Kërkimi i avancuar për oferta

p.sh. frezë
p.sh. Maho
p.sh. MH 800
p.sh. Heidenhain
2000 - 2014
Ju lutemi shkruani numrin ose një pjesë të numrit
Dëshironi të shihni një foto ose foto të makinës?
Dëshironi të shihni një video të makinës?
Doni të punësojë makinë?
z.B. A159786
p.sh. THM53434-M2
nga tek në €;
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .
Dëshironi të ndalni me të vërtetë historinë e bisedës?
po jo
×
Chat Maker Finder
emër E-mail Mesazhi juaj për Tregtarin
START CHAT ME DEALER
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti yt po shkruan
DËRGONI MESAZH
  Ju po bisedoni: 
  Personi juaj i kontaktit: 
  
Kontakti juaj duket të jetë joaktiv
Mbyllja e dritares së bisedave