Shitet makina - Machineseeker

Shitet më shumë makina!

Sa shpesh i shesni makineritë?

Icon

Më shumë se 11 milion vizitorë në muaj

Icon

Mbi 250 000 inqu pyetje mujore të shitjeve në makineri

Icon

Mbi 80 miliardë Euro vëllim i kërkesës së ndërmjetësuar në 12 muajt e fundit

Premium

profesionale

Më popullorja

parazgjedhje

Shitës një herë

Reklamat maksimale në të njëjtën kohë
Afati i kontratës
Paralajmërim 12 muajsh
7 ditë
Paralajmërim 12 muajsh
7 ditë
Paralajmërim 12 muajsh
7 ditë
3 muaj
Do të zgjatet me 3 muaj për sa kohë që keni reklama aktive.
Asnjë dispozitë
Fotografi dhe video XXL
Eksporti i reklamave për faqen tuaj kryesore
Aplikim ndërkombëtar
Përgjigje automatike ndaj pyetjeve
Garancia e rimbursimit
Importimi i të dhënave
Merimangë reklamash
Kërkesat e kategorisë
Kursimet
80% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
80% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
61% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
61% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
17% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
17% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
0% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
0% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.

59,00 €

11,98 €

7,99 €

6,66 €

5,74 €

4,83 €

4,24 €

3,89 €

3,66 €

3,49 €

3,31 €

3,16 €

2,99 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 599,00 €799,00 €999,00 €1 149,00 €1 449,00 €1 699,00 €1 949,00 €2 199,00 €2 449,00 €2 649,00 €2 849,00 €2 999,00 € në muaj)

59,00 €

22,90 €

15,16 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 229,00 €379,00 € në muaj)

59,00 €

49,00 €

44,50 €

39,66 €

31,80 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 49,00 €89,00 €119,00 €159,00 € në muaj)

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € në muaj)

Të gjitha çmimet janë rreptësisht neto dhe vlejnë vetëm për klientët e rinj.
Premium
Më popullorja
profesionale
parazgjedhje
Shitës një herë
Reklamat maksimale në të njëjtën kohë
Afati i kontratës
Paralajmërim 12 muajsh
7 ditë
Paralajmërim 12 muajsh
7 ditë
Paralajmërim 12 muajsh
7 ditë
3 muaj
Do të zgjatet me 3 muaj për sa kohë që keni reklama aktive.
Asnjë dispozitë
Fotografi dhe video XXL
Eksporti i reklamave për faqen tuaj kryesore
Aplikim ndërkombëtar
Përgjigje automatike ndaj pyetjeve
Garancia e rimbursimit
Importimi i të dhënave
Merimangë reklamash
Kërkesat e kategorisë
Kursimet
80% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
80% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
61% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
61% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
17% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
17% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
0% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.
0% zbritje përfshirë
vetëm deri në 30.06.

59,00 €

11,98 €

7,99 €

6,66 €

5,74 €

4,83 €

4,24 €

3,89 €

3,66 €

3,49 €

3,31 €

3,16 €

2,99 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 599,00 €799,00 €999,00 €1 149,00 €1 449,00 €1 699,00 €1 949,00 €2 199,00 €2 449,00 €2 649,00 €2 849,00 €2 999,00 € në muaj)

59,00 €

22,90 €

15,16 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 229,00 €379,00 € në muaj)

59,00 €

49,00 €

44,50 €

39,66 €

31,80 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 49,00 €89,00 €119,00 €159,00 € në muaj)

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € në muaj)

Të gjitha çmimet janë rreptësisht neto dhe vlejnë vetëm për klientët e rinj.
Rregullisht
unike

numri i reklamave

Oferta juaj tarifore
17% zbritje përfshirë

parazgjedhje 1

1 reklame ne te njejten kohe
Shitet me çmimin më të mirë
Aplikim ndërkombëtar
Periudha e kontratës 12 muaj, afat njoftimi 7 ditë

Oferta vlen vetëm deri më 30.06.!

59,00 €

49,00 €

44,50 €

39,66 €

31,80 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 49,00 €89,00 €119,00 €159,00 € në muaj)

Oferta juaj tarifore
61% zbritje përfshirë

profesionale 10

Deri në 10 listime në të njëjtën kohë
Shitet me çmimin më të mirë
Garancia e rimbursimit
Aplikim ndërkombëtar
Periudha e kontratës 12 muaj, afat njoftimi 7 ditë

Oferta vlen vetëm deri më 30.06.!

59,00 €

22,90 €

15,16 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 229,00 €379,00 € në muaj)

Oferta juaj tarifore
80% zbritje përfshirë

Premium 50

Deri në 50 listime në të njëjtën kohë
Shitet me çmimin më të mirë
Garancia e rimbursimit
Aplikim ndërkombëtar
Periudha e kontratës 12 muaj, afat njoftimi 7 ditë

Oferta vlen vetëm deri më 30.06.!

59,00 €

11,98 €

7,99 €

6,66 €

5,74 €

4,83 €

4,24 €

3,89 €

3,66 €

3,49 €

3,31 €

3,16 €

2,99 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 599,00 €799,00 €999,00 €1 149,00 €1 449,00 €1 699,00 €1 949,00 €2 199,00 €2 449,00 €2 649,00 €2 849,00 €2 999,00 € në muaj)

numri i reklamave

Oferta juaj tarifore
0% zbritje përfshirë

Shitës një herë 1

1 reklame ne te njejten kohe
Asnjë dispozitë
Shitet me çmimin më të mirë
Aplikim ndërkombëtar
afat 3 muaj. Zgjatet çdo 3 muaj
për sa kohë që keni listime aktive.

Oferta vlen vetëm deri më 30.06.!

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € në muaj)

Oferta juaj tarifore
0% zbritje përfshirë

Shitës një herë 3

Deri në 3 listime në të njëjtën kohë
Asnjë dispozitë
Shitet me çmimin më të mirë
Aplikim ndërkombëtar
afat 3 muaj. Zgjatet çdo 3 muaj
për sa kohë që keni listime aktive.

Oferta vlen vetëm deri më 30.06.!

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € në muaj)

Oferta juaj tarifore
0% zbritje përfshirë

Shitës një herë 10

Deri në 10 listime në të njëjtën kohë
Asnjë dispozitë
Shitet me çmimin më të mirë
Aplikim ndërkombëtar
afat 3 muaj. Zgjatet çdo 3 muaj
për sa kohë që keni listime aktive.

Oferta vlen vetëm deri më 30.06.!

59,00 €

59,00 €

49,50 €

43,00 €

35,80 €

27,90 €

19,95 €

për shpallje / muaj
(është e barabartë me 59,00 €99,00 €129,00 €179,00 €279,00 €399,00 € në muaj)

flag+1
Seals
Seals
Seals
Seals
Icon

Më shumë se 11 milion vizitorë në muaj

Icon

Mbi 250 000 inqu pyetje mujore të shitjeve në makineri

Icon

Mbi 80 miliardë Euro vëllim i kërkesës së ndërmjetësuar në 12 muajt e fundit

Pa komision me një çmim të ulët fiks
Pa rrezik me një garanci për kthimin e parave
rajonal dhe global
Shpejtë, lehtë dhe fitimprurës

Ne gjejmë blerës për makinat tuaja!

Icon
Reklama e makinës suaj do të shfaqet në të gjithë botën në mbi 60 platformat tona në gjuhën lokale.

Icon
Ne vendosim mbarëkombëtar reklama për makinat tuaja.

Icon
Ne informojmë në mënyrë proaktive blerësit e përshtatshëm të ardhshëm. Rrjeti ynë global përbëhet nga më shumë se dhjetë milionë blerës të verifikuar.

Icon
Ne jemi numri 1 motorët më të mëdhenj të kërkimit në botë. Nëse një blerës i mundshëm kërkon në Google për një makinë të përdorur, ai përfundon në Machineseeker.

Icon
Machineseeker është në mbarë botën tregu online më i njohur për makina të përdorura .

A jeni gati për më shumë shitje?
Fillo tani

Kjo është ajo që thonë tregtarët kryesorë

Michael Manousakis
Po, kush është numri 1 për makinat e përdorura?
Epo Machineseeker! Absolutisht normale! Michael Manousakis, Morlock Motors, I njohur nga dokumentari DMAX,
"Shokët e çelikut"
Yildiray Kilic
Ne marrim shumë pyetje rreth Machineseeker . Trajtimi është gjithashtu shumë i këndshëm, i pakomplikuar dhe i strukturuar mirë. Inovacionet si aplikacioni na ndihmojnë jashtëzakonisht shumë. Yildiray Kilic, F1-TRADE-GmbH, në Machineseeker që nga 2007,
233 Makina printimi dhe printimi në internet
Andreas Plum
Machineseeker është tregu më i mirë për shitjen e makinerive të përdorura. Platforma më ka ndihmuar shumë për të rritur biznesin tim si në nivel kombëtar ashtu edhe ndërkombëtar. Askund tjetër nuk është e mundur të arrihet kaq shumë blerës. Andreas Plum, Plum & Partner Werkzeugmaschinen GmbH, në Machineseeker që nga 2006,
190 veglat e makinerisë në internet
Waldemar Foit
Unë jam shumë i kënaqur. Deri tani pjesa më e madhe e shitjeve tona vjen nga Machineseeker . Sidomos ndërkombëtarisht, gjithçka kalon përmes tregut në internet. Tani jemi shtëpia më e madhe tregtare në sektorin e drurit. Kjo magnitudë nuk do të ishte e mundur pa Machineseeker . Waldemar Foit, Maschinen-Grupp GmbH, në Machineseeker që nga 2010,
300 Makinat e përpunimit të drurit në internet
Michael Manousakis
Po, kush është numri 1 për makinat e përdorura?
Epo Machineseeker! Absolutisht normale! Michael Manousakis, Morlock Motors, I njohur nga dokumentari DMAX,
"Shokët e çelikut"
Yildiray Kilic
Ne marrim shumë pyetje rreth Machineseeker . Trajtimi është gjithashtu shumë i këndshëm, i pakomplikuar dhe i strukturuar mirë. Inovacionet si aplikacioni na ndihmojnë jashtëzakonisht shumë. Yildiray Kilic, F1-TRADE-GmbH, në Machineseeker që nga 2007,
233 Makina printimi dhe printimi në internet
Andreas Plum
Machineseeker është tregu më i mirë për shitjen e makinerive të përdorura. Platforma më ka ndihmuar shumë për të rritur biznesin tim si në nivel kombëtar ashtu edhe ndërkombëtar. Askund tjetër nuk është e mundur të arrihet kaq shumë blerës. Andreas Plum, Plum & Partner Werkzeugmaschinen GmbH, në Machineseeker që nga 2006,
190 veglat e makinerisë në internet
Waldemar Foit
Unë jam shumë i kënaqur. Deri tani pjesa më e madhe e shitjeve tona vjen nga Machineseeker . Sidomos ndërkombëtarisht, gjithçka kalon përmes tregut në internet. Tani jemi shtëpia më e madhe tregtare në sektorin e drurit. Kjo magnitudë nuk do të ishte e mundur pa Machineseeker . Waldemar Foit, Maschinen-Grupp GmbH, në Machineseeker që nga 2010,
300 Makinat e përpunimit të drurit në internet

Rreth 8 100 shitësit tashmë përfitojnë.

Traders
Traders
Traders
Traders
Traders
Traders

Çfarë ndodh pas regjistrimit?

Ju do të merrni një e-mail konfirmimi nga ne me numrin tuaj të klientit dhe mund të krijoni menjëherë reklamat e para.
Ndërkohë, ne do të kontrollojmë të dhënat tuaja dhe do t'ju aktivizojmë brenda një kohe shumë të shkurtër. Për të përshpejtuar procesin e verifikimit dhe për të shmangur pyetjet, ju lutemi jepni të dhëna të plota.
Pas verifikimit dhe aktivizimit të suksesshëm të llogarisë tuaj, ju do të merrni informacion nga ne me email.
Tani mund të vendosni reklamat e makinerive me foto, video dhe të gjitha informacionet. Për tregtarët e mëdhenj (nga makinat 50 ) ne marrim përsipër ofertat nga faqja juaj e internetit pa pagesë nëse është teknikisht e mundur. Ne përditësojmë të dhënat rregullisht dhe automatikisht. Kjo do të thotë që nuk ka asnjë përpjekje shtesë për ju.
Sapo reklamat tuaja të jenë në internet, ju do të merrni kërkesat e para për blerje nga palët e interesuara drejtpërdrejt me telefon ose e-mail. Ne nuk ndërhyjmë dhe nuk marrim komision për shitjet.