Profili i Dealer

Maks-Buzin d.o.o. nga Staro Čice

Maks-Buzin d.o.o.


Herr Ivan Grebenac

Velikogorička 16
10419 Staro Čice

Kroacia


numrin e telefonit Trego
Trego numrin e faksit


Maks-Buzin is high pressure die casting company specialized in aluminum and brass castings. We can produce casting to 4 kg.

Shko tek ofertat më të lartë › 

listat aktuale dhe promovime të veçanta
4098316.jpg
Makinë mulliri / stërvitje rrotulluese UMA BF55
3tuslfym Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4098310.jpg
Mulli rrotullues Hammond UB 6-132
Bfiypvzeag Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
4098308.jpg
vibrator Trudbenik
Bfiypcwyye Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur. më shumë »
Dërgoni kërkesën për Maks-Buzin d.o.o.

kompani

emër*, Emri

Rruga dhe numri i shtëpisë

Kodi Postar & Town

telefon

faks

E-mail*

hetim juaj*

Ju lutem përgjigje me anë të*më shumë listings & makineri në ofertë
4098316.jpg
Makinë mulliri / stërvitje rrotulluese UMA BF55
3tuslfym Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098310.jpg
Mulli rrotullues Hammond UB 6-132
Bfiypvzeag Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098308.jpg
vibrator Trudbenik
Bfiypcwyye Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098306.jpg
buckshot Vereingite
3trs9nqc Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098295.jpg
Qëndroni për hedhjen e presionit vertikal CLPO 160-25-B2
3tokcptx Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098293.jpg
Die hedh makinë Vereingite Werkzeugmachinenfabriken DM100
Cxofslv Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098289.jpg
Die hedh makinë Hidra 160T
Bfiyjnqn2r Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098286.jpg
Die hedh makinë Triulci 100T
3tluh39o Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098284.jpg
Die hedh makinë Triulci 300T
Cne8jhxm Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
4098278.jpg
Die hedh makinë Triulci 430 T
Bfiygetp9g Shpallja është përkthyer automatikisht dhe disa gabime e përkthimit mund të ketë ndodhur.
Provoni app Machineseeker tani!
app Machineseeker for iPhone dhe Android .