Gematec GmbH - makina të përdorura në Lorch
Gematec GmbH fund Lorch:

Die GEMATEC GmbH wurde 1988 gegründet und hat sich sehr schnell zum internationalen Spezialisten für Werkzeugmaschinen, speziell für CNC - Drehmaschinen / Drehzentren sowie vertikale und horizontale Bearbeitungszentren entwickelt.

Unsere langjährige und fundierten Kenntnisse des Produktes MAZAK, haben uns in kürzester Zeit zu einer der führenden Vertriebsorganisation von gebrauchten MAZAK - Maschinen gemacht.

Zoti Dennis Krebes
Hohenstaufen Str. 43
73547 Lorch
Gjermani
Baden-Württemberg


Ky tregtar është verifikuar me sukses dhe i është dhënë vula e besimit Machineseeker.

Çfarë do të thotë vula e besimit?

Shenja e besimit Machineseeker u jep blerësve mundësinë të shohin me një shikim nëse kanë të bëjnë me një shitës të besueshëm.

Vula e besimit
Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:
Torno CNC
Torno CNC Mazak Multiplex 6200Y

control: Mazatrol 640T max. turning diameter: 320 mm max. bar capacity: 51 mm Zi8tbzto travel X / Z: 240 / 100 / 495 mm main spindle speed: ...

Torno CNC
Torno CNC Mazak Hyper Quadrex HQR 200 MSY

Machine description: Technical Data: max. swing-ø mm 370 / 320 max. working-ø mm 344 / 210 max. bar capacity mm 65 travel X1 – ...

Mazak PFH 5800
Mazak PFH 5800 Mazak PFH 5800

Control: Mazatrol 640 M, Year of manufacture: 2006 Technical specification: stroke X – Y – Z axis mm 730 / 730 / 740 rapid travers ...

Dërgo kërkesë te Gematec GmbH:
us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estonia
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
Maroku
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:
Torno CNC
Torno CNC Mazak Multiplex 6200Y

control: Mazatrol 640T max. turning diameter: 320 mm max. bar capacity: 51 mm Zi8tbzto travel X / Z: 240 / 100 / 495 mm main spindle speed: 5.000 min-1 motor power: 22 kW sub spind......


Torno CNC
Torno CNC Mazak Hyper Quadrex HQR 200 MSY

Machine description: Technical Data: max. swing-ø mm 370 / 320 max. working-ø mm 344 / 210 max. bar capacity mm 65 travel X1 – X2 axis mm 207 / 141 travel Y1 – Y2......


Mazak PFH 5800
Mazak PFH 5800 Mazak PFH 5800

Control: Mazatrol 640 M, Year of manufacture: 2006 Technical specification: stroke X – Y – Z axis mm 730 / 730 / 740 rapid travers X – Y – Z axis m/min 60 distance......


Torno CNC
Torno CNC Mazak Super Quick Turn 200 MY

control: Mazatrol 640T max. turning diameter: 300 mm max. bar capacity: 51 mm travel X / Y / Z: 180 / 100 / 575 mm main spindle speed: 5.000 min-1 motor power: 15 kW 16-fold turret......


Qendër e përpunimit vertikal
Qendër e përpunimit vertikal Mazak VCN 510C

control: Mazatrol 640M travel X/Y/Z: 1050x 510 x 510 mm rapid traverse X/Y/Z: 36000 / 36000 / 36000 mm/min table size: 1300 x 550 mm main spindle speed: 12.000 min-1 motor power: 1......


Qendra horizontale e përpunimit
Qendra horizontale e përpunimit Mazak HCN 5000 II

Mazak HC Nexus 5000 II control: Mazatrol Matrix Nexus Bluf9ingxo Technical specification: stroke X – Y – Z axis mm 730 / 730 / 740 rapid travers X – Y – Z axis m/min ......


Qendra mulliri CNC
Qendra mulliri CNC EMCO HYPERTURN 665 MC plus

Manufacturer: EMCO Model: HT 665 MC plus Year of manufacture: 2006 Control: Siemes 840 D max. processing diameter: 430 mm bar passage: 65 mm Travel X/Z - X2/Z2: 270 / 750 mm - 205 ......


Qendër përpunimi
Qendër përpunimi Mazak VCN 510C

Manufacturer Mazak Model VCN 510 C Year of manufacture 2006 Gnjfc0 Control Mazatrol Matrix Travel X/Y/Z 1050/ 510 / 510 mm Rapid traverse X/Y/Z 36000 / 36000 / 36000 mm/min Table s......


Qendra mulliri CNC
Qendra mulliri CNC Mazak Integrex 200 IV ST

Technical data: Mazatrol Matrix control unit max. turning diameter mm 660 Blrircsj8kz max. machining diameter of upper turret mm 660 max. machining diameter lower turret mm 260 Max......


Torno CNC
Torno CNC Mazak SQT 200 x 1000

Technical data: Mazatrol Fusion 640T control unit max. processing diameter mm 350 max. swing diameter mm 525 max. processing length mm 1024 max. bar passage mm 51 Traverse path X -......