Profili i Dealer

R.T.M. S.R.L. nga Berlingo

R.T.M. S.R.L.


Herr Mattia Bertin

VIA DELL'ARTIGIANATO 12
25030 Berlingo

Itali


numrin e telefonit Trego


Reg. Imp. BS 01492750177
Codice Fiscale e Partita IVA 01492750177
Capitale Sociale € 15.600 i.v. - R.E.A. 299469

Sale of Multispindle, barloaders, CNC Lathes and accessories

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4119443.jpg
CNC torno Spinner TC 600-65-SMCY
16 stations driven turret - sub spindle - C axis - Y axis(+ 50/- 40 mm) Bar capacity 65 mm - Max turning length 650 mm Main/sub pindle speed 4000/6000 Rpm Main/sub spindle motor power 22/10 k... më shumë »
4109011.jpg
Rrëshqitje kreu CNC torno STAR SV-32J
440 typ - Total 15 tools (platen with 5 turning + 3 rotary tools and 8 position turret) - sub spindle - 15° indexing on main spindle - Fanuc 18i-TA Control Bar capacity 32 mm - max headstock strok... më shumë »
4109005.jpg
Koka lëvizëse Tnc torno GILDEMEISTER GD20-4A
9 fixed turning tools - 3 driven tools - device with 3+3 fixed tools - sub spindle with long part ejector - Ge Fanuc 18i-T Control Ct20jj0n Moving head with electro-spindle integrated (Z1 axis) ... më shumë »
Dërgoni kërkesën për R.T.M. S.R.L.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*Makinat e përdorura në kategoritë e
më shumë listings & makineri në ofertë
4119443.jpg
CNC torno Spinner TC 600-65-SMCY
16 stations driven turret - sub spindle - C axis - Y axis(+ 50/- 40 mm) Bar capacity 65 mm - Max turning length 650 mm Eeewsyt Main/sub pindle speed 4000/6000 Rpm Main/sub spindle motor power 22/10 kW Speed/power driv ...
4109011.jpg
Rrëshqitje kreu CNC torno STAR SV-32J
440 typ - Total 15 tools (platen with 5 turning + 3 rotary tools and 8 position turret) - sub spindle - 15° indexing on main spindle - Fanuc 18i-TA Control Bar capacity 32 mm - max headstock stroke 310 mm main/sub spindle sp ...
4109005.jpg
Koka lëvizëse Tnc torno GILDEMEISTER GD20-4A
9 fixed turning tools - 3 driven tools - device with 3+3 fixed tools - Ct20jj0n sub spindle with long part ejector - Ge Fanuc 18i-T Control Moving head with electro-spindle integrated (Z1 axis) Bar capacity 20 mm - M ...
4109003.jpg
CNC torno Traub TNA 500-D
12 stations driven in upper turret - 8 stations lower turret - tail stock Baq7sl Traub System TX 8F (Mitsubishi) Bar capacity 80 mm - Max turning length 1000 mm Spindle speed 2800 Rpm - Motor power 31 kW Dimensions included ...
4106827.jpg
Torno CNC për pjesë rezervë Nakamura-Tome TW 20
IT WAS / HAD : 2x12 station turrets sub spindle Fanuc 18-T Bflhz8hqol Bar capacity 51 mm
4106818.jpg
Torno CNC për pjesë rezervë Nakamura-Tome WT 250 MM
IT WAS / HAD : upper/lower turret with 12 driven stations sub spindle no. 2 C axis Fanuc 18i-TA bar capacity 65 mm Situation motors : -spindle 1 : model a15 - A06B 0857 B290 -spindle 2 : model a8 - A06B 0855 B290 -turr ...
4106727.jpg
Barfeed IEMCA BOSS 332r-E/44
32 x 4400 mm - rack-type magazine - bar pusher L type Dimensions 515 x 60 x 150h cm - Weight 1.020 kg Bflg3er72h 26 mm guide channel it was fitted to Citizen A20-VI
4106726.jpg
Barfeed IEMCA BOSS 552 HD
51 x 3740 mm - rack-type magazine 9b88lyhg bar pusher L type (length 1390 mm) Dimensions 450 x 60 x 90-120h cm - Weight 880 kg it was fitted to Biglia 301YS Cnc lathe
4106725.jpg
Barfeed LNS SPRINT 555
dia.55 x 3200 length mm B8ukqotf Dimensions 415 x 88 x 135h cm magazine type .... (as per cover photo of the attached brochure) equipped with one kit of bearing elements of 18 mm and bar pusher of 15 mm and brand new remot ...
4106722.jpg
Rrëshqitje kreu CNC torno Citizen C32-VIII
9 tools upper platen(5 turning+4 driven) rear station with 9 tools (2+2 towards main spindle and 2+2 towards sub spindle) 2 x C axis - Mitsubishi Meldas 635 LC Bar capacity 32 mm - max headstock stroke 320 mm main/sub spind ...
4106720.jpg
Torno multislide cnc MUPEM MINI WIN 36
4 slides (the two lower ones with a cross movement) 6 position turret (3 are driven) - pick up 2 position turret for backworking - ..° spindle indexing Bar capacity 36 mm Spindle speed 4.500 Rpm Turret motor/speed 1.3(1. ...
4106718.jpg
Torno multislide cnc MUPEM MINI WIN 36
4 slides (the two lower ones with a cross movement) 8 position turret (4 are driven) - pick up 3 position turret for backworking - ..° spindle indexing Bar capacity 36 mm Spindle speed 4.500 Rpm - Turret motor/speed 1.3(1 ...
4106717.jpg
CNC torno Takamaz X-20 Hi Server
Turret with 12 driven stations - sub spindle - C axis A2-6'' spindle nose with bar capacity 51 mm Bflgzfgfs7 A2-5" sub spindle nose with bar capacity 26 mm Max turning length 450 mm Spindles speed 3.500 Rpm Main/sub sp ...
4106716.jpg
3 turre Cnc torno GILDEMEISTER SPRINT 65 LINEAR 3T
3x12 driven position turrets [Y axis travel on upper turret 80 mm (+ 50 / - 30 mm)] - 9b289983 sub spindle - 2 x C axis - Fanuc 310i Control Bar capacity 65 mm - Max turning length ... mm - Spindles speed 5000 Rpm - Main/s ...
4106715.jpg
CNC torno GILDEMEISTER SPRINT 65 LINEAR 2T
2x12 driven position turrets [Y axis travel on upper turret 80 mm (+ 50 / - 30 mm)] - sub spindle - 2 x C axis - Fanuc 310i Control B8rlewk2 Bar capacity 65 mm - Max turning length ... mm - Spindles speed 5000 Rpm - Main/s ...
4106711.jpg
5 Aksi VMC Spinner U5-620
X=620 mm - Y=520 mm - Z=460 mm - table dia. 650 mm - max weight 500 kg - spindle speed 12,000 Rpm - motor power 19kW - coolant through spindle center 22 bar - tool holders 40 (DIN 69871A), pull stud DIN 69872A - 32 station tool m ...
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .