Profili i Dealer

INFOGRAF Sp. z o.o. nga Gorzów Wlkp

INFOGRAF Sp. z o.o.


Frau Ewa Loba-Bronowicka

Aleje 11 Listopada 159
66-400 Gorzów Wlkp

Poloni


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular


Firma INFOGRAF działa od prawie 10 lat na rynku Polskim. Oferuje maszyny i urządzenia dla sektora poligrafii, nowe i używane, gwarantuje pełną obsługę gwarancyjną i pogwarancyjną oraz usługi serwisowe.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4108255.jpg
Balancuesi i kartonit
Cm3jxok9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4108251.jpg
Cartoturn
Nors2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4108197.jpg
Cartostrip
Bflushsmbf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për INFOGRAF Sp. z o.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4108255.jpg
Balancuesi i kartonit
Cm3jxok9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4108251.jpg
Cartoturn
Nors2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4108197.jpg
Cartostrip
Bflushsmbf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4108194.jpg
Stërvitje për vrimat për magnet Xinwei SW-600M
Cmkd9xfc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4108188.jpg
Makinë ngjitëse magnet Xinwei SW-1000M
Bfluprxzm3 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4108157.jpg
Corner machine Xinwei ZD-120
Bflugkdk97 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4108040.jpg
Prerësi i shtyllës kurrizore Xinwei SW-42
Bfltdojyyi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4105080.jpg
Makinë pa prerje ML-1500B AOER ML-1500B
Bfkxrjrl2y Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4105075.jpg
Makinë pa prerje me vulosje të nxehtë AOER ML-1040AJ
Bpis3lxt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4105072.jpg
Makinë pa prerje ML1040A AOER ML1040A
Vsr72q Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4105070.jpg
Die-machine AOER ML-750A
Bfkxokftto Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4105059.jpg
MAKINA PASTRIMI WINDOW Rolam GK-650T
Bfkxlbivxd Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4104728.jpg
dosje gluer Rolam GK-650BA
Bfkuimtpqy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .