IUT Beyeler AG fund Steffisburg:

IUT BEYELER AG
Postfach 55
CH-3700 SPIEZ

Zoti Peter Beyeler
Schlehdornweg 4
3613 Steffisburg
Zvicra
Bern


Informacione të tjera ligjore

IUT Beyeler AG
Stutzstrasse 26 F
CH-3702 HONDRICH

Ky tregtar është verifikuar me sukses dhe i është dhënë vula e besimit Machineseeker.

Çfarë do të thotë vula e besimit?

Shenja e besimit Machineseeker u jep blerësve mundësinë të shohin me një shikim nëse kanë të bëjnë me një shitës të besueshëm.

Vula e besimit

Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:

Gërshërë aligatori JMC 320

Gërshërë aligatori JMC 320 fabrika e re MENJËHERË në dispozicion nga stok IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Bl9Bn9Pd3J ...

Gërshërë aligatori JMC 500 HD

Alligator shear JMC 500 HD Vvcqi3 brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg ...

Gërshërë aligatori

Alligator shear brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Financing and rental possible. We are looking for used a ...

Dërgo kërkesë te IUT Beyeler AG:

us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estonia
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
Maroku
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan

Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:

Gërshërë aligatori JMC 320

Gërshërë aligatori JMC 320 fabrika e re MENJËHERË në dispozicion nga stok IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Bl9Bn9Pd3J......


Gërshërë aligatori JMC 500 HD

Alligator shear JMC 500 HD Vvcqi3 brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg......


Gërshërë aligatori

Alligator shear brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Financing and rental possible. We are looking for used alligator shears! The McIntyre 407 Allig......


Makinë për heqjen e kabllove Maxi 100

The Maxi 100 is a cable peeler designed to separate copper or aluminum from the housing in electrical cables, whether plastic, lead or any other material of varying thickness. Pow......


Danieli Henschel CIC 600-10 l

Hydr. scrap shear AKROS 600 t, type CIC 600 - 10 Cutting force: 600 t Tamper: incl. Radio remote control included Drive: 110 kW Machine ex location Switzerland Dismantling and load......


Trajtues i materialit

Including breathing protection system Fresh from service Ready for immediate use Dooi77 Mint condition......


Mund të shtypni

Packing press 30x30 Mercury 120 Fzih99W year of manufacture 2004 ready for immediate collection in 8000 Zurich, Switzerland weight: 11 tons......


Shtyp skrap

Auto folder type 300 XW Complete documentation available Press is in perfect condition. immediately available and ready for use Udqdwz7Ns To be viewed near 6003 Lucerne/Switzerland......


Qethje skrap TAURUS 800 t

Hydraulic scrap shear TAURUS - 800 t incl. pre-filling trough Cutting force 800 t Filling bed 7.2 x 2.4 m Feed 150 t Cover force 360 t ( 3 x 120 t ) Drive electric motors: 2 x 110 ......


Gërshërë skrap

Diesel 345 HP Pressing force press cylinder: 120 tons Clamping force downholder: 115 tons Pressing force per flap: 2 x 180 tons Cutting force: 700 tons Cutting capacity: 5 - 6 / mi......