teknologji Vendosja blej përdorur

vendndodhja Njohur: Ashburn (US) (ndryshim)
Shkruani e-mail adresën
ose
veprim
1

Makinë optike të inspektimit GÖPEL OptiCon Basic Line X30

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2009
gati për përdorim


teknologji...
çdo ditë

makina të reja nëpërmjet email-it!

Informohu!
4

zbutës ROMMEL LPR 40 S

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2007
gati për përdorim
2

Furra me saldim Reflow SMT 300/ 1.6C

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
1995
gati për përdorim
5

Vendosja e Komponentit Automatik SMD HEEB-INOTEC INOPLACER

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
gati për përdorim
1

bombol me vrimë nxjerrëse Amistar DP 5100Z

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
i përdorur
3

Sistem Saldimi Selektiv Riparimi SEHO POWER REPAIR

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2010
i përdorur
4

Furra me saldim Reflow SMT Quattro Peak C 3.0 N2

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2001
i përdorur
6

Sistemi i saldimit valë ERSA EWS 330 V005

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
1995
te mira (te perdorura)
3

Sistemi i saldimit valë SEHO SYSTEM 8000-C

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
i përdorur
2

Furra me saldim Reflow SMT 1.7 TC

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2001
te mira (te perdorura)
3

Sistemi Inspektimi optike IVT ViproColour VIComp

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2016
i pazbuluar (i përdorur)
6

Sistemi i saldimit me faza të avullit ASSCON VP2000-200 INLINE

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2015
gati për përdorim
6

Printer stencil YAMAHA YSP KHT-000

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2012
gati për përdorim
3

Moduli i Transmetimit ROMMEL BMS 1550 G

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
gati për përdorim
3

Magazine Loader ROMMEL LBE 55 WA 470 SC

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2001
gati për përdorim
6

Subrack ALSTOM

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
gati për përdorim
6

Sistemi i saldimit valë VITRONICS DELTA 7L

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2009
gati për përdorim
1

BGA / SMT Rework System EVERTEC XT5 Professional

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
2008
gati për përdorim
3

Sistemi i Vendosjes së Komponentëve Modula ESEC MICRON 2

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
gati për përdorim
3

printer Screen EKRA E1

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
1998
gati për përdorim
3

Prerje, vulosje dhe Bending Machine Streckfuss C043A

Berlin, GjermaniGjermani Vendndodhja e shitësve
6738 km
1982
i përdorur


teknologji...
çdo ditë

makina të reja nëpërmjet email-it!

Informohu!

te

te

Kërkim

SHITUR MENJëHERë
me liderin e tregut në mbarë botën nga 0,79 EUR për listë.
Gjej më shumë tani


Telefon: +44 (0) 20 806 810 84
ose shitur menjëherë
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .