Profili i Dealer

Elmech Metal Sp z o.o. nga Zabór

Elmech Metal Sp z o.o.


Herr Łukasz Dzięcioł

Klonowa 6
66-003 Zabór

Poloni


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


ŁUKASZ DZIĘCIOŁ
ELMECH METAL SP Z O O
KLONOWA 6
66-003 ZABÓR
NIP PL5010056418
REGON 020800110
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4103889.jpg
frezë Lagun GNC 3 PLUS
Bfkmoli9kr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4102917.jpg
torno Heidenreich & Harbeck Hanseat 350
Bfkdmvsc3f Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4102891.jpg
shtypi hidraulike WMW PYE 40
Nomll Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Elmech Metal Sp z o.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4103889.jpg
frezë Lagun GNC 3 PLUS
Bfkmoli9kr Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102917.jpg
torno Heidenreich & Harbeck Hanseat 350
Bfkdmvsc3f Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102891.jpg
shtypi hidraulike WMW PYE 40
Nomll Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102369.jpg
Column Drilling Machine WMW BS16 Al
Bfj8jlnx2b Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102367.jpg
stërvitje IXION BST 13
Bfj8iylms9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102361.jpg
stërvitje IXION BST 6
Nol0z Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102357.jpg
frezë Reckermann UNI 1050
Bfj8fy9ukv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102352.jpg
shtypi i çuditshëm EBU
Pt0kwq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102347.jpg
Shiriti me dy kolona Forte SBA 240
Bfj8czt3cl Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102342.jpg
frezë Wilhelm Grupp VF20
Muosog Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102340.jpg
frezë DECKEL FP5
Bfj8aw2uwe Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .