Pajisje për ftohje të shpejtëLainox
TO161BR
Pajisje për ftohje të shpejtë
Lainox
TO161BR
VB plus TVSH
6 600 €
viti i prodhimit
2022
Gjendje
I përdorur
Vendndodhje
Gosau 

Fotot tregojnë
Shfaq hartën
Të dhëna për makinën
- Përshkrimi i makinës:
- Pajisje për ftohje të shpejtë
- prodhues:
- Lainox
- Model:
- TO161BR
- viti i prodhimit:
- 2022
- Gjendje:
- gati i ri (i përdorur)
- funksionalitet:
- plotësisht funksionale
Çmimi & Vendndodhja
VB plus TVSH
6 600 €
- Vendndodhje:
- Gosau, Austri
Telefononi
Detaje teknike
- Gjerësia totale:
- 790 mm
- Lartësia totale:
- 1 960 mm
Detajet e ofertës
- ID e shpalljes:
- A20076235
- përditësim:
- së fundmi më 13.10.2025
Përshkrim
Shock Chiller Model: ZO161BR
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
SHOCK COOLING MODE
- Rapid chilling: core temperature from +90°C to +3°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C after cycle completion.
- Rapid shock freezing: core temperature from +90°C to -18°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C after cycle completion.
- Automatic fish sterilization cycle.
- Automatic ice cream hardening cycle.
Digital controls with display for set and actual values.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive keys, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use preset recipes.
- 20 customizable programs for your own recipes.
- Bluetooth connectivity, can be activated through a free app for HACCP data monitoring and download (optional, can be retrofitted after purchase).
- Preheatable core probe, single-point measurement.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrosting.
Voltage: 3N-AC 400V, 50 Hz
Total electrical power: 281W
Core temperature ranges: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Hfodpfx Afexfz Answsn
Tray spacing: 73 mm
Njoftimi është përkthyer automatikisht. Mund të ketë gabime në përkthim.
Boosted Model
Manufacturer: Lainox
Dimensions (W/D/H): 790 x 870 x 1960 mm
SHOCK COOLING MODE
- Rapid chilling: core temperature from +90°C to +3°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at +3°C after cycle completion.
- Rapid shock freezing: core temperature from +90°C to -18°C, available in SOFT and HARD modes.
- Preservation at -18°C after cycle completion.
- Automatic fish sterilization cycle.
- Automatic ice cream hardening cycle.
Digital controls with display for set and actual values.
- 2.8-inch color graphic display with capacitive keys, IPX5 protection rating.
- 7 ready-to-use preset recipes.
- 20 customizable programs for your own recipes.
- Bluetooth connectivity, can be activated through a free app for HACCP data monitoring and download (optional, can be retrofitted after purchase).
- Preheatable core probe, single-point measurement.
- Pre-cooling function.
- Manual and automatic defrosting.
Voltage: 3N-AC 400V, 50 Hz
Total electrical power: 281W
Core temperature ranges: +90°C to +3°C / +90°C to -18°C
Capacity: 4 x GN 1/1 or 14 x (600 x 400)
Hfodpfx Afexfz Answsn
Tray spacing: 73 mm
Njoftimi është përkthyer automatikisht. Mund të ketë gabime në përkthim.
Ofrues
Shënim: Regjistrohuni falas ose hyni, për të parë të gjitha informacionet.
I regjistruar që nga: 2025
Dërgo kërkesë
Telefon & Faks
+43 6136 ... njoftime
Njoftimi juaj u fshi me sukses
Ndodhi një gabim