Profili i Dealer

Southern Engineering Equipment nga Poole

Southern Engineering Equipment


Herr Michael Trotter

51 Holton Road, Holton Heath Ind Est
BH16 6LT Poole

Mbretëria e Bashkuar


numrin e telefonit Trego


Southern Engineering Equipment is a Machine Tool Supplier of new and used machinery, service, parts and consumables. .

We are proud to be the UK & Eire dealers for a variety of premium machine tool brands from across the globe.

Sole Dealers For: Euro Fintec, Gecam, Grind Master, Kuhlmeyer, Lissmac, Sugino

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4088795.jpg
Sipërfaqja mulli Jones and Shipman 540AP
Z09dai02 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4088114.jpg
Përmes makinës bluarëse të ushqimit Timesavers 2200 Series 900 WWB
Clsjbbrs Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4069117.jpg
Guillotine hidraulike të rëndë LVD HST 25/6
Bfaitptu27 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Southern Engineering Equipment

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4088795.jpg
Sipërfaqja mulli Jones and Shipman 540AP
Z09dai02 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4088114.jpg
Përmes makinës bluarëse të ushqimit Timesavers 2200 Series 900 WWB
Clsjbbrs Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069117.jpg
Guillotine hidraulike të rëndë LVD HST 25/6
Bfaitptu27 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4069056.jpg
CMM CE Johansson TOPAZ 10-6-4,5
Udeng7wa Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4058300.jpg
Cikli Jet Twin Head Water Bystronic BYJET Smart 3015
Be7d2yu3v3 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4057755.jpg
shtypi i çuditshëm Sangiacomo T 50 CE
Qz3opcq2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054659.jpg
Vertical Manual Mill BRIDGEPORT BRJ
Be3b8vlyqd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054655.jpg
Guillotine hidraulike të rëndë Pearson 10' X 1/2" / 3048mm X 13mm
P7assb99 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054649.jpg
MIG Saldator Oerlikon Citoline 3000TS
Be3b2waahz Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054555.jpg
gijotinë Pearson 8' X 1/4" / 2440mm X 6mm
P3cy3pm2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054552.jpg
5 ton hidraulike shtyp HARE 5 BS
Pty3ay Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054547.jpg
60 ton up stroking Pressbrake Guifil PE60
Be3a7jicmt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054542.jpg
nxjerrjes Welding tym Plymovent MFC-1000
Mundyo Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054532.jpg
vertikale Bandsaw Meber SR 500
Jvblqe Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054526.jpg
5 x Tabela të mëdha T Slot T slot Fixturing tables 3.76 x 2.54
P20ekmh8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054515.jpg
Mulli cilindrik i rëndë Jones & Shipman 1055
P2w2nolt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054500.jpg
6.5mm gijotinë EDWARDS Truecut 2500x6.5mm
Be3apjaz9e Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054495.jpg
CNC Mill BRIDGEPORT Interact Series 1
Fully functional Programming books P2q3v709 3 phase Bed size 860 x 320 Some tooling and stand
4054492.jpg
dhoma mjet torno Colchester Master 2500
2rh383 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054460.jpg
blues cilindrike Jones & Shipman 1074
Be3adlry73 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4054433.jpg
dhoma mjet torno Colchester Master 2500
Ebfi2bb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
22 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .