Trade sigurtë - në mbarë botën!

Marrëveshja Model blerjes për makinat e përdorura në nëntë gjuhë

Pyetje, shikimin, blerje. Kjo është një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të blerë një makinë të përdorur. Për fat të keq, kjo nuk është gjithmonë mjaft aq e thjeshtë sa që, në mënyrë Machineseeker ka krijuar një marrëveshje të blerjes model për blerësit dhe shitësit të cilat do të ndihmojnë për të parandaluar mosmarrëveshjet ligjore në paraprakisht.
defekte të fshehura, mungon kuti të kontrollit ose switchgear. Me këtë marrëveshje të blerjes, blerësit dhe shitësit janë të dy në anën e sigurt. Jo vetëm që është marrëveshja modeli në dispozicion në nëntë gjuhë, ajo mund të përdoret edhe në dy gjuhë - në dy gjuhë të ndryshme. Për shembull, një blerës turke dhe një shitës polake tani mund të përdorni një kontratë të vetme. transaksionet ndërkombëtare janë tani më e lehtë.
Vertrag
Marrëveshja Modeli blerjes është në dispozicion në - dhe mund të çiftëzohet me - gjuhët e mëposhtme :
Shkarko marrëveshjen modeli tani si PDF:
gjuha e vetme:
dygjuhësh:

Na tregoni se çfarë mendoni!

Machineseeker përpiqet që vazhdimisht të zhvilluar dhe për të përmirësuar shërbimet e saj. Ju lutem na tregoni se çfarë mendoni në lidhje me marrëveshjen e blerjes model. Çfarë nuk ju pëlqen në lidhje me të? Çfarë nuk kemi nevojë për të shtuar në atë ose të ndryshojë?