ndihmë - Pyetje të bëra shpesh Machineseeker.al

ndihmë (Pyetje të bëra shpesh)

Machineseeker is the world's leading online marketplace for used machinery. Over 200 000 offers from more than 8 100 sellers are currently online. As a potential customer you can send an inquiry to the seller free of charge and without registration or contact the seller directly by telephone.
As a buyer, you will find 200 000 Makinat industriale of all categories on the marketplace. A purchase inquiry is free of charge for you and without obligation. Zakonisht shitësi përkatës do t'ju kontaktojë menjëherë. A potential transaction is not conducted through our marketplace and we do not receive any commission.
Përdorni linjën e kërkimit në krye të ekranit si kërkimi në Google. Shkruani emrin e makinës ose automjetit që kërkoni dhe shtypni Enter ose klikoni në xham zmadhues. Në listën e rezultateve të kërkimit do të gjeni të gjitha reklamat përkatëse që përputhen me pyetjen tuaj të kërkimit. Klikoni mbi ofertën e dëshiruar për të parë detajet dhe për të dërguar një kërkesë. You also have the option of searching in the individual categories.
Ju mund t'i dërgoni ofruesit një kërkesë direkt përmes postës elektronike. Thjesht përdorni formularin blu të kërkesës në të djathtë në reklamë ose butonin blu Kontaktoni ofruesin (poshtë majtas). Ju gjithashtu do të gjeni numrin e telefonit ose faksit nën formularin e kërkesës. Nëse klikoni mbi emrin e furnizuesit, profili i tregtarit (nëse është i disponueshëm) hapet me informacione të mëtejshme në lidhje me partnerin tuaj të mundshëm të biznesit.
Një mesazh mund të humbet ose të përfundojë në dosjen e mesazheve të padëshiruara të personit tjetër. Ju lutemi kontaktoni përsëri me ofruesin - nëse është e nevojshme me mjete të tjera, si me telefon ose faks. Ne vetë kemi vetëm të dhënat që publikohen në shpallje.
Via the dealers search you can display individual dealers. Përdorni shiritin e kërkimit në të majtë lart ose klikoni tek ofruesit duke thirrur një kategori. Via the menu Search > Submit request you can send your request to all dealers of a category.
Recent auction highlights can be found here.
Mbrojtja e të dhënave është shumë e rëndësishme për ne. Për të parandaluar vjedhjen e të dhënave, ujëra dhe / ose kodi futen në tekst.
Sellers must adhere to our marketplace rules when creating listings. Kjo përfshin, për shembull, fshirjen ose ndalimin e shpejtë të makinave të shitura. You can use the button "Report listing" in the respective listing to send us a message if a listing violates our marketplace rules and e.g. has already been sold.
Please contact us immediately so that we can check the case and take further steps. If a listing violates our marketplace rules, you can also forward your complaint to us via the button "Report listing" in the respective listing.
The Machineseeker trust seal gives you the opportunity to see at a glance whether you are dealing with a trustworthy seller. Ne kontrollojmë licencën tregtare të tregtarit ose ekstrakt nga regjistri tregtar, si dhe adresën postare, verifikojmë të dhënat e bankës dhe disponueshmërinë me telefon para se të marrim përfundimisht një raport biznesi që nuk duhet të përmbajë ndonjë veçori negative. Përveç kësaj, ne nuk duhet të kemi asnjë ankesë për shitësin.
Kërkesat për makina në përgjithësi janë pa pagesë. Via the menu item "Search" select "Submit request" and follow the further instructions. Ju zgjidhni një kategori kryesore dhe nën-kategori që përputhen me pyetjen tuaj të kërkimit. Tani futni të dhënat tuaja në fushat e dhëna. Të gjithë tregtarët - në kategorinë e zgjedhur - do të marrin dëshirat tuaja për të blerë. Në këtë mënyrë ju mund të arrini një numër të madh ofruesish dhe të prisni një shkallë të lartë përgjigjeje. Prandaj, ju lutemi mos harroni të klikoni në "metodën e përgjigjes" tuaj të preferuar. Finally, click on "Send inquiry".
Me këtë të ashtuquajtur captcha, ne mund të sigurohemi që ju nuk jeni një robot që dërgon automatikisht pyetje. Ne i mbrojmë shitësit tanë nga mesazhet e padëshiruara dhe një kuti postare e-mail plotësisht e mbipopulluar.
Machineseeker is the world's leading online marketplace for stationary used equipment. Over 200 000 used and new machines are offered on over 60 international platforms. The more than 11 million website visitors per month can send a mail inquiry to the dealers or contact them directly by phone.
No, Machineseeker does not buy or sell any machines itself. Machineseeker is an Internet company and operator of the online marketplace on which more than 8 100 sellers currently offer their machines.
Over 11 million relevant and highly interested visitors visit Machineseeker every month. Me reklamën tuaj do të arrini pikërisht në grupin e synuar që është me interes për ju. Every month, used machines worth over 700 million euros are requested on Machineseeker. Një blerës potencial mund t'ju kontaktojë drejtpërdrejt me telefon ose email. Nowhere else will you sell makineri faster, easier and more profitably.
Jo! Si ofrues, ju paguani vetëm për reklamat tuaja. Tregu është plotësisht falas për blerësit dhe palët e interesuara.
The dealer tariffs are intended for machine dealers and offer additional convenience functions such as data import or listing spider (from Händler PRO 100). Tarifat tona të shitjes një herë nuk janë të destinuara për tregtarët, por përkundrazi, për shembull, për kompanitë prodhuese që duan të shesin makina individuale shpejt dhe me fitim.
No! All listings published on Machineseeker.com are automatically and free of charge displayed on the worldwide more than 60 country versions of our international portal Machineseeker, as well as on Werktuigen and Gebrauchtmaschinen.de. Our platforms reach potential buyers from over 150 countries around the world in more than 45 languages!
Kur regjistroni reklamën tuaj, mund të jepni informacion në disa gjuhë. Nëse nuk e bëni këtë me dorë, oferta juaj do të përkthehet automatikisht. Fatkeqësisht, një normë e ulët gabimi nuk mund të përjashtohet këtu.
  1. Go to the Machineseeker main page www.machineseeker.com and click on sell now in the top centre or sign up in the top right.
  2. Merrni një moment për të parë tarifat tona të ndryshme. Lëvizni shigjetën e miut mbi pikëpyetjet për informacion shtesë. If you do have any additional questions, please reach out to your personal contact Moritz Gisy with +44 20 806 810 84.
  3. Select a tariff that suits your needs by clicking on "Select tariff".
  4. Enter your data and click on “Next”.
  5. Tani jeni regjistruar me sukses! Pas një kontrolli të shkurtër, llogaria juaj e klientit do të aktivizohet dhe do të merrni numrin e klientit me të cilin mund të regjistroheni - së bashku me fjalëkalimin tuaj.
  6. Go to „PLACE AD“ at the top of the menu bar you will find the sub-item „Place ads for machines“. Klikoni mbi të.
  7. Tani ndiqni udhëzimet e mëtejshme. If you do have any questions, please call our support with +44 20 331 800 72.
Please follow our marketplace rules when creating your listing.
Pala e interesuar mund t'ju dërgojë një kërkesë me e-mail duke përdorur formularin "Dërgo kërkesë" në reklamë ose të tregojë numrat tuaj të telefonit dhe faksit atje.
When entering your listings, dealers can choose a publication period between 1-12 months. Pasi të ketë skaduar kohëzgjatja që keni zgjedhur, reklamat do të hiqen automatikisht nga baza jonë e të dhënave. Sidoqoftë, ju keni mundësinë e zgjatjes së reklamave para se të skadojnë. Ne do t'ju informojmë dhjetë ditë para se një reklamë të fiket me email. Reklamat nga shitësit një herë mbeten në internet derisa të fshihen.
The listings of one-time sellers appear with a time delay of 24 hours on our marketplace. Gjatë kësaj kohe, ofertat kontrollohen nga ne dhe ofrohen ekskluzivisht për shitje tek tregtarët e regjistruar. Kjo është arsyeja pse ju tashmë do të merrni ofertat fillestare të blerjes për makinën tuaj, edhe pse oferta juaj nuk është ende online në platformat tona. After 24 hours your listing will be regularly displayed on our marketplace.
Të gjitha reklamat kontrollohen nga ne përpara aktivizimit. This can take up to 24 hours.
Analiza tregon se me një përshkrim të hollësishëm të ofertave tuaja, do të merrni më shumë kërkesa nga blerësit e mundshëm. Reklamat me fotografi, detaje teknike, viti i ndërtimit, vendndodhja dhe gjendja në përgjithësi janë më të kërkuara sesa reklamat me informacion jo të plotë.
For retailers: With the Machineseeker trust seal and an informative retailer profile, you can significantly increase inquiries and sales.
Për këtë ju duhet të regjistroheni. If this is not the case, please click on "Menu", "Login" and log in with your access data. Do të çoheni drejtpërdrejt në llogarinë tuaj të përdoruesit. Now use the green button "+ Listing" at the top of the screen. Now you can easily edit listings by clicking on the adjacent buttons "Show", "Change", "Pause", "Delete", "Extend" or view the respective "Statistics". You can also activate, pause or extend all listings at the same time via the menu item "Changes to all listings". Especially dealers with many listings can easily find their ads using the „Quick Search“ or „Power Search“. By clicking on "More" in the line "Sort" you can also sort all listings according to certain parameters.
Please clear your browser cache. Kur thërrisni reklamën përsëri, fotot aktuale duhet të shfaqen.
The number with listings in search results represents the number of times your listings have been displayed in the search results. Direct advertising shows the number of times your listings have been visited. The Sales Inquiries counter measures the number of requests emailed to you.
Pasi të keni rezervuar një tarifë tregtare, të gjitha opsionet e importit të të dhënave përfshihen në tarifën tuaj (importimi manual i Excel, importimi automatik i CSV dhe API në kohë reale). Me importet ju mund të futni reklamat tuaja në sistemin tonë dhe t'i mbani ato të përditësuara automatikisht. Further information can be found in your user account. For technical questions about the import function, please contact our customer support.
With our cost-effective advertising system, you can target over 11 million users per month on auf Maschinensucher and/or Machineseeker. Start advertising now for as little as 69 with a focus on your field of business. We will be happy to consult you at +44 20 806 810 84. Registered users can book advertising campaigns directly via their customer account.
With the Machineseeker trust seal we certify trustworthy dealers. Blerësit e ardhshëm nga e gjithë bota mund të shohin në shikim të parë se cilët shitës janë kontrolluar nga ne. Si shitës me pakicë, ju përfitoni nga besimi i blerësve dhe kështu rrisni përshtypjet, pyetjet dhe shitjet e reklamave.
Ne në Machineseeker jemi të bindur se ne po ofrojmë një produkt të shkëlqyeshëm për një çmim shumë të drejtë. Convince yourself and sell machines with us for 12 months – free of any risk. We just apply one condition to returning your money, which we believe is fair: You are a machine dealer and consistently offer at least 10 machines during the contract duration. Nëse, në kundërshtim me pritjet, nuk jeni të bindur për ofertën tonë pas skadimit të afatit, ne do t’ju kthejmë shumën e faturës!
As a registered customer, you can recover your password here.
Pasi të jeni regjistruar, zakonisht do të merrni një faturë nga ne me email. Fatura shlyhet me transferim bankar, pagesa me kartë krediti ose PayPal. We also offer direct debit mandate.
Please send us your cancellation in writing by fax or mail to: Contact.
Ne jemi gjithashtu të lumtur të përpunojmë e -mail - por sigurohuni që të merrni një konfirmim anulimi nga ne.
Please contact us immediately so that we can check the case and take further steps. Should a listing violate our marketplace rules you can also forward your complaint to us via the “Report“ button in the respective listing.
Mbrojtja e të dhënave është shumë e rëndësishme për ne. Për të parandaluar vjedhjen e të dhënave, ujëra dhe / ose kodi futen në tekst.
Mbështetja jonë do të jetë e lumtur t'ju ndihmojë. You can reach support at +44 20 331 800 72 or by e-mail at info@machineseeker.com .