Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC - Ofertë në Machineseeker

Makinë universale për bluarjen e veglave
Kunzmann WF 9 CNC

çmimi
ankand
Viti i ndertimit
2001
Shteti
Dore e dyte (plotësisht funksional)
Më shumë ankande
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 9 CNC

T D DHNA N ON MAKIN

Përcaktimi i makinerisë:
Makinë universale për bluarjen e veglave
Prodhues:
Kunzmann
model:
WF 9 CNC
Numri i makinës:
390031
Viti i ndertimit:
2001
Shteti:
gati per perdorim (e perdorur)
funksionalitetin:
plotësisht funksional

DORËZIMI

Vendndodhja:
Nordrhein-Westfalen, Gjermani Gjermani – Largësia: përafërsisht 1 496 km
Disponueshmëria:
menjëherë pas përfundimit të ankandit
kushtet e dorëzimit:
FCA
Shpenzimet e çmontimit dhe ngarkimit:
500,00 € (e detyrueshme)
Marrja në vendndodhje:
falas
Transporti:

PËRSHKRIM

including toolmaker's table and one electronic handwheel each for X/Y/ZTECHNICAL DETAILS


x-way: 900 mm
y-way: 600 mm
z-travel: 600 mm
spindle speeds: 1 - 5000 rpm


table size: 1200 x 600 mm
rotary table diameter: 750 x 500 mm
spindle mounting: SK 40
Control: TNC 426


drive power: 18 KVA
feed rate: 0 - 10.000 mm/min
rapid traverse: 10 m/min
tool changing device: 24 pos.MACHINE DETAILS


total power requirement: 11 kW
machine weight: approx. 5 t
space requirement: approx. 3,8 x 3 x 2,6 mReklama u përkthye automatikisht. Gabimet në përkthim janë të mundshme.

PËRPUNIMI I PAGESAVE

kosto shtesë të blerjes:
18 %
Kushtet e pagesës:
Parapagim 100%
menyra pagese:
Vorkasse Überweisung Icontransferim
Mastercard LogoVisa LogoCartebleue LogoKlarna LogoGiropay LogoiDeal Logo
Faturat lëshohen në shumën e ofertës më të lartë plus çdo kosto çmontimi/ngarkimi dhe kostot e transportit, si dhe kostot shtesë të blerjes dhe TVSH-në ligjore.

OFERTA DETAJE

ID -ja e reklamës:
A9751604
Numri i referencës:
AUC-230526
Përditëso:
e fundit më 04.10.2023

Kontaktoni

Kai Achtermann
Personi i kontaktit: Kai Achtermann
ID e makinës: 9751604
SiegelSiegel

Machineseeker Mbrojtja e blerësit

Pagesë e sigurt përmes llogarisë ruajtëse
Shitësi i kontrolluar rreptësisht
Mbështetje personale dhe shumëgjuhëshe

vizitë ndonjë gjë

Vizita është e mundur
makinë nën fuqi
Machineseeker në përgjithësi rekomandon shikimin e makinave të përdorura.
I gjithë informacioni jepet sipas njohurive dhe besimit tonë - binduni në vend.

OFRUESIT

Trustseal
Shitës profesional komercial
Gjermani Gjermani
Largësia: përafërsisht 1 496 km
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për këto reklama.
Reklamë e klasifikuar
CNC Makinë frezimi dhe shpimi universal Kunzmann WF 9 CNC
CNC Makinë frezimi dhe shpimi universal Kunzmann WF 9 CNC
CNC Makinë frezimi dhe shpimi universal Kunzmann WF 9 CNC
CNC Makinë frezimi dhe shpimi universal Kunzmann WF 9 CNC
CNC Makinë frezimi dhe shpimi universal Kunzmann WF 9 CNC
CNC Makinë frezimi dhe shpimi universal Kunzmann WF 9 CNC
more images
Gjermani Fuldatal
1 399 km
CNC Makinë frezimi dhe shpimi universal
KunzmannWF 9 CNC
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF 600 CNC
more images
Gjermani Ubstadt-Weiher
1 270 km
Makine frezimi
KunzmannWF 600 CNC
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Mulliri i veglave Kunzmann WF 4 CNC
Mulliri i veglave Kunzmann WF 4 CNC
Mulliri i veglave Kunzmann WF 4 CNC
Mulliri i veglave Kunzmann WF 4 CNC
Mulliri i veglave Kunzmann WF 4 CNC
Mulliri i veglave Kunzmann WF 4 CNC
more images
Gjermani Blumberg
1 185 km
Mulliri i veglave
KunzmannWF 4 CNC
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makine frezimi Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makine frezimi Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makine frezimi Kunzmann WF 4/3 TNC 124
more images
Gjermani Friesenheim
1 259 km
Makine frezimi
KunzmannWF 4/3 TNC 124
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
qendrat e përpunimit (vertikale) KUNZMANN WF 650
more images
Gjermani Germany
1 340 km
qendrat e përpunimit (vertikale)
KUNZMANNWF 650
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
Makinë për bluarjen e veglave - Universale KUNZMANN WF 650
more images
Gjermani Bühl
1 262 km
Makinë për bluarjen e veglave - Universale
KUNZMANNWF 650
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 650
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 650
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 650
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 650
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 650
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 650
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 650
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 650
more images
Gjermani Trittau
1 568 km
Makinë mulliri universale
KunzmannWF 650
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
more images
Gjermani Feucht
1 152 km
Makinë mulliri universale
KunzmannWF 4/3 TNC 124
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani Kassel
1 396 km
Qendër përpunimi
Kunzmann WF 7/3
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
Makine frezimi Kunzmann WF 610 MC
more images
Gjermani Friesenheim
1 259 km
Makine frezimi
KunzmannWF 610 MC
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
universiteti Makinë për bluarjen e veglave NC KUNZMANN WF 3/4
universiteti Makinë për bluarjen e veglave NC KUNZMANN WF 3/4
universiteti Makinë për bluarjen e veglave NC KUNZMANN WF 3/4
universiteti Makinë për bluarjen e veglave NC KUNZMANN WF 3/4
universiteti Makinë për bluarjen e veglave NC KUNZMANN WF 3/4
universiteti Makinë për bluarjen e veglave NC KUNZMANN WF 3/4
more images
Gjermani Hessisch Lichtenau
1 375 km
universiteti Makinë për bluarjen e veglave NC
KUNZMANNWF 3/4
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë mulliri - universale KUNZMANN WF 7 - TNC 355
Makinë mulliri - universale KUNZMANN WF 7 - TNC 355
Makinë mulliri - universale KUNZMANN WF 7 - TNC 355
Makinë mulliri - universale KUNZMANN WF 7 - TNC 355
Makinë mulliri - universale KUNZMANN WF 7 - TNC 355
more images
Gjermani Göppingen
1 178 km
Makinë mulliri - universale
KUNZMANNWF 7 - TNC 355
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi Kunzmann WF 7/3
more images
Gjermani Trittau
1 568 km
Makinë universale frezimi dhe shpimi
KunzmannWF 7/3
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
more images
Gjermani Feucht
1 152 km
Makinë mulliri universale
KunzmannWF 4/3 TNC 124
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
more images
Gjermani Haiger
1 409 km
Makine frezimi
KunzmannWF 650
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani Malsch
1 266 km
Makinë mulliri - universale
KUNZMANNWF 4
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
Makine frezimi Kunzmann WF7 CNC
more images
Holanda Lemmer
1 698 km
Makine frezimi
KunzmannWF7 CNC
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë universale frezimi dhe shpimi KUNZMANN WF 4/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi KUNZMANN WF 4/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi KUNZMANN WF 4/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi KUNZMANN WF 4/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi KUNZMANN WF 4/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi KUNZMANN WF 4/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi KUNZMANN WF 4/3
Makinë universale frezimi dhe shpimi KUNZMANN WF 4/3
more images
Gjermani Waiblingen
1 204 km
Makinë universale frezimi dhe shpimi
KUNZMANNWF 4/3
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Gjermani Trittau
1 568 km
frezë
KunzmannWF 5/3
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
Makinë mulliri universale Kunzmann WF 4/3 TNC 124
more images
Gjermani Feucht
1 152 km
Makinë mulliri universale
KunzmannWF 4/3 TNC 124
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
Makine frezimi Kunzmann WF 650
more images
Gjermani Haiger
1 409 km
Makine frezimi
KunzmannWF 650
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarje universale CNC Kunzmann WF 4/3
Makinë bluarje universale CNC Kunzmann WF 4/3
Makinë bluarje universale CNC Kunzmann WF 4/3
Makinë bluarje universale CNC Kunzmann WF 4/3
Makinë bluarje universale CNC Kunzmann WF 4/3
Makinë bluarje universale CNC Kunzmann WF 4/3
more images
Zvicra Reiden
1 185 km
Makinë bluarje universale CNC
KunzmannWF 4/3
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 7/3
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 7/3
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 7/3
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 7/3
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 7/3
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 7/3
Makinë universale për bluarjen e veglave Kunzmann WF 7/3
more images
Gjermani Heilbronn
1 237 km
Makinë universale për bluarjen e veglave
KunzmannWF 7/3
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarje veglash KUNZMANN WF 610 MC
Makinë bluarje veglash KUNZMANN WF 610 MC
Makinë bluarje veglash KUNZMANN WF 610 MC
Makinë bluarje veglash KUNZMANN WF 610 MC
more images
Gjermani Waiblingen
1 204 km
Makinë bluarje veglash
KUNZMANNWF 610 MC
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Mulliri i veglave KUNZMANN WF 7/3
Mulliri i veglave KUNZMANN WF 7/3
Mulliri i veglave KUNZMANN WF 7/3
Mulliri i veglave KUNZMANN WF 7/3
Mulliri i veglave KUNZMANN WF 7/3
Mulliri i veglave KUNZMANN WF 7/3
more images
Gjermani Waiblingen
1 204 km
Mulliri i veglave
KUNZMANNWF 7/3
Tregtar i verifikuar
Thirrni