mm
87
Folding makina (dora operuar) Bending gjatësi 1100-1599mm
48
Folding makina (dora operuar) Bending gjatësi 1600-2099mm
47
Folding makina (dora operuar) Bending gjatësi mbi 2100mm
98
Fuqia formimin makina
23
Gjatësore / bimë tërthor katran
39
Laser makinat e prerjes 3000-3999mm (x-udhëtimit)
160
Linjat Roll formimin
59
Makinat Universal lockforming
37
Makinat e prerjes Waterjet
38
Neni benders bosht diametër 0-30mm
37
Neni benders bosht diametër 31-50mm
57
Neni benders bosht diametër 51-70mm
36
Neni benders diametër bosht mbi 71mm
44
Pajisje dhe pjesë këmbimi
259
Prerë makina me kënd të caktuar deri 4mm
24
Prerë makina me kënd të caktuar mbi 4mm
21
Prerë makina me kënd të rregullueshme deri 4mm
17
Prerë makina me kënd të rregullueshme mbi 4mm
15
Pressbrakes mbi presion 300T
67
Pressbrakes presion 0-49t
91
Pressbrakes presion 100-119t
94
Pressbrakes presion 120-149t
130
Pressbrakes presion 150-199t
114
Pressbrakes presion 200-299t
117
Pressbrakes presion 50-74t
67
Pressbrakes presion 75-99t
59
Punching dhe makina Bending
62
Punching shtyn mbi 91t
20
Sheet makina deburring metalike
10
Vulosje dhe punching makina - konvencionale
43
Vulosje dhe punching makina - travel distance 0-1999mm
33
Vulosje dhe punching makina - travel distance 2000-2499mm
39
Vulosje dhe punching makina - travel distancë ovr 2500mm
46
bimët gap
4
coilers
111
gërshërë të mëdha levë Hand
45
gërshërë të mëdha pjatë - hydr. deri në trashësi 5mm pjatë
91
gërshërë të mëdha pjatë - hydr. mbi 13mm trashësi pjatë
58
gërshërë të mëdha pjatë - hydr. trashësi 10-13mm pjatë
116
gërshërë të mëdha pjatë - hydr. trashësi 5-7mm pjatë
152
gërshërë të mëdha pjatë - hydr. trashësi 8-9mm pjatë
38
gërshërë të mëdha pjatë - mekanizma. deri në trashësi 3mm pjatë
148
gërshërë të mëdha pjatë - mekanizma. mbi trashësi 3mm pjatë
62
gërshërë të mëdha rrethore
17
gërshërë të mëdha seksioni çeliku 0 - 49t punching pushtet
95
gërshërë të mëdha seksioni çeliku 50 - 79t punching pushtet
63
gërshërë të mëdha seksioni çeliku mbi fuqinë e 80t punching
52
gërshërë të mëdha shufër metalike
6
gërshërë të mëdha strip
4
hapëse të mbeturinave
5
levellers rul
73
linjat spirale
78
makina Bending 0-25t horizontal
50
makina Bending 26-39t horizontal
14
makina Laser prerja 0-2999mm (x-udhëtimit)
126
makina Laser prerja mbi 4000mm (x-udhëtimit)
60
makina Laser punching
22
makina Round kodrina manual
54
makina Round kodrina motor të shtyrë 0 - trashësi 2,9mm
89
makina Round kodrina motor të shtyrë 3 - trashësi 6mm
165
makina Round kodrina motor të shtyrë 6,1 - trashësi 14mm
106
makina Round kodrina motor të shtyrë mbi trashësi 14mm
140
makina flanging
18
makina palosshme (motor të shtyrë) 0-1999mm
38
makina palosshme (motor të shtyrë) 2000-2999mm
88
makina palosshme (motor të shtyrë) 3000-3999mm
61
makina palosshme (motor-drejtuar) mbi 4000mm
40
makina pune për preçinim
37
makina tub-bending
145
njësitë anije kthyer
29
piercing shtyn
22
punching Tube dhe profili makinat e prerjes
7
roll feeds
37
shtyn punching 0-35t
148
shtyn punching 36-55t
29
shtyn punching 56-90t
28
straightening bimëve
28
tjetër
499
çeliku përforcuar - makina Bending
3
Tregtarët në këtë nën-kategori 659
Fletë metalike të punës Ofron
8

Plate qethje Eclair ASS ECO

Beckingen, GjermaniGjermani
6468 km
1990
i shkëlqyer (i përdorur)
4

Vulosja e auditorit Geka Alfa 120

Pfungstadt, GjermaniGjermani
6573 km
2008
te mira (te perdorura)
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .