IUT Beyeler AG fund Spiez:

IUT BEYELER AG
Postfach 55
CH-3700 SPIEZ

Zoti Peter Beyeler
Postfach 55
3700 Spiez
Zvicra
Bern


Informacione të tjera ligjore

IUT Beyeler AG
Stutzstrasse 26 F
CH-3702 HONDRICH

Ky tregtar është verifikuar me sukses dhe i është dhënë vula e besimit Machineseeker.

Çfarë do të thotë vula e besimit?

Shenja e besimit Machineseeker u jep blerësve mundësinë të shohin me një shikim nëse kanë të bëjnë me një shitës të besueshëm.

Vula e besimit
Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
Gërshërë aligatori JMC 320
Gërshërë aligatori JMC 320 JMC 320

Gërshërë aligatori JMC 320 fabrika e re MENJËHERË në dispozicion nga stok IUT Beyeler AG, Bl9bn9pd3j DE-06188 Landsberg ...

Gërshërë aligatori JMC 500 HD
Gërshërë aligatori JMC 500 HD JMC 500 HD

Alligator shear JMC 500 HD brand new Vvcqi3 AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg ...

Gërshërë aligatori
Gërshërë aligatori JMC 407

Alligator shear brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Financing and rental possible. We are looking for used a ...

Dërgo kërkesë te IUT Beyeler AG:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estonia
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
Maroku
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
Gërshërë aligatori JMC 320 JMC 320

Gërshërë aligatori JMC 320 fabrika e re MENJËHERË në dispozicion nga stok IUT Beyeler AG, Bl9bn9pd3j DE-06188 Landsberg......


Gërshërë aligatori JMC 500 HD JMC 500 HD

Alligator shear JMC 500 HD brand new Vvcqi3 AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg......


Gërshërë aligatori JMC 407

Alligator shear brand new AVAILABLE NOW, ex work IUT Beyeler AG, DE-06188 Landsberg Financing and rental possible. We are looking for used alligator shears! The McIntyre 407 Allig......


Makinë për heqjen e kabllove Maxi 100 IUT Beyeler AG Maxi 100

The Maxi 100 is a cable peeler designed to separate copper or aluminum from the housing in electrical cables, whether plastic, lead or any other material of varying thickness. Pow......


Konvertuesit katalitikë JMC 600GT JMC 600 GT Katalysatoren Recycling

JMC 600 GT on stock. Rental and financing possible Ehn3em7uc The 600 GT features a blade guard system which gives good visibility to the operator and acts as a hold down to preve......


Danieli Henschel CIC 600-10 l Danieli Henschel CIC 600-10 l

Hydr. scrap shear AKROS 600 t, type CIC 600 - 10 Cutting force: 600 t Tamper: incl. Radio remote control included Drive: 110 kW Machine ex location Switzerland Dismantling and load......


gërshërë skrap TAURUS SM 540-2560.22 E

Hydraulic scrap shear Taurus SM540 Cutting force: 500 t Drive: 2x 55 kW Machine ex location South-Germany Dismantling and loading: On request by personnel IUT Beyeler AG Year of c......


Mobile Copex CVM 630 t Copex CVM 630t

Hydraulic mobile scrap shear Copex CVM 630t Diesel engine Volvo Penta TAD 1240 GE Driving licence available Complete overhaul in progress. Documentation available on request. Dneko......


gërshërë skrap Copex CVM 500t

Copex CVM 500t Overhauled available immediately Bjbaodno2ed......


Trajtues i materialit Sennebogen 818 E

Sennebogen 818E Incl. breathing protection system Bkqc7hh7rtx In very good condition. Available immediately.......