app Mobile

Një e treta e të gjithë klientët Machineseeker (nëse shitësit ose blerësit) tashmë të hyrë në faqen tonë duke përdorur smartphones dhe tableta. Për të bërë qasje të lëvizshme më shumë kohë-efikas për tregtarët, ne kemi zhvilluar një aplikacion për iPhone dhe telefonat Android.
Me app, hetimet makinë janë treguar menjëherë si një mesazh në ekran tuaj (si mesazheve WhatsApp).  Konsumatorët do të jetë i kënaqur për të parë se sa shpejt ju përgjigjet dhe kjo është koha më e mirë për të folur me ta në lidhje me makinë se ata janë të interesuar.
Shkarko iPhone versionin tani
download iPhone
Shkarko versionin e Android tani
download Android

Të dy shkarkimit dhe duke përdorur app janë krejtësisht pa pagesë.
Smartphone App
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .