Qendra horizontale e përpunimit
MCM CLOCK 700

çmimi
ankand
Viti i ndertimit
2007
Shteti
Dore e dyte (plotësisht funksional)
Vendndodhja
Nordrhein-Westfalen Gjermani
Më shumë ankande
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700

T D DHNA N ON MAKIN

Përcaktimi i makinerisë:
Qendra horizontale e përpunimit
Prodhues:
MCM
model:
CLOCK 700
Numri i makinës:
1684.07
Viti i ndertimit:
2007
Shteti:
dore e dyte
funksionalitetin:
plotësisht funksional

DORËZIMI

Vendndodhja e listimit:
Nordrhein-Westfalen, Gjermani Gjermani – Largësia: përafërsisht 1 496 km
Disponueshmëria:
menjëherë pas përfundimit të ankandit
kushtet e dorëzimit:
FCA
Shpenzimet e çmontimit dhe ngarkimit:
5 000,00 € (e detyrueshme)
Marrja në vendndodhje:
falas
Transporti:

PËRSHKRIM

The new price of the machine was around € 750,000


HIGHLIGHTS
- Can be used as a 5-axis multitasking machine for turning, milling and grinding operations
- high speed and precision paired with a very stable machine concept
- very high productivity thanks to fast tool change and pallet exchange
- stable swivel table - double bolted to the axes for optimum absorption of the forces that occur


TECHNICAL DETAILS
x-travel: 700 mm
y-path: 715 mm
z-path: 850 mm
Control: FANUC 16i-MB
Table size: 500 x 500 mm
Table load: 500 kg
a-axis: +45 / -135 °
c-axis: 360 °
Spindle speed: 10000 rpm
Tool holder: ISO 40
Spindle motor: 18.5 / 22 kW
Rapid traverse x/y/z: 70 m/min
Workpiece size: 725 mm


MACHINE DETAILS
Machine weight: approx. 21 tEQUIPMENT
- CNC control FANUC 16i-MB
- Tilting & rotary table
- Pallet changer with 9 pallets (500x500mm)
- Capellini electrospindle 10,000 rpm
- 379-position tool changer
- Coolant system
- chip conveyorReklama u përkthye automatikisht. Gabimet në përkthim janë të mundshme.

PËRPUNIMI I PAGESAVE

kosto shtesë të blerjes:
18 %
Kushtet e pagesës:
Parapagim 100%
menyra pagese:
Vorkasse Überweisung Icontransferim
Mastercard LogoVisa LogoCartebleue LogoKlarna LogoGiropay LogoiDeal Logo
Faturat lëshohen në shumën e ofertës më të lartë plus çdo kosto çmontimi/ngarkimi dhe kostot e transportit, si dhe kostot shtesë të blerjes dhe TVSH-në ligjore.

OFERTA DETAJE

ID -ja e reklamës:
A16197202
Numri i referencës:
AUC-2405083
Përditëso:
e fundit më 27.05.2024

Kontaktoni

Kai Achtermann
Personi i kontaktit: Kai Achtermann
ID e makinës: 16197202
SiegelSiegel

Machineseeker Mbrojtja e blerësit

Pagesë e sigurt përmes llogarisë ruajtëse
Shitësi i kontrolluar rreptësisht
Mbështetje personale dhe shumëgjuhëshe

vizitë ndonjë gjë

Vizita është e mundur
Machineseeker në përgjithësi rekomandon shikimin e makinave të përdorura.
I gjithë informacioni jepet sipas njohurive dhe besimit tonë - binduni në vend.

OFRUESIT

Trustseal
Shitës profesional komercial
Gjermani Gjermani
Largësia: përafërsisht 1 481 km
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për këto reklama.
Blini tani
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700
Gjermani Nordrhein-Westfalen
1 496 km
Qendra horizontale e përpunimit
MCMCLOCK 700
buyer-protection
Reklamë e klasifikuar
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta MCM CLOCK 700 MP7
more images
Italia Reggio Emilia
871 km
Qendra e përpunimit horizontal me shumë paleta
MCMCLOCK 700 MP7
Thirrni
Blini tani
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Italia Venetien
822 km
Qendra horizontale e përpunimit
MCMCLOCK 700 MP18
buyer-protection
Reklamë e klasifikuar
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte MCM CLOCK 700
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte MCM CLOCK 700
more images
Italia Cuggiono
1 038 km
Qendra horizontale e përpunimit me 5 boshte
MCMCLOCK 700
Tregtar i verifikuar
Thirrni
ankand
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Qendra horizontale e përpunimit MCM CLOCK 700 MP18
Ankandi përfundoi
Italia Venetien
822 km
Qendra horizontale e përpunimit
MCMCLOCK 700 MP18
buyer-protection
Reklamë e klasifikuar
QENDRA E PUNËS MCM CLOCK 1200 MP 10
QENDRA E PUNËS MCM CLOCK 1200 MP 10
QENDRA E PUNËS MCM CLOCK 1200 MP 10
QENDRA E PUNËS MCM CLOCK 1200 MP 10
more images
Italia Sala Bolognese
822 km
QENDRA E PUNËS
MCMCLOCK 1200 MP 10
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT FABO MVSI-700
more images
Turqia Yedi Eylül, 5536. Sk. No:4, 35860 Torbalı/İzmir, Türkiye
699 km
NDRYSHËS GJYQËSOR VERTIKAL ME BOSHT
FABO MVSI-700
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
FURRA THARËSE, KABINET PËR THARJE, 700 °C DRYER FURNACE, DRYER CABINET, 700 °C
FURRA THARËSE, KABINET PËR THARJE, 700 °C DRYER FURNACE, DRYER CABINET, 700 °C
FURRA THARËSE, KABINET PËR THARJE, 700 °C DRYER FURNACE, DRYER CABINET, 700 °C
FURRA THARËSE, KABINET PËR THARJE, 700 °C DRYER FURNACE, DRYER CABINET, 700 °C
FURRA THARËSE, KABINET PËR THARJE, 700 °C DRYER FURNACE, DRYER CABINET, 700 °C
more images
Hungaria Tatabánya
727 km
FURRA THARËSE, KABINET PËR THARJE, 700 °C
DRYER FURNACE, DRYER CABINET, 700 °C
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
Torno me bosht plumbi/ushqyes MCM TC 260-105-1500 Premium
more images
Austria Oberweis
910 km
Torno me bosht plumbi/ushqyes
MCMTC 260-105-1500 Premium
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh MCM Tank 5-Axis
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh MCM Tank 5-Axis
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh MCM Tank 5-Axis
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh MCM Tank 5-Axis
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh MCM Tank 5-Axis
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh MCM Tank 5-Axis
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh MCM Tank 5-Axis
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh MCM Tank 5-Axis
more images
Gjermani Celle
1 484 km
Qendra e përpunimit horizontale 5-boshtesh
MCMTank 5-Axis
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Betonmischer MCM NO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
more images
Holanda Hedel
1 638 km
Betonmischer
MCMNO BREMAT/MC MACHINES ANHYDRIET TRAILER!!SELF
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
TORNONA - MËSIMDHËNIE MCM MADAR ATL 300
TORNONA - MËSIMDHËNIE MCM MADAR ATL 300
TORNONA - MËSIMDHËNIE MCM MADAR ATL 300
TORNONA - MËSIMDHËNIE MCM MADAR ATL 300
TORNONA - MËSIMDHËNIE MCM MADAR ATL 300
TORNONA - MËSIMDHËNIE MCM MADAR ATL 300
TORNONA - MËSIMDHËNIE MCM MADAR ATL 300
TORNONA - MËSIMDHËNIE MCM MADAR ATL 300
more images
Italia Matelica (MC)
637 km
TORNONA - MËSIMDHËNIE
MCM MADARATL 300
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Gjenerator emergjence Notstromaggregat MTU 700 KVA MTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
more images
Gjermani Kropp
1 673 km
Gjenerator emergjence
Notstromaggregat MTU 700 KVAMTU Stromaggregat 700 KVA Stromerzeuger
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KW Touchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
more images
Hungaria Mosonmagyaróvár
782 km
KALADA VIESSMANN/KÖB 2x350 kW PRER DRUR
VIESSMANN/KÖB (2 x 350 kW) TOTAL: 700 KWTouchscreen, neue Samotte, Pumpen etc...
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Mulli i fundit i guaskës 3 copë MCM 6556708
Mulli i fundit i guaskës 3 copë MCM 6556708
Mulli i fundit i guaskës 3 copë MCM 6556708
Mulli i fundit i guaskës 3 copë MCM 6556708
Mulli i fundit i guaskës 3 copë MCM 6556708
more images
Gjermani Wiefelstede
1 621 km
Mulli i fundit i guaskës 3 copë
MCM6556708
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno. MCM Italy TC 300 x 1500
more images
Gjermani Mindelheim
1 082 km
Udhëzoni dhe ushqeni gunga të pjerrëta torno.
MCM ItalyTC 300 x 1500
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT MCM JET FIVE
more images
Italia Borgo San Dalmazzo
1 093 km
QENDRA HORIZONTALE E MAKINIMIT
MCMJET FIVE
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Faceplate 2013/13 700 mm KKG 8
more images
Gjermani Tönisvorst
1 543 km
Faceplate 2013/13
700 mmKKG 8
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra horizontale e përpunimit MCM ACTION 2600
Qendra horizontale e përpunimit MCM ACTION 2600
Qendra horizontale e përpunimit MCM ACTION 2600
Qendra horizontale e përpunimit MCM ACTION 2600
Qendra horizontale e përpunimit MCM ACTION 2600
Qendra horizontale e përpunimit MCM ACTION 2600
more images
Gjermani Berlin
1 361 km
Qendra horizontale e përpunimit
MCMACTION 2600
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
1 x rrotë rrota rul fabrikë qëndrojë transportues Staenderhoehe: 250 bis 700 mm Staendertiefe: 300 bis 700 mm
1 x rrotë rrota rul fabrikë qëndrojë transportues Staenderhoehe: 250 bis 700 mm Staendertiefe: 300 bis 700 mm
1 x rrotë rrota rul fabrikë qëndrojë transportues Staenderhoehe: 250 bis 700 mm Staendertiefe: 300 bis 700 mm
1 x rrotë rrota rul fabrikë qëndrojë transportues Staenderhoehe: 250 bis 700 mm Staendertiefe: 300 bis 700 mm
1 x rrotë rrota rul fabrikë qëndrojë transportues Staenderhoehe: 250 bis 700 mm Staendertiefe: 300 bis 700 mm
1 x rrotë rrota rul fabrikë qëndrojë transportues Staenderhoehe: 250 bis 700 mm Staendertiefe: 300 bis 700 mm
more images
Gjermani Neukamperfehn
1 653 km
1 x rrotë rrota rul fabrikë qëndrojë transportues
Staenderhoehe: 250 bis 700 mmStaendertiefe: 300 bis 700 mm
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic Kap Saw Reinchardt NC 700 automatic
more images
Polonia Kłodawa
1 342 km
Kap Saw Reinchardt NC 700 automatike
Kap Saw Reinchardt NC 700 automaticKap Saw Reinchardt NC 700 automatic
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra e rëndë dhe torno MCM Italy TC 260 x 1500
more images
Gjermani Mindelheim
1 082 km
Qendra e rëndë dhe torno
MCM ItalyTC 260 x 1500
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
LATHE DMG MORI NLX 2500 Y / 700
more images
Spanja España
2 010 km
LATHE
DMG MORINLX 2500 Y / 700
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC MORI SEIKI NLX 2500 Y / 700
more images
Gjermani Bayern, Deutschland
1 089 km
Qendra e kthesës dhe bluarjes CNC
MORI SEIKINLX 2500 Y / 700
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y Mori Seiki NL2500SY/700
more images
Mbretëria e Bashkuar Thurmaston
2 050 km
Torno cnc, me frezim dhe bosht Y
Mori SeikiNL2500SY/700
Tregtar i verifikuar
Thirrni