Profili i Dealer

EU Robotservice AB nga Lidköping

EU Robotservice AB


Herr Mikael Jansson

Jakobstorp 1
53155 Lidköping

Suedi


numrin e telefonit Trego

kontakte të tjera

Herr Martin Ek

Gjuhë: anglisht


No legal disclosures applicable.

We are a service and specialist company of ABB / ASEA robots
since 1995.

We can offer repair and purchase of electronic curcuit spare parts, programming, used robots, training and turn-key installations.

Today our main costumers are robot service companies, system
integrators and automotive industry world wide.

We keep very low prices.

Dërgoni kërkesën për EU Robotservice AB

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Përgjigju ju lutem nga*Makinat e përdorura në kategoritë e
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .