Profili i Dealer

Elitekno Bottling Solutions nga Verona

Elitekno Bottling Solutions


Herr Elitekno Bottling Solutions

Via liguria 57
37060 Verona

Itali


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e telefonit celular
Trego numrin e faksit


Italian Office: Via Liguria, 57 – 37060 Sona, VR (Italy) - P.I. 04498070236 • USA Office: 1208 S Myrtle Ave, Clearwater, 33756 FL (USA) - ID N. 45-2794372

Elitekno works from several years in used bottling sector. His expert staff takes care of every part of the process, starting from the search for the machinery, to the restoration and then sale.

The market of used bottling machine, allows small and medium-sized companies to expand their bottling line in an economic and fast way, so as to implement new machinery and be able to manage new orders of production size. Large companies, on the other hand, can add entire lines without investing excessive capital.
Our machines are all certified and tested, to allow the customer to have the maximum service.

The machines we trade range from used enological equipment, to bottling machines for water and drinks, to lines for bottling oil and more. If you do not find in our catalog what you are looking for, just ask the machinery you need and we will do a search to find the most suitable solution.

Shko tek ofertat më të lartë › 

Elitekno Bottling Solutions
listat aktuale dhe promovime të veçanta
4108417.jpg
Linja e shisheve të përdorura për verë akoma GAI Used Bottling line
Bflwtzvbyb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4107431.jpg
Përdorimi i mbushjes së monobllokut KRONES 32.32.8 Krones 32.32.8
Noqzh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4106040.jpg
Telet e telave të përdorura 6 koka Robino&galandrino Record 5000
Bflapm0ezy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Elitekno Bottling Solutions

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4108417.jpg
Linja e shisheve të përdorura për verë akoma GAI Used Bottling line
Bflwtzvbyb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4107431.jpg
Përdorimi i mbushjes së monobllokut KRONES 32.32.8 Krones 32.32.8
Noqzh Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4106040.jpg
Telet e telave të përdorura 6 koka Robino&galandrino Record 5000
Bflapm0ezy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102991.jpg
Linjat e përdorura për shishe Used Bottling Lines
Nomop Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102986.jpg
Telet e telave të përdorura 12 koka ROBINO&GALANDRINO Used wirehooder
79ek8hck Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102984.jpg
Makinë kapsuluese e përdorur për PVC NORTAN UNICAP35
2znrx0i Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102980.jpg
Makinë kapsuluese e përdorur për pollaminat ROBINO&GALANDRINO SUPERBLOC F 6
Bfkd9omfke Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102974.jpg
Makinë kapsuluese e përdorur për gaz Robino&Galandrino FENIX 2 C OTTICO
2wof9r8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102959.jpg
Linja e shisheve të përdorura fund - 4.500 bph End Bottling line Used end bottling line - 4.500 bph
Bfkdzgdpfp Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102942.jpg
Makineritë e përdorura për shishe 10 rangje ENOMECO ACQUARIS
Muota8 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102935.jpg
Lavatrice të përdorura 14 radhët CORTELLAZZI Used Bottlewasher 14 ranks 5.000 bph
2k0ieex Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102928.jpg
Izobarik i ri i mbushjes me monobllok CIMEC 16-16-1 - Crown cap
Bfkdp8payq Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102922.jpg
Përdoret për mbushjen e monobllokut FIMER 1/8/1
Gvxcqk Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102913.jpg
Makinë bluarëse e përdorur për PET 9,000 bph SIAPI EA 60.110.9
Iqg8wmb Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102911.jpg
Makinë e përdorur për defekt - 8,000 bph SIPA SF12/8
Noml9 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102909.jpg
Linja e përdorimit të shisheve për 4.000 PET SIPA Used Bottling Line PET water soft drinks
Bfkdkjiv27 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102906.jpg
Makina e përdorur automatike lineare lineare SIPA SF8/4
78mqae90 Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102904.jpg
Makinë e derdhur injeksion i përdorur SIPA SIPA PPS 48/2000
2bstvxy Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102898.jpg
Ngjitës i përdorur për Etiketa 9.000 bph Sacmi LINEA RA
Bfkdhalx9s Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102888.jpg
Linja e shisheve të përdorura për vaj - 2.000 bph ALFATEK Used Bottling Line ALFATEK for oil
Bfkdea99xi Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4102870.jpg
Mbushje e Monobllokut të Përdorur 2.000 bph Alfatek 12/1 - sughero raso
Bfkc8vk0ow Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
91 Shfaq Ofertat ›
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .