kategori
Kategoria kryesore:
tregojnë më pak
trego më shumë
Nënkategoria:
tregojnë më pak
trego më shumë
detajet e makinës
Prodhuesi:
Modeli:
Çmimi:
-
Viti i ndërtimit:
-
Vendndodhja
Vendndodhja juaj e njohur: Shqipëria (ndryshim)
perimetër:
 
vende:
tregojnë më pak
trego më shumë
Shteti
formati i shitjes
Detajet

Blej Makina të qeseve të skajit të vulosur të përdorurar

Makina paketimi Makina të qeseve të skajit të vulosur
Reklamë e klasifikuar
HISEN ENTERPRISES CO., LTD. HDW1525 HISEN ENTERPRISES CO., LTD. HDW1525 HISEN ENTERPRISES CO., LTD. HDW1525
more images
3
Republika Çeke Dobrovice
1102 km
Saldator tavoline rrotulluese HDW1525
HISEN ENTERPRISES CO., LTD. HDW1525
2008
e mire (e perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Samfull Samfull Samfull Samfull Samfull Samfull
more images
6
Makinë për përzierjen dhe paketimin e pluhurit
Samfull
2022
I ri
Reklamë e klasifikuar
Audion Elektro VSV 750-2 Audion Elektro VSV 750-2
more images
2
Hungaria Budapest
712 km
Mbytës çantash
Audion Elektro VSV 750-2
1996
aq i mire sa i ri (i perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BVM Brunner COMTEX 4G BVM Brunner COMTEX 4G BVM Brunner COMTEX 4G BVM Brunner COMTEX 4G BVM Brunner COMTEX 4G BVM Brunner COMTEX 4G
more images
6
Danimarka Regstrup
1731 km
Paketimi i transportit në fletë metalike
BVM Brunner COMTEX 4G
2019
e rinovuar (e perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Saxon 5 Saxon 5 Saxon 5
more images
3
Mbretëria e Bashkuar Misterton
2079 km
Mbytës çantash
Saxon 5
aq i mire sa i ri (i perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
HFV 814400
more images
1
Gjermani Ohlstadt
1012 km
Saldator me pedale me impuls të dyfishtë 300 mm
HFV 814400
2019
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
more images
1
Gjermani Dietzenbach
1323 km
makinë vulosje e vazhdueshme
2022
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS PSP50-L
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi kompakt VFFS
AMTEC VFFS-SYS PSP50-L
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Audion Elektro VI-750
more images
1
Hungaria Budapest
712 km
Mbytës çantash
Audion Elektro VI-750
aq i mire sa i ri (i perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH Soft Electronic Systems PMS 2 GH
more images
11
Holanda Sevenum
1572 km
Mbytës kova gjysmë automatike
Soft Electronic Systems PMS 2 GH
1988
e mire (e perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
OK International SS2 OK International SS2 OK International SS2 OK International SS2
more images
4
Mbretëria e Bashkuar Misterton
2079 km
Mbytës brezi
OK International SS2
aq i mire sa i ri (i perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS 3SS50-G
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi kompakt VFFS
AMTEC VFFS-SYS 3SS50-G
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18 Waldner Dosomat 18
more images
10
Holanda Sevenum
1572 km
Makinë mbushëse / Paketimi për tabaka
Waldner Dosomat 18
e pakontrolluar (e perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS 4-lane 240-G
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi kompakt VFFS
AMTEC VFFS-SYS 4-lane 240-G
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS 8-lane 480-G
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi kompakt VFFS
AMTEC VFFS-SYS 8-lane 480-G
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS 10-lane 600-L
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi kompakt VFFS
AMTEC VFFS-SYS 10-lane 600-L
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS 4-lane 240-P
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi kompakt VFFS
AMTEC VFFS-SYS 4-lane 240-P
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS 8-lane 480-P
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi kompakt VFFS
AMTEC VFFS-SYS 8-lane 480-P
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS LD100 L
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi VFFS
AMTEC VFFS-SYS LD100 L
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS GP-MX PB
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi VFFS
AMTEC VFFS-SYS GP-MX PB
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS D10 Counter
more images
1
Gjermani
1576 km
Linja VFFS
AMTEC VFFS-SYS D10 Counter
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS Coffee 60L
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi VFFS
AMTEC VFFS-SYS Coffee 60L
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS Coffee 60XL
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi VFFS
AMTEC VFFS-SYS Coffee 60XL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS Tea LW50
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi VFFS
AMTEC VFFS-SYS Tea LW50
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS MHW 50-L ECO
more images
1
Gjermani
1576 km
Linja VFFS
AMTEC VFFS-SYS MHW 50-L ECO
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS VC 50-L ECO
more images
1
Gjermani
1576 km
Linja VFFS
AMTEC VFFS-SYS VC 50-L ECO
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS-SYS AF 50-L ECO
more images
1
Gjermani
1576 km
Linja VFFS
AMTEC VFFS-SYS AF 50-L ECO
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS Pro P60L
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS Pro P60L
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS Pro S100M
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS Pro S100M
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS Pro S100L
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS Pro S100L
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS P60 XS 4-lane
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS P60 XS 4-lane
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS S60M
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS S60M
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS Pro P60SLT Slanting Pillow
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS Pro P60SLT Slanting Pillow
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS Pro P30 3XL
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS Pro P30 3XL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS HS120L
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS HS120L
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS 4S-RD 30
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS 4S-RD 30
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS 4S-SH 40
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS 4S-SH 40
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS 4S-SH 30
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS 4S-SH 30
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS MHW TP50
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS MHW TP50
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS 4S P60XL
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS 4S P60XL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS Quad 50XL
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS Quad 50XL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS DOY Z40 M
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS DOY Z40 M
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS LP P200S
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS LP P200S
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS LP P200M
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS LP P200M
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS LP P50XXL
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS LP P50XXL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS LP DOY25 NC
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS LP DOY25 NC
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC VFFS VACU BS-9
more images
1
Gjermani
1576 km
Formimi vertikal, mbushja dhe makina nënshkrimin
AMTEC VFFS VACU BS-9
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC LGBG-FL 50K-POW
more images
1
Gjermani
1576 km
Sistemi vertikal i mbushjes
AMTEC LGBG-FL 50K-POW
2023
I ri
Thirrni

Përdorur Makina të qeseve të skajit të vulosur

Tani kërko Machineseeker plotësisht me më shumë se 200 000 makina të përdorura.