Profili i Dealer

Electro-Tech Machinery nga Moneymore

Electro-Tech Machinery


Herr Fergus Reid

Magherafelt Road 25
BT45 7UL Moneymore

Mbretëria e Bashkuar


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Electro-Tech Machinery
Woodwork Machines and Accessories

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4081444.jpg
Homag Profi KAL 330 Homag Profi KAL 330/8/A6/L
Homag Profi KAL 330 Single Sided Edgebander Power Control PC22 - Touch Screen Noo8mje Feed Speed Adjustable 18-25M/MIN Workpiece Thickness 12-60mm Tape Thickness 0.3-3mm Strip Thickness 0.... më shumë »
4081521.jpg
Sistemi i sharrave dhe deponimit i Holzma Beam Holzma HPP 380 and TLF 210
Holzma HPP 380 beam saw and TLF 210 storage Holzma HPP 380 Profiline Saw carriage speed - 1-150 m/min Program fence speed - 90 m/min Automatic pressure beam height control Automatic cutting h... më shumë »
4081491.jpg
Ima Combimat dhe Ligmatech IMA Combimat
Ima Combimat with Ligmatech Return System Equipped with Pre- Milling Hogging Glue Application unit 6 coil tape magazine and feed End Trimming Nnxot Rough Trimming Fine Trimming Corner Rou... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Electro-Tech Machinery

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4081444.jpg
Homag Profi KAL 330 Homag Profi KAL 330/8/A6/L
Homag Profi KAL 330 Single Sided Edgebander Power Control PC22 - Touch Screen Feed Speed Adjustable 18-25M/MIN Workpiece Thickness 12-60mm Tape Thickness 0.3-3mm Strip Thickness 0.4-20mm Equipped with Panel Support ...
4081521.jpg
Sistemi i sharrave dhe deponimit i Holzma Beam Holzma HPP 380 and TLF 210
Holzma HPP 380 beam saw and TLF 210 storage Holzma HPP 380 Profiline Saw carriage speed - 1-150 m/min Program fence speed - 90 m/min Automatic pressure beam height control Automatic cutting height control Pressure beam ...
4081491.jpg
Ima Combimat dhe Ligmatech IMA Combimat
Ima Combimat with Ligmatech Return System Equipped with Pre- Milling Hogging Glue Application unit 6 coil tape magazine and feed Nnxot End Trimming Rough Trimming Fine Trimming Corner Rounding PVC Scrapers Glue Scra ...
4081481.jpg
Brandt KDF 350 Brandt KDF 350
Brandt KDF 350 Single sided edgebander in right hand execution for hot melt gluing Feed Speed - 9m/min Workpiece Thickness - 8-50mm Electronic Control PC16 Workpiece support Equipped with Pre-milling unit - 2x2.2KW motor ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .