Profili i Dealer

WITMETAL nga Cambre, A Coruña

WITMETAL


Herr ANTONIO VAZQUEZ ESPAÑA

ZEPPELIN 25
15650 Cambre, A Coruña

Spanjë


numrin e telefonit Trego


COMERCIALIZACION DE MÁQUINA-HERRAMIENTA.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4083880.jpg
LINE E SHENJTS S PR SHTYPIT MILUTENSIL / MOSS ALLIANCE SMO 6000
DEVANADOR 5 Tn RIGHTER 9 ROLLERS ELECTRONIC FOOD Shear Bfesdgsffi WIDTH 600 mm Maximum thickness 2 mm. The entire press line is sold, or in parts. HYDRAULIC PRESS 180 TN HYDRAULI... më shumë »
4039230.jpg
CNC PUNCHING MAQINË, ngarkesë automatike. DANOBAT PG-1
CNC punching machines Sheet width 1500, length without repositioning 2500 Turret with 4 indexed stations Punching power 30 Tn Automatic pallet loading system, 4 loading tables Automatic punched p... më shumë »
4039232.jpg
Kthimi i çalës me sistemin automatik të ngarkesës DANOBAT TH500
"MACHINE LIKE NEW" Lathe brand Danobat model TH 500 Special machine for large series, guaranteeing high repeatability and precision. Integrated head, tool presseter, ONLY TURNING. not milled. Auto... më shumë »
Dërgoni kërkesën për WITMETAL

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4083880.jpg
LINE E SHENJTS S PR SHTYPIT MILUTENSIL / MOSS ALLIANCE SMO 6000
DEVANADOR 5 Tn RIGHTER 9 ROLLERS ELECTRONIC FOOD Shear Bfesdgsffi WIDTH 600 mm Maximum thickness 2 mm. The entire press line is sold, or in parts. HYDRAULIC PRESS 180 TN HYDRAULI... më shumë »
4039230.jpg
CNC PUNCHING MAQINË, ngarkesë automatike. DANOBAT PG-1
CNC punching machines Sheet width 1500, length without repositioning 2500 Turret with 4 indexed stations Punching power 30 Tn Automatic pallet loading system, 4 loading tables Automatic punched p... më shumë »
4039232.jpg
Kthimi i çalës me sistemin automatik të ngarkesës DANOBAT TH500
"MACHINE LIKE NEW" Lathe brand Danobat model TH 500 Special machine for large series, guaranteeing high repeatability and precision. Integrated head, tool presseter, ONLY TURNING. not milled. Auto... më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .