Profili i Dealer

Centrum Recyklingu Palet Wopal Sp. z o.o. nga Elbląg

Centrum Recyklingu Palet Wopal Sp. z o.o.


Herr Wojtek Opęchowski

ul. Lotnicza 2C
82-30 Elbląg

Poloni


numrin e telefonit Trego


Centrum Recyklingu Palet Wopal Sp. z o. o.

NIP : PL 5783031610

Sąd Rejonowy w Olsztynie VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
Numer KRS : 0000319129
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4224657.jpg
Makinë për çmontimin e paletës Corali Corali
më shumë »
4224644.jpg
Raimann KD410 me shumë shirita dy boshte Raimann
më shumë »
4273243.jpg
Linja e riciklimit të paletës CEMIL Cemil SB-1
më shumë »
Dërgoni kërkesën për Centrum Recyklingu Palet Wopal Sp. z o.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Përgjigju ju lutem nga*më shumë listings & makineri në ofertë
4224657.jpg
Makinë për çmontimin e paletës Corali Corali
më shumë »
4224644.jpg
Raimann KD410 me shumë shirita dy boshte Raimann
më shumë »
4273243.jpg
Linja e riciklimit të paletës CEMIL Cemil SB-1
më shumë »
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .