lathes blej përdorur

Të GJITHA KATEGORITë

CNC lathes 200-249mm kthese diametër
142
CNC lathes 250-299mm kthese diametër
117
CNC lathes 300-349mm kthese diametër
128
CNC lathes 350-399mm kthese diametër
118
CNC lathes 400-449mm kthese diametër
96
CNC lathes 450-499mm kthese diametër
79
CNC lathes 500-599mm kthese diametër
122
CNC lathes 600-699mm kthese diametër
69
CNC lathes 700-999mm kthese diametër
77
CNC lathes deri në 199mm diametër kthese
187
CNC lathes mbi 1000mm kthese diametër
88
Chucking lathes automatike
9
Duke u kthyer lathes automatike
117
Duke u përballur me lathes
58
Pajisje dhe pjesë këmbimi
348
Precision kthyer lathes
28
Qendra e bosht me gunga duke lathes kthyer
2
Qendra lathes 0-299mm kthyer diametër mbi shtrat
172
Qendra lathes 300-399mm kthyer diametër mbi shtrat
281
Qendra lathes 400-499mm kthyer diametër mbi shtrat
219
Qendra lathes 500-599mm kthyer diametër mbi shtrat
164
Qendra lathes 600-799mm kthyer diametër mbi shtrat
92
Qendra lathes 800-999mm kthyer diametër mbi shtrat
68
Torno - Cikli kontrollohet - prerja diametër 0-399mm
46
Torno - Cikli kontrollohet - prerja diametër 400-499mm
51
Torno - Cikli kontrollohet - prerja diametër 500-599mm
52
Torno - Cikli kontrollohet - prerja diametër mbi 599mm
57
Tube prerë të humbura
1
Vertikale kthyer lathes
117
frëngji vertikale torno - col dyfishtë. - Diametri faceplate mbi 3999mm
28
frëngji vertikale torno - col dyfishtë. - Diametër faceplate 0-1999mm
13
frëngji vertikale torno - col dyfishtë. - Diametër faceplate 2000-2999mm
37
frëngji vertikale torno - col dyfishtë. - Diametër faceplate 3000-3999mm
26
frëngji vertikale torno - col vetme. - Diametri faceplate mbi 1899mm
23
frëngji vertikale torno - col vetme. - Diametër faceplate 0-1000mm
24
frëngji vertikale torno - col vetme. - Diametër faceplate 1001-1299mm
32
frëngji vertikale torno - col vetme. - Diametër faceplate 1300-1499mm
13
frëngji vertikale torno - col vetme. - Diametër faceplate 1500-1899mm
18
kthese CNC dhe qendra të rëndë
13
kthese dhe mulliri CNC qendrat
239
lathes Center mbi 1000mm kthyer diametër mbi shtrat
139
lathes Hollow gisht
8
lathes Relief-kthese
5
lathes automatike bar
45
lathes frëngji - automatike
49
lathes kopjimit
3
lathes mechanicians
87
lathes stol
20
makina Multi gisht
100
tjetër
557
Tregtarët në këtë nën-kategori 886
lathes Ofron
7

Heavy Duty torno GORNATI LEGOOR LEGOOR 920

Toronto, KanadëKanadë
575 km
1989
gjendje e mirë (e përdorur)
10

Multi-gisht makinë vidhos INDEX MS32C

Më shumë Index Ms 32
Oak Forest, Shtetet e BashkuaraShtetet e Bashkuara
1207 km
2002
i shkëlqyer (i përdorur)
5

torno CNC URSUS ARES 208

Noord Brabant, HolandëHolandë
5858 km
1997
te mira (te perdorura)
12

Duke u përballur me torno TADU FS-LR

Ennepetal, GjermaniGjermani
5991 km
1980
te mira (te perdorura)
8

CNC torno zvicerane Tsugami B0326-II

Oak Forest, Shtetet e BashkuaraShtetet e Bashkuara
1207 km
2016
i shkëlqyer (i përdorur)
8

Multi-gisht makinë vidhos Schutte SF26S DNT

Oak Forest, Shtetet e BashkuaraShtetet e Bashkuara
1207 km
1999
i shkëlqyer (i përdorur)
7

CNC torno zvicerane Tsugami B0385

Oak Forest, Shtetet e BashkuaraShtetet e Bashkuara
1207 km
2014
i shkëlqyer (i përdorur)
2

CNC torno Boehringer VDF 315 Cm

Ratingen, GjermaniGjermani
5957 km
1996
gati për përdorim
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .