Engines Ofron
5

DIESEL Engine Hatz 3L41C

Hengelo, HolandëHolandë
6338 km
i shkëlqyer (i përdorur)
6

electromotor ASEA 132-2M

Varberg, SuediSuedi
6449 km
1990
gati për përdorim
5

DIESEL Engine Deutz F6L413F

Hengelo, HolandëHolandë
6338 km
i shkëlqyer (i përdorur)
5

DIESEL Engine Hatz 2G40

Hengelo, HolandëHolandë
6338 km
i shkëlqyer (i përdorur)
7

DIESEL Engine Cummins LTA10-C

Hengelo, HolandëHolandë
6338 km
i shkëlqyer (i përdorur)
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .