Profili i Dealer

P.P.U.H.Remix-Oil nga Przecław

P.P.U.H.Remix-Oil


Herr Przemysław Remiszewski

Wenecka
39-320 Przecław

Poloni


numrin e telefonit Trego


P.P.U.H.Remix-Oil producent 3 typów suszarni przemysłowych.
1/Suszarnie SS z wymiennikiem ciepła do suszenia RDF,SRF i innych odpadów komunalnych.
2/Suszarnie KJG do suszenia osadów ściekowych i mas gęstych od 80% wilgotności do 10% za jednym razem.
3/Suszarnie RG do suszenia innej biomasy-trocina,zrębka itp.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4273374.jpg
Tharës SS për mbeturinat RDF, SRF P.P.U.H.Remix-Oil SS-4.0 z wymiennikiem ciepła
më shumë »
4273354.jpg
Tharëse masive e dendur KJG- P.P.U.H.Remix-Oil KJG-10,KJG-60,KJG-1000
më shumë »
4273336.jpg
Tharëse biomasa - tallash, patate të skuqura, etj. P.P.U.H.Remix-Oil RG-1000,RG-1500,RG-2230
më shumë »
Dërgoni kërkesën për P.P.U.H.Remix-Oil

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Përgjigju ju lutem nga*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4273374.jpg
Tharës SS për mbeturinat RDF, SRF P.P.U.H.Remix-Oil SS-4.0 z wymiennikiem ciepła
më shumë »
4273354.jpg
Tharëse masive e dendur KJG- P.P.U.H.Remix-Oil KJG-10,KJG-60,KJG-1000
më shumë »
4273336.jpg
Tharëse biomasa - tallash, patate të skuqura, etj. P.P.U.H.Remix-Oil RG-1000,RG-1500,RG-2230
më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .