platformat e punës blej përdorur

4

platforma Work 2646 ES

Schwanau, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6588 km
2006
i përdorur
0

platforma Work Manitou 180 ATJ2 E3

Më shumë Manitou 180 Atj
Crailsheim, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6700 km
2016
i përdorur


platformat...
çdo ditë

makina të reja nëpërmjet email-it!

Informohu!
2

platforma Work 3246ES

Winterberg - Siedlinghausen, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6498 km
2008
i përdorur
5

platforma ngritëse Helmut Kempkes (Kuli) KA 8

Leipzig, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6735 km
1987
i përdorur
6

platforma Work Manitou 160ATJ E3

Më shumë Manitou 160 Atj
Crailsheim, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6700 km
2016
i përdorur
2

platforma Work 2630ES

Winterberg - Siedlinghausen, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6498 km
2006
i përdorur
1

platforma Work Compact 8

Winterberg - Siedlinghausen, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6498 km
2006
i përdorur
0

platforma Work X14EN

Crailsheim, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6700 km
2017
i përdorur
6

platforma Work JLG 520AJ

Augustdorf, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6482 km
2018
gati për përdorim
0

platforma Work GS-3369RT

Crailsheim, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6700 km
2017
i përdorur
6

platforma Work Manitou MAN GO12

Crailsheim, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6700 km
2017
i përdorur


platformat...
çdo ditë

makina të reja nëpërmjet email-it!

Informohu!

te

te

Kërkim

SHITUR MENJëHERë
me liderin e tregut në mbarë botën nga 0,79 EUR për listë.
Gjej më shumë tani


Telefon: +44 (0) 20 806 810 84
ose shitur menjëherë
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .