kategori
Kategoria kryesore:
tregojnë më pak
trego më shumë
detajet e makinës
Prodhuesi:
Modeli:
tregojnë më pak
trego më shumë
Çmimi:
-
Viti i ndërtimit:
-
Vendndodhja
Vendndodhja juaj e njohur: Shqipëria (ndryshim)
perimetër:
 
vende:
Shteti
formati i shitjes
Detajet
Reklamë e klasifikuar
AMTEC AW 2000
more images
1
Gjermani
1576 km
Peshues plotësisht automatik
AMTEC AW 2000
2023
I ri
Thirrni
Blini tani
Gjermani Gjermani
1202 km
valvul spërkatës
Amtec B3338
I ri
Reklamë e klasifikuar
AMTEC MEDIAwrap C45-L AMTEC MEDIAwrap C45-L AMTEC MEDIAwrap C45-L AMTEC MEDIAwrap C45-L
more images
4
Gjermani Berlin
(Vendndodhja e tregtarit)
1361 km
Makinë mbështjellëse celofani
AMTEC MEDIAwrap C45-L
2013
gati per perdorim (e perdorur)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC CTM DX
more images
1
Gjermani
1576 km
banak
AMTEC CTM DX
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
banak
AMTEC CTM D35 4-lane
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC CTM D5
more images
1
Gjermani
1576 km
banak
AMTEC CTM D5
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
pastrues shisheje
AMTEC UNSCRB 5
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mund të Unscrambler
AMTEC CANSCRB 1
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC SPF 10L-40
more images
1
Gjermani
1576 km
Mbushës i qëndisur vetëm
AMTEC SPF 10L-40
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC SPF 5L-40
more images
1
Gjermani
1576 km
Mbushës i qëndisur vetëm
AMTEC SPF 5L-40
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC SAF-5000 CW
more images
1
Gjermani
1576 km
Mbushës vetëm për auger
AMTEC SAF-5000 CW
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbushës vetëm për auger
AMTEC SAF-500 CW
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbushës vetëm për auger
AMTEC SAF-100
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Pesha lineare e veçuar
AMTEC SLNW 1HD 2K
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Pesha lineare e veçuar
AMTEC SLNW 1HD 150
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC SLNW 4HD 1K
more images
1
Gjermani
1576 km
Pesha lineare e veçuar
AMTEC SLNW 4HD 1K
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC SCR 5
more images
1
Gjermani
1576 km
Transportues vidë
AMTEC SCR 5
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC SCR 3
more images
1
Gjermani
1576 km
Transportues vidë
AMTEC SCR 3
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC RT1-16
more images
1
Gjermani
1576 km
Makineri mbushëse dhe mbyllëse e kupës rrotulluese
AMTEC RT1-16
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC CLS  40
more images
1
Gjermani
1576 km
Mbushës kartoni
AMTEC CLS 40
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbushës kartoni
AMTEC CLS 20
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Thithës i kapuçit
AMTEC FLEXI W17-LA ECO
2022
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makineri kartoni
AMTEC BLD 12
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC FLEXI W13-L ECO
more images
1
Gjermani
1576 km
Thithës i kapuçit
AMTEC FLEXI W13-L ECO
2022
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makinë kartoni për kutitë e palosshme
AMTEC FB T80
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC POF-XL ECO
more images
1
Gjermani
1576 km
tkurret tunelit
AMTEC POF-XL ECO
2022
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC POF-L ECO
more images
1
Gjermani
1576 km
tkurret tunelit
AMTEC POF-L ECO
2022
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Paketuesi i Paketave
AMTEC BDM 15 M
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makinë flluskë
AMTEC BLM 280 CPL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makineri kartoni
AMTEC BLD 9
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makineri kartoni
AMTEC BLD 20
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makinë kartoni për kutitë e palosshme
AMTEC FB S1
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makinë kartoni për kutitë e palosshme
AMTEC FB S1 GL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC MEDIAwrap C45-S
more images
1
Gjermani
1576 km
Mbështetëse Cello
AMTEC MEDIAwrap C45-S
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbështetëse Cello
AMTEC MEDIAwrap C45-M
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbështetëse Cello
AMTEC MEDIAwrap C45-L
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbështetëse Cello
AMTEC VARIOwrap C120-XS
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbështetëse Cello
AMTEC ROTOwrap C100-M
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbështetëse Cello
AMTEC ROTOwrap C65-XL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbështetëse Cello
AMTEC MULTIwrap C25-XXXL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Mbështetëse Cello
AMTEC MULTIwrap C30-XL
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makineri mbushëse dhe mbyllëse e kupës rrotulluese
AMTEC RT8-20
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC RT12-20
more images
1
Gjermani
1576 km
Makineri mbushëse dhe mbyllëse e kupës rrotulluese
AMTEC RT12-20
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makinë mbushëse dhe mbyllëse e kupave me shumë korsi
AMTEC ML2-40
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makinë mbushëse dhe mbyllëse e kupave me shumë korsi
AMTEC ML3-60
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makinë mbushëse dhe mbyllëse e kupave me shumë korsi
AMTEC ML4-23 Olives
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani
1576 km
Makinë mbushëse dhe mbyllëse e kupave me shumë korsi
AMTEC ML6-100
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC RT20 VARIO
more images
1
Gjermani
1576 km
Makineri mbushëse dhe mbyllëse e kupës rrotulluese
AMTEC RT20 VARIO
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC RT20 Liquid
more images
1
Gjermani
1576 km
Makineri mbushëse dhe mbyllëse e kupës rrotulluese
AMTEC RT20 Liquid
2023
I ri
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
AMTEC RT23 VARIO
more images
1
Gjermani
1576 km
Makineri mbushëse dhe mbyllëse e kupës rrotulluese
AMTEC RT23 VARIO
2023
I ri
Thirrni

Përdorur Amtec

Tani kërko Machineseeker plotësisht me më shumë se 200 000 makina të përdorura.