Profili i Dealer

Amarant LTD. nga Kyiv

Amarant LTD.


Herr Guy Galperin

Konstantinovskaya, 71-D
04080 Kyiv

Ukrainë


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit

kontakte të tjera

Herr Guy Galperin
Sales
Sales
Internet Salas Manager

Gjuhë: anglisht, rusisht


Important Note:
We are an Ukrainian Based company specializing specifically in all of “GHD HARTMANN” BAKERY AND PASTRY EQUIPMENT, CONFECTIONERY MACHINES. We are the official representation of GHD Hartman in Ukraine since 2005.
- Selling fully restored and refurbished machines ready to run
- Selling second hand machines
- Offering service to refurbish available machines
We are happy to help you and provide additional information. Get in touch today via E-Mail, or WhatsApp/Viber/Telegram:

We are an Ukrainian Based company specializing specifically in all of “GHD HARTMANN” BAKERY AND PASTRY EQUIPMENT, CONFECTIONERY MACHINES. We are the official representation of GHD Hartman in Ukraine since 2005.

- Selling fully restored and refurbished machines ready to run
- Selling second hand machines
- Offering service to refurbish available machines

We are happy to help you and provide additional information. Get in touch today via E-Mail, or WhatsApp/Viber/Telegram:

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4051077.jpg
MJETET E REZERVUAR HARTMANN SL-30 SELECTRA
Be2ateyaif Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4072410.jpg
UDHËHEQJA E ULËT DHE MBYLLJA 9.6MM HARTMANN SPARE PARTS - BLADE GUIDE
Bfbhi3dtg0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4072405.jpg
UDHËHEQJA E ULËT DHE MBYLLJA 9.0MM HARTMANN SPARE PARTS - BLADE GUIDE
Vckpyxcv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Amarant LTD.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*



më shumë listings & makineri në ofertë
4051077.jpg
MJETET E REZERVUAR HARTMANN SL-30 SELECTRA
Be2ateyaif Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072410.jpg
UDHËHEQJA E ULËT DHE MBYLLJA 9.6MM HARTMANN SPARE PARTS - BLADE GUIDE
Bfbhi3dtg0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072405.jpg
UDHËHEQJA E ULËT DHE MBYLLJA 9.0MM HARTMANN SPARE PARTS - BLADE GUIDE
Vckpyxcv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4072403.jpg
UDHËHEQJA E ULËT DHE LARTË 8.5MM HARTMANN SPARE PARTS - BLADE GUIDE
Dyhgd0t Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4051143.jpg
PAKETIMI DHE FUSHJA E LINE HARTMANN GBK-420 & SL-50 WORKING CONDITION
Bkxtysh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4051134.jpg
KUSHTET E PUNËS SË FUNKSIONIMIT TË MAKINËS HARTMANN SL-50 SELECTRA
Kscq878 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4051128.jpg
KUSHTET E PUNËS SË PAKETËSISË HARTMANN GBK-420
Be2bcld9fy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4051121.jpg
MAKINA E MIRË E QENDRUAR HARTMANN SL-50 SELECTRA
Nmzzr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4051107.jpg
PAKETIMI I REFUZUAR DHE LINE E FSHEHUR HARTMANN GBK-220 & SL-30
Be2a3c2jbd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4051058.jpg
PAKETIMI REFUZUAR MAKINA HARTMANN GBK-220
Be2anprvls Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .