Profili i Dealer

Meat Machines Sweden AB nga Ystad

Meat Machines Sweden AB


Herr Darius Pacekajus

Kronoholmsvägen 4
27151 Ystad

Suedi


numrin e telefonit Trego

kontakte të tjera

Herr Darius Pacekajus
Sales
Seller and Purchaser

Gjuhë: anglisht, Litauisch


Meat Machines Sweden AB was founded in 2003 and is one of the largest suppliers of food industry equipment in Europe. We are importing and exporting used machinery for the food industry (mainly meat processing) worldwide for almost 20 years. We are specialized in advising, buying and reselling single used machines, whole production lines and complete factories. We also sell a range of different packaging machinery for the food industry.

We have no extra dealers!

We offer a wide range of used food industry equipment in low competitive prices!

Important numbers about the company:
Turnover: 3 000 000 - 5 000 000 EUR
Transport: 10 cars

WE ARE BUYING AND SELLING SECOND-HAND FOOD INDUSTRY EQUIPMENT
ALL CONDITIONS/ALL YEARS OF MANUFACTURE

Shko tek ofertat më të lartë › 

Meat Machines Sweden AB është një tregtar i besuar
Ky tregtari është verifikuar me sukses dhe ai u dha vulën besimit Machineseeker


Çfarë është vula?

Vula Besimi Machineseeker jep blerësit aftësinë për të zbuluar nëse ata kanë për të bërë atë me një shitës besuar në një shikim.

Çfarë do të thotë kjo për blerësit?

Blerësit mund të kufizojnë rrethin e partnerëve të mundshëm të biznesit, pa kontrolle të gjera dhe kompanitë që e bëjnë favor dyqane të ndershme dhe të mira me probabilitet të lartë.
Natyrisht, mosmarrëveshjet ende mund të lindin gjatë procesit të blerjes. Maschinensucher resp. Machineseeker Group GmbH nuk është përgjegjës për shkeljet ligjore të blerësit resp. shitësi aktiv në Maschinesucher resp. Machineseeker.

Më shumë informacion në lidhje me vulë

Meat Machines Sweden AB
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4100204.jpg
vakuum mbushës Vemag ROBOT HP10C
• overall dimensions 2505x1340x1935 mm; • power 13 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • hopper 250 litres; • filling mechanism bushing stainless steel double screw; • portion weight 5-6... më shumë »
4120882.jpg
vakuum mbushës Vemag ROBOT 500
• overall dimensions 921x615x1791 mm; • power 4.9 kW; • power supply 400 V, 50/60 Hz; • filling rate depending on feed element up to 2500 kg/h; • portion weight 5-30 000 g, adjustable in... më shumë »
4120822.jpg
blues automatik Seydelmann AE 130/3B
• overall dimensions 2330x1500x1700 mm; • fully stainless steel machine; • power 22 kW; • main motor power 14/18 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • throughput depending on material, s... më shumë »
Dërgoni kërkesën për Meat Machines Sweden AB

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4100204.jpg
vakuum mbushës Vemag ROBOT HP10C
• overall dimensions 2505x1340x1935 mm; • power 13 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • hopper 250 litres; • filling mechanism bushing stainless steel double screw; • portion weight 5-60 000 g; • portioning speed ...
4120882.jpg
vakuum mbushës Vemag ROBOT 500
• overall dimensions 921x615x1791 mm; Yr8frs • power 4.9 kW; • power supply 400 V, 50/60 Hz; • filling rate depending on feed element up to 2500 kg/h; • portion weight 5-30 000 g, adjustable in increments of 0,1 g o ...
4120822.jpg
blues automatik Seydelmann AE 130/3B
• overall dimensions 2330x1500x1700 mm; • fully stainless steel machine; • power 22 kW; • main motor power 14/18 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • throughput depending on material, speed and hole plates up to 300 ...
4115230.jpg
Kapëse automatike me dy pirja Poly-clip FCA 3461
• overall dimensions 3000x1800x2100 mm; • power 16 A, 2.5 kW; Bfnwchp2q8 • power supply 400 V, 50 Hz; • calibre 18-50 mm; • capacity up to 300 cycles/min; • air supply 5-7 bar; • designed for clipping small an ...
4114519.jpg
Feta industrie MHS IC 610/21
• overall dimensions 3450x2500x1610 mm; Bfnpok22ox • power 4.5 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • throughput 300 slices/min, to 10 mm slice thickness; • max input length 610 mm; • cross section 200x200 mm; • s ...
4113189.jpg
Tumbler me ngrirje AURAN METALLI OY INFRYSNINGSTRUMMA
• overall dimensions 3400x1950x1550 mm; • power 6 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • drum diameter 1300 mm; Bfndb9aa7f • drum length 1600 mm; • suitable for freezing meat, vegetables, fish and etc.
4111430.jpg
Slicer CFS UniSlicer
• overall dimensions 4600x900x2300 mm; • power 6 kW; • power supply 400 V, 50/60 Hz; • diameter knife 420 mm; • maximum product length 800 mm; • cutting speed up to 600 cuts/min, depending on the product; • cut ...
4110793.jpg
Dhoma Smoke SETU SRA11
• overall dimensions 1800x1700x2900 mm; Hmor2cj • 1 trolley 1050x1000x2000 mm; • power 36 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • control cabinet dimensions 2100x850x500 mm; • associated with smoke generator, dimensio ...
4109685.jpg
Detektor metalik / Kontrollues Cassel/Teltek METAL SHARK 2/C60
• overall dimensions 2450x1000x1450 mm; • power supply 230 V, 50/60 Hz; Cassel METAL SHARK 2 Metal detector • opening dimensions 350x100 mm; • operating temperature -10 to +40°C; • storage temperature -20 to +75°C ...
4108254.jpg
thermoformer Tetra Laval Food Tiromat Compact 320
• overall dimensions 4600x950x2350 mm; Cm3agiw8 • power 15.8 kW; • power supply 230 V, 50 Hz; • compressed air 8 bar; • film width 320 mm; • index 240 mm; • dye (4x) 130x95 mm; • associated with vacuum clea ...
4107654.jpg
thermoformer DIXIE UNION EVOLUTION
• overall dimensions 7100x1150x1950 mm; • power 34 A; • power supply 380 V, 50 Hz; • film width 435 mm; • index 520 mm; Chjgezeg • dye (6x) 250x120 mm; • outfeed belt width 390 mm; • including extraction un ...
4107422.jpg
Mbushja e qeseve, paketimi dhe linja e peshimit KOPAS/Optima Control Systems GmbH JK 200 F-K SD 80
• overall dimensions 1500x1950x2100 mm; • power 12.4 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • filling pipe diameter 100 mm; • vertical seal length 320 mm; • horizontal seal length 280 mm; Gvxg38 • the line previousl ...
4064927.jpg
thermoformer Repak RE3
• overall dimensions 5750x1000x2200 mm; • trolley dimensions 440x1170x1100 mm; • power 11 kW; • power supply 220/380 V, 50 Hz; • dye 185x385 mm; • film width 420 mm; Be9bsyvaa9 • index 400 mm; • extraction ...
4104314.jpg
thermoformer Multivac R 530
Bifznsl0 • overall dimensions 7700x1300x2050 mm; • power 17 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • film width 522 mm; • index 630 mm; • 2 pcs dyes: (4x) 275x225 mm, depth 170 mm, (3x) 575x145 mm, depth 170 mm; • b ...
4103218.jpg
Mbushës i tërë muskujve Schroeder HAMAX 800
• overall dimensions 2905x1000x1618 mm; • power 4 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • production capacity up to 1200 kg/h; • filling weight/working cycle approx. 2 kg; • working max 10 cycle/minute; • associated ...
4103152.jpg
Ndarës i rripit të butë SEPAmatic 410
• overall dimensions 1350x750x1800 mm; • power 2.2 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • product conveying capacity 200-800 kg/h; • perforated drum speed 29 rpm; Pt0lpq • drum holes diameter 4,5 mm; • associated ...
4103006.jpg
Mikser për qëllon / Aplikues për qëllime / Rotocrumb Stork Titan TB 150/TEM 630/TRC 630
• overall dimensions 5000x1500x2100 mm; Batter Mixer TB 150 • batter mixer dimensions 1100x900x1200 mm; • power 2 kW; • capacity max 100 litres of tempura or 150 litres of batter; Batter Applicator TEM 630 79kjvxs8 ...
4072704.jpg
Përzierësi i fijeve me dy binjakë Wolfking 3000L
• overall dimensions 3000x1700x1800 mm; Zf9htia • fully stainless steel machine; • power supply 400 V, 50 Hz; • capacity 3000 litres; • 2 discharge gates; • 2 electric motors; • suitable for highly viscous pro ...
4097400.jpg
emulsifier INOTEC I 140-11 D
• overall dimensions 1657x1007x1206 mm; • power 15 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • volume hopper 110 litres; • capacity 1500–2000 kg/h, depending on product; • feeding height 820 mm; • discharge height 850 ...
4096503.jpg
thermoformer Multivac R 330
• overall dimensions 7000x1200x1900 mm; • power 16 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • film width 560 mm; • index 330 mm; • dye (3x) 110x65 mm, depth 25 mm; Ewa3n2x • built-in vacuum pump.
4096502.jpg
shëllirë Injector Fomaco FGM 26 SC M2
• overall dimensions 2100x970x2270 mm; • brine filter dimensions 1410x925x885 mm; • power 8 kW; • power supply 400 V, 50 Hz; • compressed air 6 bar; • 26 double needles (total 52 needles) 3 mm; W9lxw • needle ...
53 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .