inxhinierike të energjisë Ofron
2

avull kazan Loos 1,6 t/h x 10 bar

Essen, GjermaniGjermani
6385 km
1982
i shkëlqyer (i përdorur)
1

avull kazan Loos 800 kg/h x 16 bar

Essen, GjermaniGjermani
6385 km
2000
i shkëlqyer (i përdorur)
2

avull kazan Loos 0,8 t/h x 16 bar

Essen, GjermaniGjermani
6385 km
2000
i shkëlqyer (i përdorur)
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .