BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR

logo BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR
logo BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR
BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR fund Hagen:

Wir die Firma Beka Werkzeug-und Maschinenhandel sind ihr Partner wenn es um Werkzeugmaschinen aus 2 Hand geht.

Zoti Bekir Karakus
Haardtstr. 41
58119 Hagen
Gjermani
Nordrhein-Westfalen


Informacione të tjera ligjore

Beka werkzeug und Maschinenhandel
Bekir und Öznur Karakus Gbr
Haardtstr 41
58119 Hagen

Ky tregtar është verifikuar me sukses dhe i është dhënë vula e besimit Machineseeker.

Çfarë do të thotë vula e besimit?

Shenja e besimit Machineseeker u jep blerësve mundësinë të shohin me një shikim nëse kanë të bëjnë me një shitës të besueshëm.

Vula e besimit
Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
makina veshje testimit
makina veshje testimit Klingelnberg PFSU 1600

A used involute and dental bevel tester Klingelnberg PFSU 1600 in 2009 overhauled, with new control cabinet, new evaluation and control comp ...

Raftet e detyrave të rënda
Raftet e detyrave të rënda Regale

Stacking shelves Heavy duty shelving LXBXH 920mmx680mmx500mm 23 pieces Bthixcuidr ...

FMB Turbo 3-36/3200/C
FMB Turbo 3-36/3200/C FMB Turbo 3-36/3200/C

FMB Turbo 3-36/3200/C Material bars diameter 3 - 38 mm Qmkp7 Bar length max.: 3.200 mm year of construction 2007-2008 weight without oil fil ...

Dërgo kërkesë te BEKA Werkzeug- und Maschinenhandel Bekir und Öznur Karakus GbR:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estonia
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Maltë
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
makina veshje testimit Klingelnberg PFSU 1600

A used involute and dental bevel tester Klingelnberg PFSU 1600 in 2009 overhauled, with new control cabinet, new evaluation and control computer equipped. Technical specifications......


Raftet e detyrave të rënda Regale

Stacking shelves Heavy duty shelving LXBXH 920mmx680mmx500mm 23 pieces Bthixcuidr......


FMB Turbo 3-36/3200/C FMB Turbo 3-36/3200/C

FMB Turbo 3-36/3200/C Material bars diameter 3 - 38 mm Qmkp7 Bar length max.: 3.200 mm year of construction 2007-2008 weight without oil filling: approx. 750 kg......


Kellenberger UR 175x1000 Fanuc Kellenberger UR 175 x 1000

Kellenberger CNC cylindrical grinding machine grinding length: 1000 mm center height 175 mm O0ad77tp Fanuc 0i control Streuli paper filter The machine was overhauled in 2009 and mo......


Projektor i profilit Starrett HF 600/750 Starrett HF 600/750

Starrett Profile Projector HF 600/750 Covj99yusl the technical data you will find attached as a PDF file......


Chiron FZ 15 W 6-bosht CHIRON FZ 15 W Highspeed

x-way 550 mm y-way 400 mm z-way 425 mm Control Siemens 840 D 6 axes controllable main spindle: speed range 20 - 12.000 rpm Drive power - main spindle 14 / 9,5 kW Crua9ar tool holde......


Doosan TL 200L DOOSAN Puma TL2000L

DESCRIPTION Jh23vd X1 axis travel: 250 mm (9.8 in.) Z1 axis travel: 1050 mm (41.3 in.) X2 axis travel: 150 mm (5.9 in.) Z2 axis travel: 1030 mm (40.5 in.) Rapid traverse X-axis 20 ......


Mbulesa Maho DMC 60 T RS3 Deckel Maho DMC 60 T RS3

Machine type: CNC machining center Manufacturer: Deckel Maho Model: DMC 60T RS3 Year of manufacture: 2005 LID MAHO DMC 60 T RS3 Machining center from the year 2005. Siemens 840 D ......


Okuma LB300-M Okuma LB 300 M

CNC Lathe Okuma LB 300 M Spaceturn Year of manufacture: 2001 Control: OSP-U 100L turning diameter: 300 mm turning length: 500 mm X-way: 260 mm Z-way: 520 mm C-axis turret :12 comp......


K-TEC 155S/2F FERROMATIK MILACRON 155S

Clamping force: 1550kN, clear column distance: 500x500mm, platen dimensions: 750x750mm, mold opening stroke: 650mm. Beloie22c30 More technical data can be found in the PDF attachm......


Emag VSC 200 EMAG VSC 200

Turning diameter 260 mm turning length 200 mm Control Siemens 840 C Bf2keqcxi7k spindle bore diameter 50 mm dimension (L x W x H) 3.160 x 1.200 x 2.650 mm machine weight approx. 6.......


LB300 MY Okuma Okuma lm 300my

Technical data: Okuma Space Turn LB 300 MY L0f3nsjstb Year of manufacture: 2001 Control: OSP U 100 L Max. Turning length: 340 mm Chuck diameter: 10 inch X-axis: 280 mm Y-axis: ......