makina bluarje blej përdorur

Të GJITHA KATEGORITë

Bed lloj mulliri machine - vertikale
16
Dyfishtë makina bluarje gisht
11
Mulliri mach.-univ.NC/CNC 0-399mm x-tr.
53
Mulliri mach.-univ.NC/CNC 400-499mm x-tr.
77
Mulliri mach.-univ.NC/CNC 500-699mm x-tr.
189
Mulliri mach.-univ.NC/CNC 700-999mm x-tr.
109
Mulliri mach.-univ.NC/CNC mbi 1000mm x-tr.
113
Mulliri mach.-univ.conv. 0-399mm x-tr.
111
Mulliri mach.-univ.conv. 400-499mm x-tr.
93
Mulliri mach.-univ.conv. 500-699mm x-tr.
108
Mulliri mach.-univ.conv. 700-999mm x-tr.
138
Mulliri mach.-univ.conv. mbi 1000mm x-tr.
70
Pajisje dhe pjesë këmbimi
399
Planer-type mulliri M / C - Shtylla e dyfishtë
139
Shtrati makina lloj mulliri - Univ. 0-1299mm x-udhëtimit
58
Shtrati makina lloj mulliri - Univ. 1300-1999mm x-udhëtimit
38
Shtrati makina lloj mulliri - Univ. 2000-2999mm x-udhëtimit
47
Shtrati makina lloj mulliri - Univ. 3000-3999mm x-udhëtimit
30
Shtrati makina lloj mulliri - Univ. mbi 4000mm x-udhëtimit
32
Udhëtimi makina bluarje kolonë
74
dhomë Tool mulliri-NC / CNC 0-399mm x-tr.
16
dhomë Tool mulliri-NC / CNC 400-499mm x-tr.
35
dhomë Tool mulliri-NC / CNC 500-699mm x-tr.
67
dhomë Tool mulliri-NC / CNC 700-999mm x-tr.
29
dhomë Tool mulliri-NC / CNC mbi 1000mm x-tr.
10
dhomë Tool mulliri-univ.conv. 0-399mm x-tr.
69
dhomë Tool mulliri-univ.conv. 400-499mm x-tr.
44
dhomë Tool mulliri-univ.conv. 500-699mm x-tr.
63
dhomë Tool mulliri-univ.conv. 700-999mm x-tr.
17
dhomë Tool mulliri-univ.conv. mbi 1000mm x-tr.
17
lloj shtrati makina bluarje - horizontal
46
makina bluarje - horizontal
50
makina bluarje - vertikale
130
makina bluarje Cam
1
makina bluarje Copy
30
makina bluarje Hand-levë
5
makina bluarje Key-mënyrë
21
mulliri Universal dhe makina mërzitshëm
94
tjetër
296
Tregtarët në këtë nën-kategori 862
makina bluarje Ofron
3

Fräsmaschine Fritz Werner UF 1.5

Bruchsal-Büchenau, GjermaniGjermani
6601 km
1975
te mira (te perdorura)
4

Tool Room frezë Deckel FP 1

Më shumë Deckel Fp 1
Muehlheim/Main, GjermaniGjermani
6573 km
1973
i shkëlqyer (i përdorur)
2

Universal frezë RECKERMANN FW 900

Ennepetal, GjermaniGjermani
6422 km
1975
i shkëlqyer (i përdorur)
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .