Blini makina të përdorura (200 000)

Automjete transporti, automjete komerciale
38 133
Inventari i tepërt, inventari i mbetur
590
Kamion me paletë
7 770
Makina kimike, farmaceutike
898
Makina speciale
166
Makina të tjera
1 529
Makinat e paketimit
1 737
Makinat e pastrimit dhe pajisjet e menaxhimit të objekteve
1 082
Makinat e përpunimit të drurit
12 258
Makinat e përpunimit të gurit
117
Makinat e përpunimit të telave
320
Makine printimi
5 135
Makineri bujqësore
1 152
Makineri ndërtimi
10 395
Makinë për përpunimin e metaleve dhe makina dhe vegla
32 778
Motorët
3 018
Pajisjet e punishtes automobilistike
117
Pajisjet e përpunimit të postës
36
Përpunimi dhe fabrikimi i tekstilit
376
Përpunimi i letrës, përpunimi i fletës metalike
404
Përpunimi i plastikës, teknologjia e plastikës
2 830
Përpunimi i xhamit, përpunimi i qeramikës
431
Riciklimi dhe asgjësimi
2 282
Sistemet e mbushjes dhe teknologjia e mbushjes
227
Teknologji mjekësore
708
Teknologjia e ajrit të kompresuar
2 571
Teknologjia e automatizimit
11 298
Teknologjia e energjisë
171
Teknologjia e ftohjes
481
Teknologjia e matjes, teknologjia e testimit
1 438
Teknologjia e procesit
852
Teknologjia e ruajtjes
3 939
Teknologjia e sipërfaqes
439
Teknologjia e telekomunikacionit dhe teknologjia kompjuterike
32
Teknologjia e transportuesit dhe teknologjia e drejtimit
10 058
Teknologjia e ushqimit
6 045
Teknologjia e vakumit
425
Teknologjia e zyrës
111
Teknologjia komunale
1 743
teknologjia e trajtimit të ujërave të zeza
72

Blini makina të përdorura (200 000)

  • Rendit rezultatet
  • Çmimi më i ulët Çmimi më i lartë
  • Reklamat e fundit Reklamat më të vjetra
  • Distanca më e shkurtër distanca më e largët
  • Viti i fundit i ndertimit Viti më i vjetër i ndërtimit
  • Përditësimi më i fundit Përditësimi më i vjetër
  • Prodhuesit A deri në Z Prodhuesi Z në A
  • rëndësinë
Çmimi më i ulët
çmimi
Çmimi më i lartë
çmimi
Reklamat e fundit
Vendosja e datës
Reklamat më të vjetra
Vendosja e datës
Distanca më e shkurtër
distanca
distanca më e largët
distanca
Viti i fundit i ndertimit
Viti i ndertimit
Viti më i vjetër i ndërtimit
Viti i ndertimit
Përditësimi më i fundit
Përditëso
Përditësimi më i vjetër
Përditëso
Prodhuesit A deri në Z
Prodhues
Prodhuesi Z në A
Prodhues
rëndësinë
rëndësinë
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për vizatim të thellë
Illig UA 100-G
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Ndarës centrifugale
Alfa Laval S937
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Robotët saldues
IGM RTI330S
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendër e përpunimit vertikal
Hurco VMX24
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Torno me 11 akse te tipit zviceran
STAR Micronis ECAS 32 T
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra vertikale e përpunimit me 3 boshte
Deckel Maho DMP 45 V Basic
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për lakimin e tubave me ushqyes shufrash
BLM Dynam 0 MR200
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Torno vertikale
Gildemeister DMG CTV 250
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendër e përpunimit vertikal
Mazak VARIAXIS i-700
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendër e përpunimit vertikal
Kitamura Mytrunnion-1
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra universale e përpunimit
DMG DMU 60 monoBLOCK
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra vertikale e përpunimit me 3 boshte
Deckel Maho DMP 45 V linear High-End
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për lakimin e tubave
BLM Dynam 0
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra e kthesës dhe bluarjes me CNC
EMAG VSC 400 DDS
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Sistemet e pastrimit të makinerive dhe pjesëve
BvL Oberflaechentechnik NiagaraDFS 1000 S-2T
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra horizontale e përpunimit
Matsuura MAM 600HG PC-8
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për prerjen e ingranazheve
Liebherr LCV 180
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra vertikale e përpunimit me 3 boshte
Deckel Maho DMP 60 V linear
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për lakimin e telave 3D
NUMALLIANCE Robomac 214
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Stacion inspektimi plotësisht automatik
Quickload NACHI MC12S
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për prerjen e ingranazheve
Liebherr LCF 180
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Torno vertikale
EMAG VSC 200
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Torno vertikale me dy gishta
EMAG VSC 200 DUO
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për formësimin e marsheve
Liebherr LS 82

Vula e besimit

Përmes tregtarëve të certifikuar Machineseeker

Vula e besimit
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për lakimin e telave 3D
NUMALLIANCE Robomac 206
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për gdhendje me lazer
Eutomation & Scansys
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
makinë bluarëse e krahëve të dhëmbëve
Liebherr LCS 182
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Torno vertikale
EMAG VSC 200
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
vinç
MPG 315 TM 5+5
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
transportues vertikal
Qimarox Prorunner MK5
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendër e përpunimit vertikal
Matec 30HV
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Sistemi i transportuesit të paletave
WEKAL WPS 7997
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për lakimin e telave dhe shiritave
Finzer ZUB-360
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
LATHE
Benzinger TNI B8
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë bluarëse - po aq e mirë sa e re
Millstar VH 450
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
transportues vertikal
Qimarox Prorunner MK5
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Pastrues i kockave të peshkut
Baader TRIO FTC Tabletop Pin Bone Remover
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Torno me pajisje superfinimi
DMG MORI CTX alpha 500
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë për lakimin e telave dhe shiritave
Bihler GRM 50
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë e derdhjes së injektimit
FERROMATIK MILACRON Magna T Servo 275
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Torno me aks C-Y
DMG MORI CTX alpha 500
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
LATHE
FAT Haco FTM165
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra universale e përpunimit
TOS KURIM FSQ 100
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
LATHE
DMG MORI ecoTurn 450
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë mbështjellëse pranverore
Wafios FUL8
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra vertikale e përpunimit
Samsung SMEC LCV 380 S
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra universale e përpunimit me 5 boshte
DMG MORI DMU 65 monoBLOCK
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë bluarjeje të brendshme dhe sipërfaqësore
Buderus CNC 235 IA-T-L
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte
Deckel Maho DMC 80 H
ankand
përfundon në
 T  orë  Min  Sek Ankandi përfundoi
Makinë bluarjeje të brendshme dhe sipërfaqësore
Buderus CNC 235 MA