MSO GmbH - Maschinenhandel Schmidt GmbH fund Kirchhundem:

An und Verkauf von Werkzeugmaschinen - Roboter und Pressen aller Art.
Vom Anwender zum Kunden.

Lösungen aus einer Hand:

• Gebrauchtmaschinen

• Vermarktung

• Ankauf

• Gutachten

• Räumungen

• Verlagerung

Wir kaufen und verkaufen Maschinen mit Berufserfahrung.

Zoti Otto-Richard Schmidt
Hubertusstraße 8
57399 Kirchhundem
Gjermani
Nordrhein-Westfalen


Ky tregtar është verifikuar me sukses dhe i është dhënë vula e besimit Machineseeker.

Çfarë do të thotë vula e besimit?

Shenja e besimit Machineseeker u jep blerësve mundësinë të shohin me një shikim nëse kanë të bëjnë me një shitës të besueshëm.

Vula e besimit

Njoftimet aktuale dhe ofertat kryesore:

Kompresor i gazit metan

Hello, Cgksqltxwa for sale is an unused compressor Ex protected of the company Mehrer TVZ 900 - 160 EX year of manufacture 2022 ...

LASER

Laser Tec 50 Fine Cutting in unused condition. 2U92H3 ...

Sistemi i nxjerrjes

Offer: Basement L-CUT-1 80000153063-7016 Year 2014 Patronenfilter L-Cut-1-P2-B60-V with built-in switchgear Air volume: max. 1.200 m³/h P ...

Dërgo kërkesë te MSO GmbH - Maschinenhandel Schmidt GmbH:

us 
Gjermani
Austria
Zvicra
Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Mbretëria e Bashkuar
Francës
Belgjika
Spanja
Meksika
Italia
Holanda
Polonia
Federata Ruse
Bjellorusi (Bjellorusi)
Ukraina
Estonia
Turqia
Zelanda e Re
Irlanda
Republika Çeke
Danimarka
Finlanda
Suedia
Norvegjia
Luksemburgu
Greqia
Lituania
Letonia
Islanda
Portugalia
Brazil
Venezuela
Argjentina
Hungaria
Sllovakia
Rumania
Moldavia
Sllovenia
Serbia
Mali i Zi
Shqipëria
Kroacia
Bullgaria
Maqedonia
Bosnje dhe Hercegovinë
Izraelit
Egjipti
Maroku
India
Indonezia
Korea e jugut
Japonia
Tajlandë
Malajzia
Vietnami
Kina
Tajvani
Irani
Bangladeshi
Afganistan

Më shumë reklama të klasifikuara dhe oferta makinerish:

Kompresor i gazit metan

Hello, Cgksqltxwa for sale is an unused compressor Ex protected of the company Mehrer TVZ 900 - 160 EX year of manufacture 2022......


LASER

Laser Tec 50 Fine Cutting in unused condition. 2U92H3......


Sistemi i nxjerrjes

Offer: Basement L-CUT-1 80000153063-7016 Year 2014 Patronenfilter L-Cut-1-P2-B60-V with built-in switchgear Air volume: max. 1.200 m³/h Pressure increase fan 4250 Pa at 1.200 m³......


Prodhimi i modulit fotovoltaik

Hello, we can offer a complete solar panel production from 2011 - 2017 which is equipped with very high quality machines. Basic data; We would be pleased to have a......


Prodhimi i moduleve diellore fotovoltaike

TT2100 Single-Track Stringer. Photovoltaic Module Manufacturing Used. F938Tp2......


Tipi Robot Kuka. RL80

Sell: Double Kuka from photovoltaic modules production. Year of manufacture 11.2017 See photos Kvk2Lyyr......


Makinë për përpunimin e filmit

Robus foil cutter winder Bguxixfxbii......


Laminator

Laminator built in 2023 still for sale with warranty. Fzhaqd8 Automatic Solar Panel Laminator Specification under Dokomente......