Aplikacion smartphone - Machineseeker.al

Aplikacioni i makinës së përdorur nga Machineseeker

Në aplikacionin tonë falas do të gjeni më shumë se 200,000 makineri dhe automjete të përdorura nga mbi 2,000 kategori të tilla si përpunimi i drurit dhe përpunimi i metaleve, pirunët dhe teknologjia ushqimore në mënyrë të përshtatshme në smartphone tuaj iPhone, iPad ose Android.

download iPhone
download Android

Më shumë se gjysma e klientëve tanë përdorin portalin tonë nëpërmjet telefonave inteligjentë dhe tabletëve të tyre për të blerë dhe shitur makineri të përdorura me lehtësi dhe efikasitet.

Aplikacion smartphone
Aplikacion smartphone

Përfitimet tuaja me një shikim

Përfitimet e aplikacionit për perspektivat:

  • Kërkimet e kursyera për reklama dhe ankande
  • Funksione të ndryshme filtri
  • Opsionet e kontaktit dhe përcjelljes p.sh. përmes WhatsApp

Tregtarët dhe shitësit e makinerive të përdorura:

  • Hyrja e thjeshtuar e reklamës direkt përmes aplikacionit
  • Njoftimet shtytëse për pyetjet e klientëve
  • Autentifikimi me dy faktorë

Shkarkoni aplikacionin falas të Machineseeker tani, provojeni dhe përfitoni nga të gjitha avantazhet.

Siç është premtuar nga zhvilluesit, aplikacioni po rritet pak nga pak! Tani po aq mirë sa në desktop, lëvdata e madhe!
përdoruesit e iOS
Kërkesat e klientit merren drejtpërdrejt. Kështu që ju mund të reagoni menjëherë. Një domosdoshmëri për tregtarët e makinerive!
përdoruesit e iOS
Top! Aplikacioni e bën shumë të lehtë krijimin e reklamave. Para kësaj më duhej të transferoja imazhet në kompjuterin tim. Tani shkoj me celular dhe mbarova. Vazhdo kështu!
Përdoruesit e Android
Katalogu më i mirë i makinerive! Aplikacion i shkëlqyer me të gjitha funksionet e nevojshme!
Përdoruesit e Android
aplikacioni për smartphone
Aplikacion smartphone

Krijimi i thjeshtuar i reklamave

Krijoni reklama të gjera si tregtar ose shitës në vetëm disa hapa me hyrjen e thjeshtuar të reklamave. Mund të ngarkoni dhe modifikoni lehtësisht imazhet e makinerive tuaja direkt nga smartphone ose tableti juaj në aplikacion. Kalimi nga pamja e thjeshtuar në atë të zgjeruar ju mundëson të integroni informacione shtesë në reklamën tuaj. Pasi të jetë publikuar listimi, mund të përdorni opsionin e menaxhimit në aplikacion për të modifikuar, vendosur në pauzë, riaktivizuar ose fshirë listimin tuaj.

download iPhone
download Android

Kontakt i lehtë dhe i shpejtë

Kontaktoni shpejt dhe lehtë direkt në çdo reklamë të klasifikuar dhe në listat përkatëse të kërkimit. Thjesht kontaktoni shitësin me mesazh ose opsionalisht me telefon.

download iPhone
download Android
Aplikacion smartphone
Aplikacion smartphone

Komentet e aplikacionit

A keni një pyetje ose një kërkesë për veçori në lidhje me aplikacionin tonë të makinës së përdorur? Pastaj thjesht përdorni lidhjen tonë Filloni formularin