Profili i Dealer

Bahlsen spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią sp.k. nga Skawina

Bahlsen spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią sp.k.


Frau Izabela Kardash

Piłsudskiego 1
32-050 Skawina

Poloni


numrin e telefonit Trego


listat aktuale dhe promovime të veçanta
4108826.jpg
Shkallë rehoo me detektor metalik Shanghai Remoo JS 300-120-FC 23, 130204 - 4
9vqzq8y0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4107164.jpg
Transportues radial Biester 90 shkallë
Ccxfeum3 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4107158.jpg
Printer Videojet m-600
Bflk3s3wuw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Bahlsen spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią sp.k.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4108826.jpg
Shkallë rehoo me detektor metalik Shanghai Remoo JS 300-120-FC 23, 130204 - 4
9vqzq8y0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107164.jpg
Transportues radial Biester 90 shkallë
Ccxfeum3 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107158.jpg
Printer Videojet m-600
Bflk3s3wuw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107155.jpg
pesha e rrjedhës Shanghai Remoo JS 300-120-FC 23
Ccupkbyt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107146.jpg
Pesha e rrjedhës me një detektor metalik Shanghai Remoo Rehoo Typ: JS 300-120-FC 23
9f3dztek Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107092.jpg
Makinë paketimi SONGBEN SG-3 Songben Chiny SG - 3
2rjqku Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107087.jpg
Paketimi Machine RUIAN HUADA MACHINERY LTD Chiny Typ: BT-350
Bflkhnzhgp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107038.jpg
Paketimi Machine Songben Model: SG-3
Bfljy0ptq8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106037.jpg
Makinë paketimi Huada RUIAN HUADA MACHINERY LTD Chiny Model: BT - 250 A
Bflaoqgt7v Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106024.jpg
Makinë kartoni për paketimin e paketave Robot + kartoniarka Lagen PACK Model nr. M-0602 Typ: Vento
Bydnigzi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4105047.jpg
Makinë rrjedhëse Cavanna 5213
Bfkxho0sgx Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4105014.jpg
Pajisja formuese L22 Werner & Pfleiderer
Bowneurw Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104981.jpg
Laminator vertikal për formimin e brumit Briem-Hengler & Cronemeyer K.-G. Krefeld
Noomv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104942.jpg
Switchbox për formimin e linjës BBW Projekt
Muou9o Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .