Shitet më shumë makina!

Icon

Më shumë se 7 milion vizitorë në muaj

Icon

Mbi 210.000 inqu pyetje mujore të shitjeve në makineri

Icon

Mbi 50 miliardë Euro vëllim i kërkesës së ndërmjetësuar në 12 muajt e fundit

Dealers

prim

Dealers

profesional

rekomandimin tonë
Dealers

standard

Shitësi One-time

Jo për shitje
Numri maksimal i reklamave të njëkohshme
periudha e kontratës
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
{1 muaj
Do të zgjatet me 3 muaj për sa kohë që keni reklama aktive.
Asnjë dispozitë
images XXL & videos
Eksportimi reklama në faqen tuaj te internetit
Shfaqja në faqen tonë ndërkombëtar
Përgjigje automatike ndaj pyetjeve
garanci para-mbrapa
import të dhënave
Advertisement "merimangë"
Kërkimet për kategorinë
kursime
79% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
79% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
63% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
63% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
25% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
25% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
0% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
0% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.

  19,50 €

3,99 €

3,32 €

2,89 €

2,43 €

2,19 €

1,99 €

1,83 €

1,71 €

1,62 €

1,55 €

1,49 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 3994995797298799991 0991 1991 2991 3991 499 € në muaj)

  19,50 €

9,90 €

7,16 €

5,58 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 99179279 € në muaj)

  19,50 €

14,50 €

13,00 €

11,80 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 293959 € në muaj)

  19,50 €

19,50 €

18,00 €

15,80 €

12,90 €

9,94 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 395479129199 € në muaj)

flag +1
Të gjitha çmimet janë rreptësisht neto dhe vlejnë vetëm për klientët e rinj.
Dealers prim
Bestseller-i ynë
Dealers profesional
Dealers standard
Jo për shitje Shitësi One-time
Numri maksimal i reklamave të njëkohshme
periudha e kontratës
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
{1 muaj
Do të zgjatet me 3 muaj për sa kohë që keni reklama aktive.
Asnjë dispozitë
images XXL & videos
Eksportimi reklama në faqen tuaj te internetit
Shfaqja në faqen tonë ndërkombëtar
Përgjigje automatike ndaj pyetjeve
garanci para-mbrapa
import të dhënave
Advertisement "merimangë"
Kërkimet për kategorinë
kursime
79% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
79% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
63% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
63% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
25% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
25% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
0% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
0% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.

  19,50 €

3,99 €

3,32 €

2,89 €

2,43 €

2,19 €

1,99 €

1,83 €

1,71 €

1,62 €

1,55 €

1,49 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 3994995797298799991 0991 1991 2991 3991 499 € në muaj)

  19,50 €

9,90 €

7,16 €

5,58 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 99179279 € në muaj)

  19,50 €

14,50 €

13,00 €

11,80 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 293959 € në muaj)

  19,50 €

19,50 €

18,00 €

15,80 €

12,90 €

9,94 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 395479129199 € në muaj)

flag +1
Të gjitha çmimet janë rreptësisht neto dhe vlejnë vetëm për klientët e rinj.
Numri maksimal i reklamave të njëkohshme
periudha e kontratës
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
Asnjë dispozitë
images XXL & videos
Eksportimi reklama në faqen tuaj te internetit
Shfaqja në faqen tonë ndërkombëtar
Përgjigje automatike ndaj pyetjeve
garanci para-mbrapa
import të dhënave
Advertisement "merimangë"
Kërkimet për kategorinë
kursime
79% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
79% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.

  19,50 €

3,99 €

3,32 €

2,89 €

2,43 €

2,19 €

1,99 €

1,83 €

1,71 €

1,62 €

1,55 €

1,49 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 3994995797298799991 0991 1991 2991 3991 499 € në muaj)

Numri maksimal i reklamave të njëkohshme
periudha e kontratës
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
Asnjë dispozitë
images XXL & videos
Eksportimi reklama në faqen tuaj te internetit
Shfaqja në faqen tonë ndërkombëtar
Përgjigje automatike ndaj pyetjeve
garanci para-mbrapa
import të dhënave
Advertisement "merimangë"
Kërkimet për kategorinë
kursime
63% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
63% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.

  19,50 €

9,90 €

7,16 €

5,58 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 99179279 € në muaj)

flag +1
Numri maksimal i reklamave të njëkohshme
periudha e kontratës
12 muaj
periudha anulimin 7-ditore
Asnjë dispozitë
images XXL & videos
Eksportimi reklama në faqen tuaj te internetit
Shfaqja në faqen tonë ndërkombëtar
Përgjigje automatike ndaj pyetjeve
garanci para-mbrapa
import të dhënave
Advertisement "merimangë"
Kërkimet për kategorinë
kursime
25% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
25% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.

  19,50 €

14,50 €

13,00 €

11,80 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 293959 € në muaj)

Numri maksimal i reklamave të njëkohshme
periudha e kontratës
{1 muaj
Do të zgjatet me 3 muaj për sa kohë që keni reklama aktive.
Asnjë dispozitë
images XXL & videos
Eksportimi reklama në faqen tuaj te internetit
Shfaqja në faqen tonë ndërkombëtar
Përgjigje automatike ndaj pyetjeve
garanci para-mbrapa
import të dhënave
Advertisement "merimangë"
Kërkimet për kategorinë
kursime
0% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.
0% zbritje përfshirë.
vetëm deri 31.08.

  19,50 €

19,50 €

18,00 €

15,80 €

12,90 €

9,94 €

per shpallje / muaj
(e cila barazohet me 395479129199 € në muaj)

Të gjitha çmimet janë rreptësisht neto dhe vlejnë vetëm për klientët e rinj.
Seals
Seals
Seals
Seals
icon
Asnjë komision dhe një çmim fiks të arsyeshëm
icon
Pa rrezik me garanci para-mbrapa
icon
Rajonale dhe globale
icon
Shpejtë, e lehtë dhe fitimprurëse

Ne gjejmë blerës për makinën tuaj!

icon
Lista juaj e makinerive është botuar globalisht në më shumë se 60 platforma në gjuhën kombëtare!

icon
Ne ofrojmë mbulim të plotë të marketingut për makinën tuaj.

icon
Ne informojmë blerësit potencial në mënyrë proaktive. Rrjeti ynë global përfshin më shumë se 10 milionë blerës të verifikuar.

icon
Ne renditim # 1 me të gjitha udhëheqësit e kërkimit-enginges në mbarë botën. Nëse një blerës potencial po kërkon një makinë të përdorur në Google, ai do të përcillet tek Machineseeker.

icon
Machineseeker është tregu më i njohur në internet për (12) makineri të përdorura në mbarë botën.

Arrow
A jeni gati për më shumë shitje?
FILLO!

Çfarë Tregtarët kryesorë thonë:

Quote

Unë stumpled nëpër Machineseeker në 2006 shfletim online. Përgjigja ishte shumë pozitive. Brenda dekadës së fundit shumë makina u shitën me sukses nëpërmjet Machineseeker. "

Andreas Plum, Plum & Partner Werkzeugmaschinen GmbH,

në Machineseeker që nga 2006, Video nga 2016,
190 mjetet e makinës në internet


Quote

Ne kemi një numër të madh të pyetjeve përmes Machineseeker. Sistemi është gjithashtu shumë i këndshëm për t'u përdorur, i drejtpërdrejtë dhe i strukturuar mirë. Inovacionet si app janë me të vërtetë të dobishme. "

Yildiray Kilic, F1-TRADE-GmbH,

në Machineseeker që nga 2007,
233 makina printimi në internet

Kilic

Foit
Quote

Unë jam jashtëzakonisht i kënaqur. Ne shesim shumë më tepër makina përmes Machineseeker.com sesa nëpërmjet ndonjë kanali tjetër. Të gjitha shitjet tona ndërkombëtare janë prodhuar përmes tregut online. Ne jemi tani shtëpia më e madhe tregtare në sektorin e drurit. Ne kurrë nuk do të ishim në gjendje të zgjeroheshin aq shumë pa Machineseeker! "

Waldemar Foit, Maschinen-Grupp GmbH,

në Machineseeker që nga 2010,
(2) makina për punimin e drurit në internet

Më shumë se 8.100 Dealers fitojnë tashmë

Traders
Traders
Traders
Traders
Traders
Traders

Çfarë ndodh pas regjistrimit tim?

Symbol0
Ju do të dërgoni një email konfirmimi me numrin tuaj të llogarisë .
Pfeildown
Symbol1
Ne verifikojmë të dhënat tuaja dhe aktivizohe llogarinë tënde menjëherë .
Pfeildown
Symbol2
Këtu shkojmë! Ju hyni me numrin tuaj të llogarisë dhe fjalëkalimin tuaj.
Pfeildown
Symbol3
Tani mund të postoni listat tuaja të makinave me foto, videos 4} fotografi, video . Për shitësit me pakicë të mëdhenj (duke filluar nga makinat {7)) ne jemi të lumtur t'i kopjojmë listat nga faqja e internetit tuaj falas. Të dhënat azhurnohen rregullisht dhe automatikisht, kështu që nuk ka mbikëqyrje shtesë për ju.
Pfeildown
Symbol4
Sa më shpejt që lista juaj të jetë online, pyetjet e para të blerjes do t'ju përcillen me anë të telefonit dhe postës. Ne nuk do të ndërhyjmë dhe nuk po ngarkojmë komision.

Regjistrohu tani dhe shitni makineri!

ZGJIDH NJË PLANI ÇMIMI & SHIT TANI
Machineseeker është sponsor zyrtar i: