Makinë për lidhjen e skajeve
BIESSE Roxyl 5.5

çmimi
ankand
Viti i ndertimit
2013
Shteti
Dore e dyte (plotësisht funksional)
Më shumë ankande

T D DHNA N ON MAKIN

Përcaktimi i makinerisë:
Makinë për lidhjen e skajeve
Prodhues:
BIESSE
model:
Roxyl 5.5
Numri i makinës:
92696
Viti i ndertimit:
2013
Shteti:
shume mire (e perdorur)
funksionalitetin:
plotësisht funksional

DORËZIMI

Vendndodhja:
Nordrhein-Westfalen, Gjermani Gjermani – Largësia: përafërsisht 1 470 km
Disponueshmëria:
menjëherë pas përfundimit të ankandit
kushtet e dorëzimit:
FCA
Shpenzimet e çmontimit dhe ngarkimit:
1 000,00 € (e detyrueshme)
Marrja në vendndodhje:
falas
Transporti:

PËRSHKRIM

Edge banding machine with panel return system BIESSE Formetal Rittorno Pezzi TRxRP Roxyl 5.5.


It is possible to select and control the positioning of the knives and copying devices from the control panel in order to carry out all the machining operations possible with the multifunction knives.


High finishing quality thanks to the movement on linear guides with recirculating ball screws, the vertical oscillating copying system, the frontal copying device with pre-copying system. NC axis with fast and reliable changeoverTECHNICAL DETAILS
Plate height: 10 - 60 mm
Workpiece height : 14 - 64 mm
Workpiece thickness in rolls: 0 .4 - 3 mm
Thickness of workpiece in strips: 0 .4 - 22 mm
Panel length: min. 140 mm
Length : max. 3200 mm
Web feed speed: 12-18-20-25 m/min
Non-stick liquid: Prevents glue residue from sticking to the panel surfaces
Axes: 4 NC axes, driven by brushless motors and ball screws


Pre-milling unit: FI-502
Infrared heating: RP10
Gluing, edge feed and pressure unit: VC-710
Pre-melting unit: QM-705 for EVA hot melt adhesive
Edge magazine: for rolls of edge banding strips
Pressure zone 1: Pressure roller D.150 with inverter drive + 6 free rollers (3 rollers in addition to the 3 standard rollers)
Snipping unit: IN-801 2 x 0.65 kW, 12000 rpm
Cutting angle: 0 - 15°
Upper and lower edge trimming unit: RS-100 2 motors x 1kW, 12000rpm, electronically adjustable
Multifunctional trimming unit: RF-400 (replaces RF-100) for upper and lower trimming or fine processing of the edge to be processed, motors 12000 rpm complete with extraction hoods


Multifunctional corner rounding unit: AR 30 NC axis
The adjustment is fully NC-controlled. The unit performs corner rounding and top and bottom trimming of panels with plastic edges up to a maximum edge thickness of 3 mm.
Edge scraper: RBK-503, NC double position, profile radius 1-3 mm, electronically adjustableMACHINE DETAILS
Workpiece counter: 316272 m
Sheet counter: 526943 pieces
Compressed air: 7 barEQUIPMENT • Pneumatic exclusion included

 • Liquid spraying ADZ
Reklama u përkthye automatikisht. Gabimet në përkthim janë të mundshme.

PËRPUNIMI I PAGESAVE

kosto shtesë të blerjes:
18 %
Kushtet e pagesës:
Parapagim 100%
menyra pagese:
Vorkasse Überweisung Icon transferim
Mastercard Logo Visa Logo Cartebleue Logo Klarna Logo Giropay Logo iDeal Logo
Faturat lëshohen në shumën e ofertës më të lartë plus çdo kosto çmontimi/ngarkimi dhe kostot e transportit, si dhe kostot shtesë të blerjes dhe TVSH-në ligjore.

OFERTA DETAJE

ID -ja e reklamës:
A14232202
Numri i referencës:
AUC-2312035
Përditëso:
e fundit më 05.12.2023

Kontaktoni

Kai Achtermann
Personi i kontaktit: Kai Achtermann
ID e makinës: 14232202
telefoni:
Siegel Siegel

Machineseeker Mbrojtja e blerësit

Pagesë e sigurt përmes llogarisë ruajtëse
Shitësi i kontrolluar rreptësisht
Mbështetje personale dhe shumëgjuhëshe

vizitë ndonjë gjë

Vizita është e mundur
makinë nën fuqi
Machineseeker në përgjithësi rekomandon shikimin e makinave të përdorura.
I gjithë informacioni jepet sipas njohurive dhe besimit tonë - binduni në vend.

OFRUESIT

Trustseal
Shitës profesional komercial
Polonia Polonia
Largësia: përafërsisht 1 464 km
Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për këto reklama.
Reklamë e klasifikuar
Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5 Biesse Roxyl 4.5
more images
Gjermani D - Nordrhein-Westfalen
1 491 km
Makinë për lidhjen e skajeve
Biesse Roxyl 4.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Italia Italy
638 km
Makinë për lidhjen e skajit me një anë
BIESSE ROXYL 5.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5 Biesse Roxyl 5.5
more images
Italia Sesto Calende
1 061 km
Banner i vetëm buzë
Biesse Roxyl 5.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5 BIESSE STREAM SB2 10.5
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
Shiriti buzësh me formim të dyfishtë
BIESSE STREAM SB2 10.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Finlanda 66140 Malax, Finnland
2 417 km
buzë banding machine
BIESSE Polymac ERGHO 5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS
more images
Italia Italy
638 km
Makinat e brezit të skajeve BATCH 1
BIESSE BIESSE STREAM B1 10.5 MDS; PRS
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream Biesse Roxyl, Stream
more images
Gjermani Detmold
1 476 km
Pjesë këmbimi për makinerinë e brezit të skajeve
Biesse Roxyl, Stream
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Sllovakia Kežmarok
889 km
Makinë për breza buzësh VOLL 25 m/min. E PASTER
BIESSE Stream B1 10.5 + Nordson
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5 BIESSE Stream SB2 9.5
more images
Italia Roreto
1 078 km
MAKINË E FORMATIT DY ANËSHTARË DHE BANDING SEQE
BIESSE Stream SB2 9.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Holanda Rosmalen
1 628 km
Makinë për përpunimin CNC
BIESSE MATERIA LD 4020 (5-Axis)
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0 Biesse Roxyl 6.0
more images
Italia Sesto Calende
1 061 km
Makina për lidhjen e skajeve
Biesse Roxyl 6.0
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Italia Italy
638 km
Makinë për lidhjen e skajit me një anë
BIESSE STREAM B/11.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS BIESSE STREAM B1 10.5 MDS
more images
Italia Italy
638 km
Makinat e brezit të skajeve BATCH 1
BIESSE STREAM B1 10.5 MDS
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Italia Italy
638 km
Makinë lidhëse me dy anë
BIESSE STREAM SB1 7.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Italia Italy
638 km
Makinë për lidhjen e skajit me një anë
BIESSE STREAM B1 10.5 SOFT
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5 BIESSE STREAM B1 NG 8.5
more images
Italia Italy
638 km
Makinë për lidhjen e skajit me një anë
BIESSE STREAM B1 NG 8.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Italia Italy
638 km
Linja e brezit të skajeve dhe e përpunimit
BIESSE STREAM BD2 9.5
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1
more images
Italia Italy
638 km
Makinë për lidhjen e skajit me një anë
BIESSE STREAM B1
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L Biesse Rover 24 L
more images
Gjermani D - Hessen
1 355 km
Qendra e përpunimit CNC
Biesse Rover 24 L
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320 Biesse Akron 1320
more images
Holanda Wijchen
(Vendndodhja e tregtarit)
1 615 km
Makinë me shirita buzë Makinë për breza buzësh
Biesse Akron 1320
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE Rover 22 BIESSE Rover 22 BIESSE Rover 22 BIESSE Rover 22
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
qendra machining
BIESSE Rover 22
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE Rover 24 XL BIESSE Rover 24 XL BIESSE Rover 24 XL BIESSE Rover 24 XL BIESSE Rover 24 XL BIESSE Rover 24 XL BIESSE Rover 24 XL
more images
Italia Scerne
535 km
Qendra e përpunimit Biesse Rover 24 XL
BIESSE Rover 24 XL
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE Techno KFD BIESSE Techno KFD BIESSE Techno KFD BIESSE Techno KFD
more images
Italia Roreto
1 078 km
PRMES MAKININES SOR Mërzitshme
BIESSE Techno KFD
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1
more images
Italia Italy
638 km
Linja e brezit të skajeve dhe e përpunimit
BIESSE STREAM B1
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE Selco WNTR 730 BIESSE Selco WNTR 730 BIESSE Selco WNTR 730 BIESSE Selco WNTR 730 BIESSE Selco WNTR 730 BIESSE Selco WNTR 730
more images
Polonia Wysoka
1 359 km
sharrë prerëse
BIESSE Selco WNTR 730
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Holanda Wijchen
(Vendndodhja e tregtarit)
1 615 km
Makinë lëmuese me brez të gjerë Makinë lëmuese me rripa
Biesse Artech Levia 110
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE - C2902 BIESSE - C2902 BIESSE - C2902 BIESSE - C2902 BIESSE - C2902 BIESSE - C2902 BIESSE - C2902 BIESSE - C2902
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
Qendra e përpunimit Rover C6.65
BIESSE - C2902
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3 BIESSE Rover C 6.65. config 3
more images
Norvegjia Stokkanhaugen 116, 7048 Trondheim, Norway
2 557 km
qendra machining
BIESSE Rover C 6.65. config 3
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado
more images
Italia Roreto
1 078 km
LINJA AUTOMATIKE E SHPIMIT DHE INSERTIMIT
BIESSE + RBO (BIESSE Group) 2 Techno FDT CN + 1 SDT CN + 2 Tornado
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL BIESSE ROVER 37 XL
more images
Italia Italy
638 km
Qendrat e përpunimit me tavolinë konsol
BIESSE ROVER 37 XL
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Holanda Wijchen
(Vendndodhja e tregtarit)
1 615 km
Sharra e panelit të sharrës për madhësinë e panelit 4300 x 3200 mm
Biesse Selco SK 4
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER A 1556 BIESSE ROVER A 1556 BIESSE ROVER A 1556 BIESSE ROVER A 1556 BIESSE ROVER A 1556 BIESSE ROVER A 1556 BIESSE ROVER A 1556 BIESSE ROVER A 1556 BIESSE ROVER A 1556
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
qendra machining
BIESSE ROVER A 1556
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1 BIESSE STREAM B1
more images
Italia Italy
638 km
Makinë për lidhjen e skajit me një anë
BIESSE STREAM B1
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER 30XL3
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
qendra machining
BIESSE ROVER 30XL3
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT
more images
Italia Italy
638 km
PRMES MAKININES SOR Mërzitshme
BIESSE TECHNO FDT
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER 30S2 BIESSE ROVER 30S2 BIESSE ROVER 30S2
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
qendra machining
BIESSE ROVER 30S2
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
Italia Italy
638 km
Makinë për lidhjen e skajit me një anë
BIESSE JADE 225
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE SELCO EB75 BIESSE SELCO EB75 BIESSE SELCO EB75
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
Sharrë me panel automatik
BIESSE SELCO EB75
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE SKIPPER V31 BIESSE SKIPPER V31 BIESSE SKIPPER V31 BIESSE SKIPPER V31 BIESSE SKIPPER V31 BIESSE SKIPPER V31 BIESSE SKIPPER V31 BIESSE SKIPPER V31
more images
Mbretëria e Bashkuar United Kingdom
2 338 km
Makinë shpimi vertikale CNC
BIESSE SKIPPER V31
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE COMIL RBO RBO BIESSE COMIL RBO RBO BIESSE COMIL RBO RBO BIESSE COMIL RBO RBO BIESSE COMIL RBO RBO BIESSE COMIL RBO RBO BIESSE COMIL RBO RBO
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
Linja e shpimit me kunj, staker çmontues
BIESSE COMIL RBO RBO
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT
more images
Italia Italy
638 km
PRMES MAKININES SOR Mërzitshme
BIESSE TECHNO FDT
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER A SMART 1632 BIESSE ROVER A SMART 1632 BIESSE ROVER A SMART 1632 BIESSE ROVER A SMART 1632 BIESSE ROVER A SMART 1632 BIESSE ROVER A SMART 1632 BIESSE ROVER A SMART 1632
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
qendra machining
BIESSE ROVER A SMART 1632
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER C 6.40 CONF. 3 BIESSE ROVER C 6.40 CONF. 3 BIESSE ROVER C 6.40 CONF. 3 BIESSE ROVER C 6.40 CONF. 3 BIESSE ROVER C 6.40 CONF. 3
more images
Francës France
1 547 km
Qendër e përpunimit me 5 akse
BIESSE ROVER C 6.40 CONF. 3
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER 24S BIESSE ROVER 24S
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
qendra machining
BIESSE ROVER 24S
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT BIESSE TECHNO FDT
more images
Italia Italy
638 km
PRMES MAKININES SOR Mërzitshme
BIESSE TECHNO FDT
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER 30S2 BIESSE ROVER 30S2 BIESSE ROVER 30S2 BIESSE ROVER 30S2
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
qendra machining
BIESSE ROVER 30S2
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE ROVER G 714 BIESSE ROVER G 714 BIESSE ROVER G 714 BIESSE ROVER G 714
more images
Francës France
1 547 km
Qendra e përpunimit me tryezë fole
BIESSE ROVER G 714
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE EB75 BIESSE EB75 BIESSE EB75 BIESSE EB75 BIESSE EB75 BIESSE EB75
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
Sharrë paneli
BIESSE EB75
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC BIESSE TECHNOLOGIC
more images
Gjermani DE
1 340 km
Sistemi i shpimit të vazhdueshëm dhe shtytjes me kunj
BIESSE TECHNOLOGIC
Thirrni
Reklamë e klasifikuar
BIESSE SKIPPER V31
more images
Francës Nevers
(Vendndodhja e tregtarit)
1 501 km
Vertical Machining Center
BIESSE SKIPPER V31
Thirrni