Mbjellës precize
Amazone Precea 6000-2FCC Super

Viti i ndertimit
2023
Shteti
Dore e dyte
Vendndodhja
Kassel Gjermani
Mbjellës precize Amazone Precea 6000-2FCC Super
Mbjellës precize Amazone Precea 6000-2FCC Super
more Images
shfaq figurat
Trego hartën

T D DHNA N ON MAKIN

Përcaktimi i makinerisë:
Mbjellës precize
Prodhues:
Amazone
model:
Precea 6000-2FCC Super
Viti i ndertimit:
2023
Shteti:
dore e dyte

ÇMIMI & VENDNDODHJA

Vendndodhja e shitësit:
34117 Kassel, Gjermani Gjermani

OFERTA DETAJE

ID -ja e reklamës:
A16147790
Numri i referencës:
19831
Përditëso:
e fundit më 21.05.2024

PËRSHKRIM

Drive PreTeC mulch coulter hydr. coulter pressure system SmartForce Distributor head f. / front hopper ISOBUS machine control Front-mounted hopper FTender 2200 / hopper cover filling auger FTender 1-fold conveyor line self-sufficient / ISOBUS machine control
Bn3Uie0L30O

Reklama u përkthye automatikisht. Gabimet në përkthim janë të mundshme.

Dergo kerkesen

us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estonia
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
Maroku
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan
shënim: Kërkesa juaj do t'u përcillet të gjithë shitësve në kategorinë e makinerive. Kjo do të thotë që ju mund të merrni shumë oferta.
Kërkesa nuk mund të dërgohet. Ju lutemi provoni përsëri më vonë.
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për këto reklama.
Reklamë e klasifikuar
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
Mbjellës precize Amazone Precea 6000
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Mbjellës precize
AmazonePrecea 6000
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-TS Hydro 3200 Super
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 3200 Super
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-TS Hydro 3200 Super
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Hydro 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Hydro 3200 Super
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-V Hydro 3200 Super
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Control 2 2000 Super
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-V Control 2 2000 Super
Reklamë e klasifikuar
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
Mbjellës precize Amazone Precea 8002
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Mbjellës precize
AmazonePrecea 8002
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Tronic 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Tronic 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Tronic 2000 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Tronic 2000 Super
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-V Tronic 2000 Super
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Easy 3200 Super
Përhapës plehrash Amazone ZA-V Easy 3200 Super
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-V Easy 3200 Super
Reklamë e klasifikuar
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000 Gurutzpe Super BT 700/6000
more images
Spanja L'alcúdia de Crespíns
1 783 km
Torno Gurutzpe Super BT 700/6000
GurutzpeSuper BT 700/6000
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull. Provisur TST SHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
more images
Mbretëria e Bashkuar Suffolk
1 920 km
Provisur tenxhere me ajër të nxehtë dhe me avull.
Provisur TSTSHASC-6000-600 Super Hot Air Steam Cooker
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë e punimit Maschio 6000 Aquila Super Rapido Plus
Makinë e punimit Maschio 6000 Aquila Super Rapido Plus
Makinë e punimit Maschio 6000 Aquila Super Rapido Plus
Makinë e punimit Maschio 6000 Aquila Super Rapido Plus
Makinë e punimit Maschio 6000 Aquila Super Rapido Plus
more images
Gjermani Groß-Gerau
1 334 km
Makinë e punimit
Maschio6000 Aquila Super Rapido Plus
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Torno gurutzpe Super-M 6000/500 Gurutzpe Super-M 6000/500
Torno gurutzpe Super-M 6000/500 Gurutzpe Super-M 6000/500
Torno gurutzpe Super-M 6000/500 Gurutzpe Super-M 6000/500
more images
Gjermani Eschborn
2 010 km
Torno gurutzpe Super-M 6000/500
GurutzpeSuper-M 6000/500
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
Konvencionale torno GURUTZPE SUPER AT 6000X600
more images
Spanja PAB. A5 B Sansinenea Erreka Industrialdea, Arroa-Bekoa Diseminados Barreiatua, 20749, Gipuzkoa, España
1 859 km
Konvencionale torno
GURUTZPESUPER AT 6000X600
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
Torno paralel Gurutzpe SUPER AT 6000X600
more images
Spanja Zestoa
1 858 km
Torno paralel
GurutzpeSUPER AT 6000X600
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
Stërvitja në këmbë MK2 Super Condor 20 22
more images
Gjermani Wiefelstede
1 622 km
Stërvitja në këmbë MK2
Super Condor20 22
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
Planifikues me katër anë WEINIG UNIMAT SUPER 4
more images
Polonia Sierakowska Huta
1 475 km
Planifikues me katër anë
WEINIG UNIMAT SUPER 4
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Lëron Amazone Hektor 1000 S 7-Schar
Lëron Amazone Hektor 1000 S 7-Schar
Lëron Amazone Hektor 1000 S 7-Schar
Lëron Amazone Hektor 1000 S 7-Schar
Lëron Amazone Hektor 1000 S 7-Schar
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Lëron
AmazoneHektor 1000 S 7-Schar
Reklamë e klasifikuar
Nxjerrja e tymrave të saldimit STATIFLEX 6000 central vacuum cleaner
Nxjerrja e tymrave të saldimit STATIFLEX 6000 central vacuum cleaner
Nxjerrja e tymrave të saldimit STATIFLEX 6000 central vacuum cleaner
more images
Gjermani Halver
1 480 km
Nxjerrja e tymrave të saldimit
STATIFLEX 6000 central vacuum cleaner
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
Përhapës plehrash Amazone UX 4200
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneUX 4200
Reklamë e klasifikuar
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Lëron
AmazoneTeres 300 V 5+0 100
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-V 2000 Special
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-V 2000 Special
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-V 2000 Special
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-V 2000 Special
Reklamë e klasifikuar
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
Lëron Amazone Teres 300 V 5+0 100
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Lëron
AmazoneTeres 300 V 5+0 100
Reklamë e klasifikuar
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 4200 Ultra
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 4200 Ultra
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 4200 Ultra
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 4200 Ultra
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 4200 Ultra
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 4200 Ultra
Përhapës plehrash Amazone ZA-TS Hydro 4200 Ultra
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Përhapës plehrash
AmazoneZA-TS Hydro 4200 Ultra
Reklamë e klasifikuar
Disqe e zymtë Amazone Ceus 5000-2TX
Disqe e zymtë Amazone Ceus 5000-2TX
Disqe e zymtë Amazone Ceus 5000-2TX
Disqe e zymtë Amazone Ceus 5000-2TX
Disqe e zymtë Amazone Ceus 5000-2TX
Disqe e zymtë Amazone Ceus 5000-2TX
Disqe e zymtë Amazone Ceus 5000-2TX
more images
Gjermani Kassel
1 395 km
Disqe e zymtë
AmazoneCeus 5000-2TX