Kërkimi i avancuar për oferta

p.sh. frezë
p.sh. Maho
p.sh. MH 800
p.sh. Heidenhain
2000 - 2014
Ju lutemi shkruani numrin ose një pjesë të numrit
Dëshironi të shihni një foto ose foto të makinës?
Dëshironi të shihni një video të makinës?
Doni të punësojë makinë?
p.sh. A159786
p.sh. THM53434-M2
nga tek në €;
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .