Profili i Dealer

frontlinemedicals & diagnostics ltd nga birkenhead

frontlinemedicals & diagnostics ltd


Herr charles Lase

ormond mews 3
ch439ye birkenhead

Mbretëria e Bashkuar


numrin e telefonit Trego


charles Lase
3 Ormond mews
Birkenhead
Ch43 9ye
United kingdom
Allocation of EORI (Economic Operator Registration and Identification) number is GB014780825000
Company registration number: 07445676.
VAT number: GB 162986079

Frontlinemedicals & Diagnostics ltd has been providing high quality, used medical and laboratory equipment to its worldwide customers since 2010. As a trusted industry leader, we’ve built a strong reputation by offering only the highest quality, lab equipment at affordable prices. We buy, sell, and broker haematology, chemistry, coagulation, immunology, and other laboratory and medical equipment.
We also provide consultancy services on performance management for laboratories and equipment finding services for a reasonable fee.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4260891.jpg
Viasys 3100A Sensor CareFusionMedics Osc Viasys 3100A CareFusion SensorMedics Viasys 3100A
më shumë »
4255439.jpg
Pompë zemre Maquet CardioHelp Maquet Maquet CardioHelp Heart Pump
më shumë »
4255436.jpg
Modul i injektimit direkt Gilson GX71 Aspec Gilson GX71 Aspec Direct Injection Modul Gilson GX71 Aspec Direct Injection Modul
më shumë »
Dërgoni kërkesën për frontlinemedicals & diagnostics ltd

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Përgjigju ju lutem nga*më shumë listings & makineri në ofertë
25 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .