Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000 - Ofertë në Machineseeker

Qendër e përpunimit vertikal
CHIRON Mill 2000

çmimi
ankand
Viti i ndertimit
2014
Shteti
Dore e dyte (plotësisht funksional)
Vendndodhja
Baden-Württemberg Gjermani
Më shumë ankande
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON Mill 2000

T D DHNA N ON MAKIN

Përcaktimi i makinerisë:
Qendër e përpunimit vertikal
Prodhues:
CHIRON
model:
Mill 2000
Numri i makinës:
310-75
Viti i ndertimit:
2014
Shteti:
dore e dyte
funksionalitetin:
plotësisht funksional

DORËZIMI

Vendndodhja e listimit:
Baden-Württemberg, Gjermani Gjermani – Largësia: përafërsisht 1 216 km
Disponueshmëria:
menjëherë pas përfundimit të ankandit
kushtet e dorëzimit:
FCA
Shpenzimet e çmontimit dhe ngarkimit:
3 000,00 € (e detyrueshme)
Marrja në vendndodhje:
falas
Transporti:

PËRSHKRIM

TECHNICAL DETAILS
X-axis: 2000 mm
Y-axis: 630 mm
Z-axis: 550 mm
Speed: 12000 rpm
Torque: 140 Nm
Number of tools per spindle: 24
Number of tool spindles: 1
Tool holder: HSK-A 63


Rapid traverse X-axis: 60 m/min
Rapid traverse Y-axis : 60 m/min
Rapid traverse Z-axis: 60 m/min
Main spindle torque: 140 Nm
Main spindle power: 7.5 - 22.5 kW
Main spindle speed: 12000 rpmMACHINE DETAILS
Weight: 10.7 t
Voltage: 400 V / 3 Ph / 50 Hz
Connected load: 23 kVAReklama u përkthye automatikisht. Gabimet në përkthim janë të mundshme.

PËRPUNIMI I PAGESAVE

kosto shtesë të blerjes:
18 %
Kushtet e pagesës:
Parapagim 100%
menyra pagese:
Vorkasse Überweisung Icontransferim
Mastercard LogoVisa LogoCartebleue LogoKlarna LogoGiropay LogoiDeal Logo
Faturat lëshohen në shumën e ofertës më të lartë plus çdo kosto çmontimi/ngarkimi dhe kostot e transportit, si dhe kostot shtesë të blerjes dhe TVSH-në ligjore.

OFERTA DETAJE

ID -ja e reklamës:
A13597711
Numri i referencës:
AUC-2309127
Përditëso:
e fundit më 07.11.2023

Kontaktoni

Kai Achtermann
Personi i kontaktit: Kai Achtermann
ID e makinës: 13597711
SiegelSiegel

Machineseeker Mbrojtja e blerësit

Pagesë e sigurt përmes llogarisë ruajtëse
Shitësi i kontrolluar rreptësisht
Mbështetje personale dhe shumëgjuhëshe

vizitë ndonjë gjë

Vizita është e mundur
makinë nën fuqi
Machineseeker në përgjithësi rekomandon shikimin e makinave të përdorura.
I gjithë informacioni jepet sipas njohurive dhe besimit tonë - binduni në vend.

OFRUESIT

Trustseal
Shitës profesional komercial
Gjermani Gjermani
Largësia: përafërsisht 1 216 km
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për këto reklama.
Reklamë e klasifikuar
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 2000
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 2000
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 2000
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 2000
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 2000
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 2000
more images
Gjermani Kaiserslautern
638 km
qendrat e përpunimit (vertikale)
CHIRONMILL 2000
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendrat e përpunimit (universale) CHIRON MILL 2000-Schwenkkopf
Qendrat e përpunimit (universale) CHIRON MILL 2000-Schwenkkopf
more images
Austria Blintendorf
775 km
Qendrat e përpunimit (universale)
CHIRONMILL 2000-Schwenkkopf
Thirrni
ankand
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese CHIRON MILL 2000
Ankandi përfundoi
Austria Kärnten
779 km
Makinë frezimi me kolonë udhëtuese me kokë rrotulluese
CHIRONMILL 2000
buyer-protection
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
Qendër përpunimi CHIRON Mill FX 800
more images
Zvicra Zuchwil
1 209 km
Qendër përpunimi
CHIRONMill FX 800
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL 800
more images
Gjermani Kaiserslautern
837 km
qendrat e përpunimit (vertikale)
CHIRONMILL 800
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
Udhëtues për bluarjen e kolonës CHIRON Mill FX 800
more images
Gjermani Oelde
1 496 km
Udhëtues për bluarjen e kolonës
CHIRONMill FX 800
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra e përpunimit - universale CHIRON - WERKE GMBH &  Mill 800 FA
Qendra e përpunimit - universale CHIRON - WERKE GMBH &  Mill 800 FA
Qendra e përpunimit - universale CHIRON - WERKE GMBH &  Mill 800 FA
Qendra e përpunimit - universale CHIRON - WERKE GMBH &  Mill 800 FA
Qendra e përpunimit - universale CHIRON - WERKE GMBH &  Mill 800 FA
Qendra e përpunimit - universale CHIRON - WERKE GMBH &  Mill 800 FA
more images
Gjermani Leipzig
1 281 km
Qendra e përpunimit - universale
CHIRON - WERKE GMBH & Mill 800 FA
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp Chiron MILL 1250
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp Chiron MILL 1250
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp Chiron MILL 1250
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp Chiron MILL 1250
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp Chiron MILL 1250
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp Chiron MILL 1250
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp Chiron MILL 1250
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp Chiron MILL 1250
more images
Austria Steiermark, Österreich
826 km
Qendra e përpunimit Mulliri FX 1250 lartë sp
ChironMILL 1250
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms - low hours
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms - low hours
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms - low hours
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms - low hours
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms - low hours
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms - low hours
more images
Italia Gussago
948 km
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ...
ChironMILL 800 5 axis milling turning - ms - low hours
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
Qendër e përpunimit vertikal CHIRON MILL 1250
more images
Gjermani Trittau
1 567 km
Qendër e përpunimit vertikal
CHIRONMILL 1250
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL FA 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL FA 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL FA 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL FA 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL FA 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL FA 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL FA 800
qendrat e përpunimit (vertikale) CHIRON MILL FA 800
more images
Republika Çeke Tschechien
1 031 km
qendrat e përpunimit (vertikale)
CHIRONMILL FA 800
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
Qendër frezimi me 5 akse CHIRON MILL 800 high speed
more images
Zvicra Root
1 150 km
Qendër frezimi me 5 akse
CHIRONMILL 800 high speed
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
Mulliri i Chiron 1250 CHIRON Mill 1250
more images
Gjermani Trittau
1 567 km
Mulliri i Chiron 1250
CHIRONMill 1250
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
MISC CHIRON multitasking MILL 800 5 AXIS milling and turnin...
MISC CHIRON multitasking MILL 800 5 AXIS milling and turnin...
MISC CHIRON multitasking MILL 800 5 AXIS milling and turnin...
MISC CHIRON multitasking MILL 800 5 AXIS milling and turnin...
MISC CHIRON multitasking MILL 800 5 AXIS milling and turnin...
more images
Italia Gussago
946 km
MISC
CHIRONmultitasking MILL 800 5 AXIS milling and turnin...
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ... Chiron MILL 800 5 axis milling turning - ms
more images
Italia Gussago
948 km
Qendrat e përpunimit - vertikale - mulliri dhe kthesa ...
ChironMILL 800 5 axis milling turning - ms
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Mulliri me çekiç Quick 2000 Ltd QuickHammermill  100
Mulliri me çekiç Quick 2000 Ltd QuickHammermill  100
Mulliri me çekiç Quick 2000 Ltd QuickHammermill  100
Mulliri me çekiç Quick 2000 Ltd QuickHammermill  100
more images
Hungaria Tiszavasvári
763 km
Mulliri me çekiç
Quick 2000 LtdQuickHammermill 100
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra mulliri CNC DOOSAN Puma MX 2000 T
Qendra mulliri CNC DOOSAN Puma MX 2000 T
Qendra mulliri CNC DOOSAN Puma MX 2000 T
Qendra mulliri CNC DOOSAN Puma MX 2000 T
Qendra mulliri CNC DOOSAN Puma MX 2000 T
Qendra mulliri CNC DOOSAN Puma MX 2000 T
more images
Gjermani Kaufungen
1 387 km
Qendra mulliri CNC
DOOSANPuma MX 2000 T
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
Makinë EDM me tela AGIE-CHARMILLES CUT 2000 AWC
more images
Gjermani Lauchheim
1 160 km
Makinë EDM me tela
AGIE-CHARMILLESCUT 2000 AWC
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë EDM me tela GF AgieCharmilles CUT 2000
Makinë EDM me tela GF AgieCharmilles CUT 2000
Makinë EDM me tela GF AgieCharmilles CUT 2000
Makinë EDM me tela GF AgieCharmilles CUT 2000
Makinë EDM me tela GF AgieCharmilles CUT 2000
more images
Gjermani Nürtingen
1 190 km
Makinë EDM me tela
GF AgieCharmillesCUT 2000
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES Roboform 2000 System 3R Workman Robot
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES Roboform 2000 System 3R Workman Robot
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES Roboform 2000 System 3R Workman Robot
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES Roboform 2000 System 3R Workman Robot
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES Roboform 2000 System 3R Workman Robot
Makinë që fundoset AGIE CHARMILLES Roboform 2000 System 3R Workman Robot
more images
Gjermani Schelklingen
1 149 km
Makinë që fundoset
AGIE CHARMILLESRoboform 2000 System 3R Workman Robot
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte GMTK Accuracer HR12000
more images
Gjermani Celle
1 484 km
Qendër tornimi/frezimi me shumë detyra me 5 boshte
GMTKAccuracer HR12000
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
mulli tavoline MAKA T2000
mulli tavoline MAKA T2000
more images
Rumania Oradea
671 km
mulli tavoline
MAKAT2000
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra mulliri CNC MORI SEIKI NL2000Y/500
Qendra mulliri CNC MORI SEIKI NL2000Y/500
Qendra mulliri CNC MORI SEIKI NL2000Y/500
Qendra mulliri CNC MORI SEIKI NL2000Y/500
Qendra mulliri CNC MORI SEIKI NL2000Y/500
Qendra mulliri CNC MORI SEIKI NL2000Y/500
Qendra mulliri CNC MORI SEIKI NL2000Y/500
Qendra mulliri CNC MORI SEIKI NL2000Y/500
more images
Gjermani Lüneburg
1 531 km
Qendra mulliri CNC
MORI SEIKINL2000Y/500
Tregtar i verifikuar
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
Qendra mulliri CNC Mori Seiki MT2000a1S
more images
Gjermani March
1 243 km
Qendra mulliri CNC
Mori SeikiMT2000a1S
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Plaktukinis malūnas UMP Technika HM2000 Hammer mill
Plaktukinis malūnas UMP Technika HM2000 Hammer mill
Plaktukinis malūnas UMP Technika HM2000 Hammer mill
Plaktukinis malūnas UMP Technika HM2000 Hammer mill
Plaktukinis malūnas UMP Technika HM2000 Hammer mill
more images
Lituania Ukmergė
1 605 km
Plaktukinis malūnas
UMP TechnikaHM2000 Hammer mill
Thirrni