Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D - Ofertë në Machineseeker

Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve
ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D

çmimi
ankand
Viti i ndertimit
2018
Shteti
Dore e dyte (plotësisht funksional)
Më shumë ankande
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D

T D DHNA N ON MAKIN

Përcaktimi i makinerisë:
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve
Prodhues:
ELB-SCHLIFF
model:
smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Numri i makinës:
52994
Viti i ndertimit:
2018
Shteti:
shume mire (e perdorur)
funksionalitetin:
plotësisht funksional

DORËZIMI

Vendndodhja:
Flanders, Belgjika Belgjika – Largësia: përafërsisht 1 576 km
Disponueshmëria:
menjëherë pas përfundimit të ankandit
kushtet e dorëzimit:
FCA
Shpenzimet e çmontimit dhe ngarkimit:
7 000,00 € (e detyrueshme)
Marrja në vendndodhje:
falas
Transporti:

PËRSHKRIM

TECHNICAL DETAILS


X-axis sanding length: 1,000 mm
Z-axis sanding width: 400 mm
Y-axis sanding height: with smartLine Basic (sanding disc D = 300 mm) 500 mm on the worktable with smartLine Kombi (sanding disc D = 400 mm)
Worktable: 500/700/950 mm
Magnetic plate: 420/620/870 mm 
Table load: 750 kg on the worktable/525 kg on the magnetic plate
Drive element: Ball screw
Drive motor: AC servo motor, adjustable
Measuring system: absolute, rotary encoder
Resolution: 0.001 mm
Travel distance: 1,190 mm
Feed rate: 0.01 - 30 m / min
Grinding path adjustment: via setting buttons on the control panel (xpressCube / -Pro) or direct value input (840D)
Machine control: Siemens 840D slMACHINE DETAILS


Width: 4,100 mm
Depth: 2,250 mm
Height: 2,350 mm (2,650 / 3,050 mm with Smart N combi)
Weight of the machine: approx. 5,400 kg
Total power: 63 kW


 


Fixed pick-up date of the machine on 12.12.23 or 27.12.23. Bidder is obliged to pick-up the machine on time.

PËRPUNIMI I PAGESAVE

kosto shtesë të blerjes:
18 %
Kushtet e pagesës:
Parapagim 100%
menyra pagese:
Vorkasse Überweisung Icontransferim
Mastercard LogoVisa LogoCartebleue LogoKlarna LogoGiropay LogoiDeal Logo
Faturat lëshohen në shumën e ofertës më të lartë plus çdo kosto çmontimi/ngarkimi dhe kostot e transportit, si dhe kostot shtesë të blerjes dhe TVSH-në ligjore.

OFERTA DETAJE

ID -ja e reklamës:
A13729012
Numri i referencës:
AUC-2311012
Përditëso:
e fundit më 13.11.2023

Kontaktoni

Kai Achtermann
Personi i kontaktit: Kai Achtermann
ID e makinës: 13729012
SiegelSiegel

Machineseeker Mbrojtja e blerësit

Pagesë e sigurt përmes llogarisë ruajtëse
Shitësi i kontrolluar rreptësisht
Mbështetje personale dhe shumëgjuhëshe

vizitë ndonjë gjë

Vizita është e mundur
makinë nën fuqi
Machineseeker në përgjithësi rekomandon shikimin e makinave të përdorura.
I gjithë informacioni jepet sipas njohurive dhe besimit tonë - binduni në vend.

OFRUESIT

Trustseal
Shitës profesional komercial
Holanda Holanda
Largësia: përafërsisht 1 696 km
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për këto reklama.
Blini tani
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve ELB-SCHLIFF smartLine N10 KOMBI KGT V 840D
Makinë për bluarjen e profileve dhe shisheve
ELB-SCHLIFFsmartLine N10 KOMBI KGT V 840D
buyer-protection
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 624 VA I-Z
more images
Gjermani Trittau
1 568 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFSW 624 VA I-Z
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB - SCHLIFF SWDE 20 NPC
more images
Gjermani Halberstadt
1 383 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB - SCHLIFFSWDE 20 NPC
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW5
more images
Gjermani Eibenstock
1 193 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFSW5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Mulli i sheshtë ELB-SCHLIFF SW4/5HA
Mulli i sheshtë ELB-SCHLIFF SW4/5HA
Mulli i sheshtë ELB-SCHLIFF SW4/5HA
Mulli i sheshtë ELB-SCHLIFF SW4/5HA
more images
Hungaria Répcevis
753 km
Mulli i sheshtë
ELB-SCHLIFFSW4/5HA
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SWB6VA2
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SWB6VA2
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SWB6VA2
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SWB6VA2
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SWB6VA2
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SWB6VA2
more images
Gjermani Ulm
1 140 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFSWB6VA2
Thirrni
ankand
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Optimal 4250 SPS
Ankandi përfundoi
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFOptimal 4250 SPS
buyer-protection
Reklamë e klasifikuar
Portugalia Marinha Grande
2 454 km
Sipërfaqja makine bluarje
ELB-SCHLIFFSW20
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil Elb Schliff Optimal 6375 SPS-NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil Elb Schliff Optimal 6375 SPS-NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil Elb Schliff Optimal 6375 SPS-NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil Elb Schliff Optimal 6375 SPS-NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil Elb Schliff Optimal 6375 SPS-NK
more images
Gjermani Deutschland
1 340 km
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil
Elb SchliffOptimal 6375 SPS-NK
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 10 VA II
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 10 VA II
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 10 VA II
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 10 VA II
more images
Gjermani Unterschneidheim
1 158 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFSW 10 VA II
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil ELB-SCHLIFF Perfekt BD8 SPS NK
more images
Gjermani Benningen am Neckar
1 218 km
Makinë bluarëse e sheshtë dhe me profil
ELB-SCHLIFFPerfekt BD8 SPS NK
Thirrni
ankand
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW20
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW20
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW20
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW20
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW20
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW20
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW20
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW20
Ankandi përfundoi
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFSW20
buyer-protection
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 3000 x 500 mm
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 3000 x 500 mm
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 3000 x 500 mm
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 3000 x 500 mm
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 3000 x 500 mm
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 3000 x 500 mm
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 3000 x 500 mm
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SW 3000 x 500 mm
more images
Gjermani Kreuztal
1 436 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFSW 3000 x 500 mm
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit. ELB-SCHLIFF HK-ORION 635 VA II
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit. ELB-SCHLIFF HK-ORION 635 VA II
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit. ELB-SCHLIFF HK-ORION 635 VA II
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit. ELB-SCHLIFF HK-ORION 635 VA II
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit. ELB-SCHLIFF HK-ORION 635 VA II
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit. ELB-SCHLIFF HK-ORION 635 VA II
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit. ELB-SCHLIFF HK-ORION 635 VA II
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit. ELB-SCHLIFF HK-ORION 635 VA II
more images
Gjermani Burgoberbach
1 171 km
Langs-Flat/Mulliri sipërfaqësor dhe i profilit.
ELB-SCHLIFFHK-ORION 635 VA II
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF OPTIMAL 6375 VA-II ND
more images
Gjermani Deutschland
1 340 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFOPTIMAL 6375 VA-II ND
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Classic 012 NPC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Classic 012 NPC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Classic 012 NPC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Classic 012 NPC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Classic 012 NPC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Classic 012 NPC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF Classic 012 NPC-K
more images
Zvicra Pratteln
1 219 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFClassic 012 NPC-K
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SUPER - RUBIN 024 CNC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SUPER - RUBIN 024 CNC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SUPER - RUBIN 024 CNC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SUPER - RUBIN 024 CNC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SUPER - RUBIN 024 CNC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SUPER - RUBIN 024 CNC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SUPER - RUBIN 024 CNC
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF SUPER - RUBIN 024 CNC
more images
Zvicra Rheinfelden
1 214 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFSUPER - RUBIN 024 CNC
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Precision bluarje Machine Sipërfaqja ELB-SCHLIFF SWBE 07 NPC- K
Precision bluarje Machine Sipërfaqja ELB-SCHLIFF SWBE 07 NPC- K
Precision bluarje Machine Sipërfaqja ELB-SCHLIFF SWBE 07 NPC- K
Precision bluarje Machine Sipërfaqja ELB-SCHLIFF SWBE 07 NPC- K
Precision bluarje Machine Sipërfaqja ELB-SCHLIFF SWBE 07 NPC- K
more images
Gjermani Fuldatal
1 400 km
Precision bluarje Machine Sipërfaqja
ELB-SCHLIFFSWBE 07 NPC- K
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF OPTIMAL 6375 ND
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF OPTIMAL 6375 ND
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF OPTIMAL 6375 ND
more images
Gjermani Haiger
1 414 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFOPTIMAL 6375 ND
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF ORION 835
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF ORION 835
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF ORION 835
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF ORION 835
Makinë bluarëse sipërfaqësore ELB-SCHLIFF ORION 835
more images
Gjermani Langenzenn
1 182 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
ELB-SCHLIFFORION 835
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb Schliff Super Rubin 024 NC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb Schliff Super Rubin 024 NC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb Schliff Super Rubin 024 NC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb Schliff Super Rubin 024 NC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb Schliff Super Rubin 024 NC-K
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb Schliff Super Rubin 024 NC-K
more images
Gjermani Berlin
(Vendndodhja e tregtarit)
1 361 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
Elb SchliffSuper Rubin 024 NC-K
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff SWB 020 VA II
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff SWB 020 VA II
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff SWB 020 VA II
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff SWB 020 VA II
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff SWB 020 VA II
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff SWB 020 VA II
more images
Gjermani Berlin
(Vendndodhja e tregtarit)
1 361 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
Elb-SchliffSWB 020 VA II
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarjeje me precizion dhe profil Elb-Schliff PERFEKT 6 SPS-NK
Makinë bluarjeje me precizion dhe profil Elb-Schliff PERFEKT 6 SPS-NK
Makinë bluarjeje me precizion dhe profil Elb-Schliff PERFEKT 6 SPS-NK
Makinë bluarjeje me precizion dhe profil Elb-Schliff PERFEKT 6 SPS-NK
Makinë bluarjeje me precizion dhe profil Elb-Schliff PERFEKT 6 SPS-NK
Makinë bluarjeje me precizion dhe profil Elb-Schliff PERFEKT 6 SPS-NK
more images
Gjermani Berlin
1 362 km
Makinë bluarjeje me precizion dhe profil
Elb-SchliffPERFEKT 6 SPS-NK
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff STAR 2
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff STAR 2
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff STAR 2
Makinë bluarëse sipërfaqësore Elb-Schliff STAR 2
more images
Gjermani Berlin
(Vendndodhja e tregtarit)
1 361 km
Makinë bluarëse sipërfaqësore
Elb-SchliffSTAR 2
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Sipërfaqja makine bluarje ELB SCHLIFF RSA 1000
Sipërfaqja makine bluarje ELB SCHLIFF RSA 1000
Sipërfaqja makine bluarje ELB SCHLIFF RSA 1000
Sipërfaqja makine bluarje ELB SCHLIFF RSA 1000
Sipërfaqja makine bluarje ELB SCHLIFF RSA 1000
more images
Gjermani Berlin
(Vendndodhja e tregtarit)
1 361 km
Sipërfaqja makine bluarje
ELB SCHLIFFRSA 1000
Thirrni