➤ Blerje Makinë për përpunimin e metaleve dhe makina dhe vegla të përdorura (32822 njoftime) - Machineseeker.al 🏷️

Blej Makinë për përpunimin e metaleve dhe makina dhe vegla të përdorurar (32 822)

Blej Makinë për përpunimin e metaleve dhe makina dhe vegla të përdorurar (32 822)

  • Rendit rezultatet

  • Çmimi më i ulët Çmimi më i lartë
  • Reklamat e fundit Reklamat më të vjetra
  • Distanca më e shkurtër distanca më e largët
  • Viti i fundit i ndertimit Viti më i vjetër i ndërtimit
  • Përditësimi më i fundit Përditësimi më i vjetër
  • Prodhuesit A deri në Z Prodhuesi Z në A
  • rëndësinë
Çmimi më i ulët
çmimi
Çmimi më i lartë
çmimi
Reklamat e fundit
Vendosja e datës
Reklamat më të vjetra
Vendosja e datës
Distanca më e shkurtër
distanca
distanca më e largët
distanca
Viti i fundit i ndertimit
Viti i ndertimit
Viti më i vjetër i ndërtimit
Viti i ndertimit
Përditësimi më i fundit
Përditëso
Përditësimi më i vjetër
Përditëso
Prodhuesit A deri në Z
Prodhues
Prodhuesi Z në A
Prodhues
rëndësinë
rëndësinë
ankand
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
Qendër përpunimi Okuma MB 4000 H
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendër përpunimi
OkumaMB 4000 H

buyer-protection
ankand
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Makinë EDM me tela
AGIEExcellence 2

buyer-protection
ankand
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
Qendër e përpunimit vertikal Deckel Maho DMC 64 V
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendër e përpunimit vertikal
Deckel MahoDMC 64 V

buyer-protection
ankand
Makinë prerëse me lazer Bystronic Bystar 4020
Makinë prerëse me lazer Bystronic Bystar 4020
Makinë prerëse me lazer Bystronic Bystar 4020
Makinë prerëse me lazer Bystronic Bystar 4020
Makinë prerëse me lazer Bystronic Bystar 4020
Makinë prerëse me lazer Bystronic Bystar 4020
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Makinë prerëse me lazer
BystronicBystar 4020

buyer-protection
ankand
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
Torno e tipit zviceran INDEX C65
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Torno e tipit zviceran
INDEXC65

buyer-protection
ankand
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
Torno vertikale me dy gishta Hiller Hülle Hessapp DVH 150 duo
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Torno vertikale me dy gishta
Hiller Hülle HessappDVH 150 duo

buyer-protection
ankand
Torno CNC Niles N41/3000
Torno CNC Niles N41/3000
Torno CNC Niles N41/3000
Torno CNC Niles N41/3000
Torno CNC Niles N41/3000
Torno CNC Niles N41/3000
Torno CNC Niles N41/3000
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Torno CNC
NilesN41/3000

buyer-protection
ankand
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
Makinë EDM me tela AGIE Excellence 2 eCut
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Makinë EDM me tela
AGIEExcellence 2 eCut

buyer-protection
ankand
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
Qendër e përpunimit vertikal HERMLE C 1200 V
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendër e përpunimit vertikal
HERMLEC 1200 V

buyer-protection
ankand
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
Torno vertikale EMAG VSC250
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Torno vertikale
EMAGVSC250

buyer-protection
ankand
Makinë mulliri universale Optimum MT60 vertikale + horizontale Spindel
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Makinë mulliri universale
OptimumMT60 vertikale + horizontale Spindel

buyer-protection
ankand
Torno qendrore dhe torno gishti Optimum OPTIturn TZ4
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Torno qendrore dhe torno gishti
OptimumOPTIturn TZ4

buyer-protection
ankand
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
Torno vertikale EMAG VSC 500
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Torno vertikale
EMAGVSC 500

buyer-protection
ankand
Qendra horizontale e përpunimit DMG MORI NHX 5000
Qendra horizontale e përpunimit DMG MORI NHX 5000
Qendra horizontale e përpunimit DMG MORI NHX 5000
Qendra horizontale e përpunimit DMG MORI NHX 5000
Qendra horizontale e përpunimit DMG MORI NHX 5000
Qendra horizontale e përpunimit DMG MORI NHX 5000
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendra horizontale e përpunimit
DMG MORINHX 5000

buyer-protection
ankand
Sistemi i prerjes me lazer 3D TRUMPF TruLaser Cell 7020
Sistemi i prerjes me lazer 3D TRUMPF TruLaser Cell 7020
Sistemi i prerjes me lazer 3D TRUMPF TruLaser Cell 7020
Sistemi i prerjes me lazer 3D TRUMPF TruLaser Cell 7020
Sistemi i prerjes me lazer 3D TRUMPF TruLaser Cell 7020
Sistemi i prerjes me lazer 3D TRUMPF TruLaser Cell 7020
Sistemi i prerjes me lazer 3D TRUMPF TruLaser Cell 7020
Sistemi i prerjes me lazer 3D TRUMPF TruLaser Cell 7020
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Sistemi i prerjes me lazer 3D
TRUMPFTruLaser Cell 7020

buyer-protection
ankand
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
Qendër përpunimi Mazak FH-4800
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendër përpunimi
MazakFH-4800

buyer-protection
ankand
Qendër përpunimi Mazak VCN 510C
Qendër përpunimi Mazak VCN 510C
Qendër përpunimi Mazak VCN 510C
Qendër përpunimi Mazak VCN 510C
Qendër përpunimi Mazak VCN 510C
Qendër përpunimi Mazak VCN 510C
Qendër përpunimi Mazak VCN 510C
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendër përpunimi
MazakVCN 510C

buyer-protection
ankand
Makinë prerëse me avion uji OMAX MAXIEM 2040
Makinë prerëse me avion uji OMAX MAXIEM 2040
Makinë prerëse me avion uji OMAX MAXIEM 2040
Makinë prerëse me avion uji OMAX MAXIEM 2040
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Makinë prerëse me avion uji
OMAXMAXIEM 2040

buyer-protection
ankand
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
Qendër e përpunimit vertikal DMG MORI NVX 5080 II
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendër e përpunimit vertikal
DMG MORINVX 5080 II

buyer-protection
ankand
Robotët saldues Cloos Z 3
Robotët saldues Cloos Z 3
Robotët saldues Cloos Z 3
Robotët saldues Cloos Z 3
Robotët saldues Cloos Z 3
Robotët saldues Cloos Z 3
Robotët saldues Cloos Z 3
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Robotët saldues
CloosZ 3

buyer-protection
ankand
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
Sistemi i prerjes së plazmës Sato LS 2500
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Sistemi i prerjes së plazmës
SatoLS 2500

buyer-protection
ankand
Qendër përpunimi Mazak FH-5800
Qendër përpunimi Mazak FH-5800
Qendër përpunimi Mazak FH-5800
Qendër përpunimi Mazak FH-5800
Qendër përpunimi Mazak FH-5800
Qendër përpunimi Mazak FH-5800
Qendër përpunimi Mazak FH-5800
Qendër përpunimi Mazak FH-5800
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendër përpunimi
MazakFH-5800

buyer-protection
ankand
Qendra horizontale e përpunimit me 4 boshte Dorries Scharmann Solon 3 HV/DTV
Qendra horizontale e përpunimit me 4 boshte Dorries Scharmann Solon 3 HV/DTV
Qendra horizontale e përpunimit me 4 boshte Dorries Scharmann Solon 3 HV/DTV
Qendra horizontale e përpunimit me 4 boshte Dorries Scharmann Solon 3 HV/DTV
Qendra horizontale e përpunimit me 4 boshte Dorries Scharmann Solon 3 HV/DTV
Qendra horizontale e përpunimit me 4 boshte Dorries Scharmann Solon 3 HV/DTV
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendra horizontale e përpunimit me 4 boshte
Dorries ScharmannSolon 3 HV/DTV

buyer-protection
ankand
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES FORM 3000 HP
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES FORM 3000 HP
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES FORM 3000 HP
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES FORM 3000 HP
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Makinë që fundoset
AGIE CHARMILLESFORM 3000 HP

buyer-protection
ankand
Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte Hamuel Reichenbacher HSTM 1500
Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte Hamuel Reichenbacher HSTM 1500
Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte Hamuel Reichenbacher HSTM 1500
Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte Hamuel Reichenbacher HSTM 1500
Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte Hamuel Reichenbacher HSTM 1500
Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte Hamuel Reichenbacher HSTM 1500
Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte Hamuel Reichenbacher HSTM 1500
Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte Hamuel Reichenbacher HSTM 1500
përfundon në 
 T   orë   Min   Sek  Ankandi përfundoi

Qendra vertikale e përpunimit me 5 boshte
Hamuel ReichenbacherHSTM 1500

buyer-protection