Profili i Dealer

multi-glass office nga Świerzawa

multi-glass office


Frau Violetta Kruszakin-Liboska

Dworcowa 1/2
59-540 Świerzawa

Poloni


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Wir kaufen und verkaufen neue und gebrauchte Glasbearbeitungsmaschinen.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4123235.jpg
xham makine bluarje VITRODODI BORDER FP 5
Glass grinding machine with 5 spindle in very good working condition ! Gymwfdpd glass thickness : 3-25 mm, working speed : 0,5 - 5 m/min, power consumption : 8 KW, më shumë »
4123123.jpg
xham makine bluarje LATTUADA AL4 E
Glass grinding machine with 4 spindle in very good working condition ! Bey8olt glass thickness : 3-20 mm, working speed : 0,6 - 3,5 m/min, power consumption : 7,5 KW, weight : 1400 kg , external dim... më shumë »
4123118.jpg
xham makine bluarje A.D.A 2401
Bfp9rbkvho Glass grinding machine with 4 spindle in very good working condition ! glass thickness : 3-12 mm, working speed : 0,5 - 5,5 m/min, power consumption : 5 KW, weight : 1250 kg , external di... më shumë »
Dërgoni kërkesën për multi-glass office

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4123235.jpg
xham makine bluarje VITRODODI BORDER FP 5
Gymwfdpd Glass grinding machine with 5 spindle in very good working condition ! glass thickness : 3-25 mm, working speed : 0,5 - 5 m/min, power consumption : 8 KW,
4123123.jpg
xham makine bluarje LATTUADA AL4 E
Bey8olt Glass grinding machine with 4 spindle in very good working condition ! glass thickness : 3-20 mm, working speed : 0,6 - 3,5 m/min, power consumption : 7,5 KW, weight : 1400 kg , external dimensions : 5,5 x 1,1 x 2,4 m ( ...
4123118.jpg
xham makine bluarje A.D.A 2401
Glass grinding machine with 4 spindle in very good working condition ! glass thickness : 3-12 mm, working speed : 0,5 - 5,5 m/min, power consumption : 5 KW, weight : 1250 kg , external dimensions : 5,5 x 1 x 2,5 m Bfp9rbkvho ( ...
4070751.jpg
makine qelqi bluarje BODO GERHARD BODO GERHARD K 300 E
Nnm89 glass grinding machine with 8 spindle in good working condition ! glass thickness : 2-30 mm, min. glass dimensions : 70 x 70 mm, working speed : 0 - 6 m/min, power consumption : 15,5 KW, weight : 2600 kg , external dimensi ...
4113378.jpg
xham makine bluarje BAVELLONI 101 CNC
Bfne0joihc CNC glass grinding machine BAVELLONI, type 101 CNC , Max glass size: 3200 x 1450 mm, workable glass thickness : 2 - 50 mm
4106427.jpg
ekran qelqi Bovone ELB 17/45
BOVONE model ELB 17/45 - year 1998. In August 2018 we full refurbished the back track and changed all the bearings. Bflecxrgb2 glass grinding machine with 17 spindle in very good working condition ! glass thickness : 3-50 mm, m ...
4096901.jpg
Sistemi i ruajtjes së qelqit me tabaka FGL V 5000
Nogqf glass storage system with trays. For half-jumbo size glasses, very easy moving. With 9 trays, External dimensions : 2500 x 2800 x 4500 mm. The width of tray : 150 mm.
4094470.jpg
MAKINA PRINTER UV DURST ROH 800 IS
Continuous UV flatbed printer with Bfhuxiwaig unrivalled production efficiency , max. working width 2500 mm, Exelent working condition Can be tested in production
4093983.jpg
MAKINA PRINTER UV DURST ROH 800 IS
Jfcqxm9 Continuous UV flatbed printer with unrivalled production efficiency , max. working width 2500 mm, Exelent working condition Can be tested in production
4093978.jpg
Makinë bluarëse qelqi BOTTERO BOTTERO VICTRALUX 110 FC
Glass grinding machine BOTTERO with 10 spindle in very good working condition , glass thickness : 3-50 mm, min. glass dimensions : 40 x 40 mm !, working speed : 0,6 - 6 m/min, power consumption : 28 KW, weight : 3500 kg , external ...
4091682.jpg
Tabela automatike e prerjes me vijë të drejtë ITALMEC Computerized 3
automatic straight line cutting table for max. glass size 3210 x 2250 mm Yr7jbc
4085999.jpg
spërkatje makinë Giardina DUALTECH 412 SBC dry
Bfff0w7wtp Spraying machine , max. working width 1300 mm, max. thickness: 40 mm
4085453.jpg
spërkatje makinë Giardina DUALTECH 412 SBC dry
Ehebj0n Spraying machine , max. working width 1300 mm, max. thickness: 40 mm
4071728.jpg
xham makine bluarje FUSHAN FJM 10-45
glass grinding FUSHAN machine with 10 spindle in very good working condition ! glass thickness : 3-30 mm Bfba7ubwjq
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .