Profili i Dealer

R.T.M. S.R.L. nga Berlingo

R.T.M. S.R.L.


Herr Mattia Bertin

VIA DELL'ARTIGIANATO 12
25030 Berlingo

Itali


numrin e telefonit Trego


Reg. Imp. BS 01492750177
Codice Fiscale e Partita IVA 01492750177
Capitale Sociale € 15.600 i.v. - R.E.A. 299469

Sale of Multispindle, barloaders, CNC Lathes and accessories

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4109011.jpg
Rrëshqitje kreu CNC torno STAR SV-32J
Noskt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4109005.jpg
Koka lëvizëse Tnc torno GILDEMEISTER GD20-4A
Ct20jj0n Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4109003.jpg
CNC torno Traub TNA 500-D
Baq7sl Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për R.T.M. S.R.L.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4109011.jpg
Rrëshqitje kreu CNC torno STAR SV-32J
Noskt Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4109005.jpg
Koka lëvizëse Tnc torno GILDEMEISTER GD20-4A
Ct20jj0n Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4109003.jpg
CNC torno Traub TNA 500-D
Baq7sl Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106827.jpg
Torno CNC për pjesë rezervë Nakamura-Tome TW 20
Bflhz8hqol Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106818.jpg
Torno CNC për pjesë rezervë Nakamura-Tome WT 250 MM
Bflhxim70c Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106727.jpg
Barfeed IEMCA BOSS 332r-E/44
Bflg3er72h Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106726.jpg
Barfeed IEMCA BOSS 552 HD
9b88lyhg Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106725.jpg
Barfeed LNS SPRINT 555
B8ukqotf Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106724.jpg
Barfeed BARLOAD BFG 551
B8ua9i9e Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106723.jpg
Rrëshqitje kreu CNC torno TSUGAMI-MORI BO07BE(S)-II
Gxs9nld Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106722.jpg
Rrëshqitje kreu CNC torno Citizen C32-VIII
Gvxghc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106720.jpg
Torno multislide cnc MUPEM MINI WIN 36
Bflg0bzwpa Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106718.jpg
Torno multislide cnc MUPEM MINI WIN 36
Bflgzoxlg8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106717.jpg
CNC torno Takamaz X-20 Hi Server
Bflgzfgfs7 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106716.jpg
3 turre Cnc torno GILDEMEISTER SPRINT 65 LINEAR 3T
9b289983 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106715.jpg
CNC torno GILDEMEISTER SPRINT 65 LINEAR 2T
B8rlewk2 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106714.jpg
CNC torno Haas Automation SL-20THE
B8rbtqw0 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106713.jpg
CNC torno DAEWOO PUMA 300B
Guttvcz Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106711.jpg
5 Aksi VMC Spinner U5-620
Noqcx Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .