Profili i Dealer

Grafitrio Oy nga Helsinki

Grafitrio Oy


Herr Kurre Wahlstedt

Valuraudantie 9
00700 Helsinki

Finlandë


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Grafitrio Oy
Valuraudantie 9

We are a finishing specialist company from Finland, we import new machines to Finland and export used machines to the world.

Our company has been active since 1986 and we are known almost all over the world.
We have exported a lot of machines to the world with good customer satisfaction!

If you have some guestions about our machines don´t hesitate to contact us via email!

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4081278.jpg
vidë Kompresor Atlas Copco GX 4 FF
Bfdz2x8wl8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4079903.jpg
Bookletmaker C.P Bourg BST + BDF
Inhshu9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4046494.jpg
Paper counter Vacuumatic Vicount 3 disc
B3pppam8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Grafitrio Oy

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4081278.jpg
vidë Kompresor Atlas Copco GX 4 FF
Bfdz2x8wl8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4079903.jpg
Bookletmaker C.P Bourg BST + BDF
Inhshu9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4046494.jpg
Paper counter Vacuumatic Vicount 3 disc
B3pppam8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072606.jpg
Tre thikë prerëse Short run engineering Short Trim
Vegmvb38 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4046496.jpg
Laminator i rëndë Foliant 520HP
Nrbaitva Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .