Identifikimi i sigurt në Machineseeker

Si të mbroheni nga vjedhja e fjalëkalimit përmes phishing

Identifikimi i sigurt në Machineseeker

Nga çfarë duhet të mbrohem?

Duke përdorur truke të tilla si e-mail fals ose telefonata, kriminelët përpiqen të marrin të dhënat tuaja të aksesit për Machineseeker. Sulmuesit më pas shfaqen nën emrin tuaj dhe përpiqen të mashtrojnë shitësit e tjerë me pakicë dhe klientët fundorë.

Në të kaluarën, klientët ishin joshur për të falsifikuar faqet e identifikimit të Machineseeker nëpërmjet email-eve për të vjedhur fjalëkalimet e tyre.

Na përcjellni email -e të dyshimtë. Detajet e kontaktit

Na telefononi

+44 20 331 800 72

Keni Pyetje?

Jeni të pasigurt për një email apo mendoni se mund të jeni në rrezik nga vjedhja e fjalëkalimit?

Na telefononi ose na dërgoni një mesazh.
Për detajet e kontaktit .